Hur attraherar företag digitala talanger?

Publicerades den 28/08/2017
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

En av tio millennials anser att flexibelt arbete är den viktigaste faktorn när de väljer ett nytt jobb. Den tekniska utvecklingen gör att många nyexaminerade idag går in i arbetslivet med helt andra förväntningar än tidigare. De är vana vid ny teknik och möjligheten att kunna studera hemma eller på ett café. Detta ökar också deras krav på verktyg och teknik som de behöver för att kunna jobba flexibelt.

Vilka är de viktigaste faktorerna om du skulle söka nytt jobb? Vilka är dina största frustrationer på jobbet idag? Skulle du lämna ditt nuvarande jobb om ett annat företag erbjöd bättre teknik för att jobba flexibelt?

Delta i vår undersökning och få chans att vinna ett presentkort hos Amazon.


Kategori: Mobility

Taggar:

Relaterade artiklar

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy