Å sette kunder fremst i et strategisk partnerskap – IBM og VMware

Publisert den 13/01/2020

For å sitere den berømte poeten John Donne: «Intet menneske er en øy» – det samme kan sies om teknologiselskaper. Kravene i den digitale tidsalderen er for vidtrekkende, og kundenes krav for varierte, til at en enkelt leverandør kan dekke alle behovene alene.  

Derfor er det viktig at vi samarbeider med forretninger som tenker på samme måte, og som gir valgene og mulighetene kundene våre trenger. Som Andy Brierly, visepresident for modernisering av skyapper hos IBM sier det når det gjelder skyen, må målet være å «gi kunder riktig skyløsning for kravene deres til arbeidsbelastning».  

Dette er grunnen til at vi setter stor pris på partnerne våre – enten det er en regional løsning eller tjeneste, eller en global gigant som IBM. Vi ville ikke kunne gi kundene våre det bredest mulige utvalget av løsninger uten dem. IBM er en av disse partnerne, et selskap som vi har hatt et strategisk forhold til siden VMware selv var i begynnelsen. Avtalen vår gjør at vi integrerer våre respektive sky- og styringsløsninger, noe som lar oss, med Andys ord, «velge riktige resultater for klientene våre». 

Grunnen til at vi arbeider så godt sammen er at vi har en delt visjon om hvordan leverandører og deres partnere kan støtte kunder. I sentrum av dette er vår felles forpliktelse til hybrid og flere skyer. Som Andy forklarte vil dette «la selskaper sikkert flytte, integrere og administrere data, apper og tjenester på tvers av og ut av bedriften sømløst». Med andre ord, gi kundene våre grunnlaget de trenger for å lykkes.  

Andy ble intervjuet av Digital Innovation EU, i en vidtrekkende feature som tok opp fordelene med skymigrasjon, den nåværende tilstanden til mange organisasjoners tilnærming til teknologien, og hvordan partnere som VMware hjelper IBM å la kunder vellykket transformere driften deres. I den delte Andy sine tanker om hvordan «forretninger kan lage et sikrere, mer pålitelig, mer robust og motstandsdyktig miljø med skyen enn de kan med deres egne datasentre». 

Men hva ser det egentlig ut som? Denne videoen illustrerer nøyaktig hvilken virkning VMware og IBM har i bedrifter. 

Hvis du vil høre mer om arbeidet VMware og IBM gjør sammen, har vi 15 relaterte økter ved VMworld 2019 Europe, med talere fra begge selskaper som tar deg med gjennom alt fra IBM Cloud for VMware til hvordan VMware bruker IBM Watson, IBMs system for kunstig intelligens. Du kan også finne IBM-standen i hovedsalen – nummer D403. 

For å registrere deg, og høre hvordan IBM og VMware kan hjelpe deg å sette ditt preg, besøk nettstedet nå 


Kategori Nyheter

Tags: , , ,

Les også

Publisert den 23/10/2019 av blogadmin

Airbnb til ditt multi-sky-miljø

Av: Robert Jensen, Leder for skyadministrasjon Uten skyen ville vi ikke hatt den samme innovasjonen innen teknologi som vi ser i dag. Uten skyen hadde vi ikke hatt de samme innovative oppstartsbedriftene som vi har i dag. Hvordan ville verden sett ut uten Netflix eller Spotify (oh my), eller en av de andre tjenestene vi […]

3 minutt
Publisert den 06/12/2019 av Marius

Hvorfor nettsky-leverandører er en kritisk kobling mellom innovasjon og faktisk utføring 

av Herve Renault, Senior Director, Head of Cloud Providers EMEA  Hvor ofte hører vi ikke om bedrifter som mislykkes fordi de ikke var innovative nok, eller fordi de sluttet å være innovative? Nokia og Kodak er gode eksempler. En gang var de giganter i markedene sine, nå er de bare skygger av sine tidligere jeg. Årsakene til at de og […]

2 minutt
Publisert den 23/12/2019 av Marius

Hvorfor skyen er essensiell for suksess i fremtidens helsevesen

Helsevesenet er noe av det som er vanskeligst å endre. Det har et stort antall gamle systemer med store mengder høysensitiv, personlig informasjon og er preget av budsjettutfordringer. Alt dette i et miljø hvor tidspress er en nøkkelfunksjon for å levere nøyaktig og trygg helsehjelp for å redde liv.  Skrevet av: Louise Fellows, direktør, offentlig sektor […]

4 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy