VMworld 2019 Europa dag én oppsummering

Publisert den 06/11/2019

Vi har hatt en fantastisk start i Barcelona! Det har vært noen travle dager med over 13.000 registrerte deltakere. Dette skjedde under åpningsdagen:

Dag én understreket VMwares visjon om en programvarebasert arkitektur som tilgjengeliggjør en hvilken som helst app, i en hvilken som helst sky, på en hvilken som helst enhet, ved å introdusere nye teknologiske løsninger og strategiske samarbeid.

FØRSTE GANG I SKANDINAVIA: Pat Gelsinger kunngjorde at VMware Cloud lanseres på AWS i Stockholm

VMworld 2019 sparket i gang i går med en inspirerende åpningstale av CEO Pat Gelsinger. Han reflekterte over den naturlige utfordringen mellom valgmulighet og kompleksitet. Selv om dette er noe de fleste i IT-bransjen på tilpasse seg til, fremmer dette innovasjon og gjennombrudd som gjør det umulige mulig. Det viser seg å raskt bli en realitet at de som nå bruker flere skyløsninger, kommer til å eie det neste tiåret.

I den anledning introduserte Pat flere nye prosjekter som VMware lanserer for å hjelpe IT-folk med å tilpasse seg fremtiden.

Les alle detaljene av hva Pat kunngjorde og hvordan de er relevante for deg og din bedrift ved å  se hele åpningen her.

Grunnleggeren av Kubernetes og Heptio, Joe Beda, er nå VMware Principal Engineer og forfatter av boka “Kubernetes: Up and Running”. Han ble med Pat på scenen under kunngjøringen av VMware Tanzu Portofolio, før han senere signerte bøker.

Sanjay Poonen, COO i VMware, var også på scenen under åpningen og understreket viktigheten og resultatene man oppnår ved å investere i gode brukeropplevelser for sine ansatte. Han ble akkompagnert av et utvalg ledende kunder av VMware som SAP, Michelin og IHS Markit. Sanjay gikk deretter inn på oppkjøpet av Carbon Black og hva som er mulig når man utvikler sammen. Vil du se talen hans, sjekk den ut her.

Om ettermiddagen ble et seminar om mangfold og integrering avholdt på Connect Café. Det var en fantastisk sjanse til å møtes og diskutere hvordan partnere, kunder og VMware selv jobber for å fremme mangfold over litt mat og drikke. Dette var åpent for alle deltakere. På torsdag avholdes paneldebatten “Mangfold og inkluderer betyr noe innen tech-bransjen” etterfulgt av “Våg å være deg selv og disruptiv

I tillegg til foredragene hadde deltakerne det gøy med å utforske resten av arenaen. Utenom gratis cannolis, flipperspill, biljardbord og mega-sjakk, var det vanskelig å finne en favorittaktivitet. Det var også masse spennende varer å få, inkludert de berømte VMware-ryggsekkene. Hvis du er i Barcelona nå og på utkikk etter noe spennende, får alle som deltar på minst en Showcase Keynote og fullfører en kort undersøkelse, en gratis caps. Sjekk agendaen og finn et foredrag som interesserer deg.

Sosiale medier koker også over om arrangementet. Hittil har deltakerne postet om #VMworld over 23.500 ganger. I løpet av uken har vært 142,6 millioner samhandlinger med VMworld Europa 2019 i sosiale medier. Moroa har nettopp begynt. Et par tips for resten av uka:

  • Last ned VMworld appen for å se kart, agenda, foredrag og kontaktinfo på ett sted
  • Se direktesendingen eller videoer for å få med deg det du gikk glipp av. Nyttig for dere som ikke kunne delta, men gjerne ville.
  • Følg @VMworld på sosiale medier og benytt emneknaggen #VMworld for å delta i samtalen!


Kategori Nyheter

Tags: , , , , , ,

Les også

Publisert den 13/06/2019 av Marius

Arrangerte gratis heldagsopplæring i Oslo

Nylig sendte VMware sin egen NSX-spesialist til Oslo for å tilby fagekspertise innen Virtual Cloud Network og hjelpe forskjellige IT-bedrifter få bedre forståelse for sikkerhet innen nettverkstrafikk. Visste du at VMware avholder flere helt åpne fagdager hvert år? Andreas Marqvardsen, ekspert på NSX tok turen til Felix Konferansesenter i Oslo før helgen for veilede IT-arbeidere […]

2 minutt
Publisert den 03/07/2019 av Marius

Det er på tide å skrive historie – meld deg på VMworld nå!

I dagens komplekse, digitaliserte multi-cloud-verden er det ikke alltid så lett å vite hvilke verktøy man skal bruke. Den teknologiske utviklingen går fort, så det er viktig å holde tritt med trendene og oppdateringene som betyr noe for organisasjonen din. Det er derfor vi investerer så mye i å hjelpe kundene og partnerne våre med […]

2 minutt
Publisert den 17/12/2019 av Marius

IT-team og bedriftsledere må samarbeide effektivt for å forbedre IT-sikkerheten 

– Dagens strategier for IT-sikkerhet virker ikke, og det er for stor avstand mellom topplederne og IT-avdelingen, skriver Sylvain Cazard i VMware. av Sylvain Cazard, VP SDDC EMEA, VMware  IT-relaterte trusler øker raskt i volum, skala og raffinement, og dagens strategier virker helt tydelig ikke. Bedriftsledere må forstå behovene til IT- og sikkerhetsteamene sine, på samme måte som teamene […]

3 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy