IT som formes med virksomheten – Deutsche Telekom med ny løsning

Publisert den 18/11/2019
Når det gjelder teknologi forventer dagens ansatte det samme nivået av bekvemmelighet, selvbetjening og fleksibilitet i yrkeslivet som i privatlivet. Altfor ofte innfris ikke disse høye forventningene, og i stedet for at IT tilpasser seg selskapets behov, er det forretningsbrukene som må inngå kompromisser og tilpasse seg disse IT-begrensningene. 

IT-avdelinger har selvsagt stor interesse av å imøtekomme disse økte forventningene hos sluttbrukerne, men de må også overholde kravene for økt sikkerhet, skalerbarhet og kostnadseffektivitet. Det kan være utfordrende å oppnå disse tilsynelatende motstridende kravene, og nettopp derfor har Deutsche Telekom Individual Solutions & Products lansert sin Flexible Enterprise Workplace-tjeneste, for å hjelpe bedrifter med å omfavne den digitale arbeidsplassen. 

Den nettskybaserte, modulære tjenesten er tilgjengelig i Tyskland og stadig flere steder over hele Europa, og gjør det mulig for bedrifter å omfavne denne nye måten å jobbe på. Den gir de ansatte sikker ekstern tilgang til bedriftens ressurser fra alle enheter, øker de ansattes tilfredshet og forbedrer produktiviteten. Samtidig reduserer de høye nivåene av automatisering og regelbaserte kontroller trykket på IT-teamet, samtidig som påliteligheten og sikkerhetsaspektene som kreves for forretningskritiske applikasjoner og sensitive bedriftsdata ivaretas. 

Flexible Enterprise Workplace-tjenesten er basert på en omfattende VMware-løsning. For eksempel fjerner VMware Workspace ONE kompleksiteten med endepunktadministrasjon. Uansett om enhetene er Bring Your Own Device (BYOD) eller bedriftseide, skaper det én enkelt plattform der IT kan administrere alle apper og enheter, på tvers av alle plattformer, inkludert Android, iOS, macOS, Chrome OS og Windows 10. Dermed frigjøres store mengder tid for IT-teamet, slik at de frigjøres fra oppgaver som bildebygging og innhenting av reparasjonsrapporter. 

En av de viktigste funksjonene med Flexible Enterprise Workplace er den praktiske og selvbetjente ansatteportalen. Ansatte trenger bare å logge seg på én gang (enkeltinnlogging) for å få tilgang til alle IT-applikasjoner og -tjenester, og de kan gjøre det fra hvilken som helst enhet. Workspace ONE med App Volumes forenkler prosessen med å få tilgang til apper, fjerner nødvendigheten av passord og kompliserte PIN-utfordringer, samtidig som den forbedrer sikkerheten gjennom flerfaktorautentisering. 

Alle tjenestene på Flexible Enterprise Workplace kjøres fra et sikkert datasenter fra Deutsche Telekom Individual Solutions & Products, bygget på en programvaredefinert datasentermodell, med bruk av VMware vSphere, VMware vSAN, VMware NSX Data Center og VMware vRealize Suite. VMware og Deutsche Telekom Individual Solutions & Products har samarbeidet siden 2005, og Flexible Enterprise Workplace er enda et eksempel på en kraftig nettskyløsning som et resultat av dette samarbeidet. 


Kategori Business

Tags: , ,

Les også

Publisert den 02/08/2019 av Marius

Det neste stadiet av et partnerskap i vekst – VMware på Google Cloud Next 2019

Google Cloud Next 2019 er et av verdens viktigste arrangementer for utviklingen innen cloud. Derfor er dette den perfekte anledningen til å kunngjøre betydelige utvidelser i partnerskapet vårt med Google, som dekker alt fra sluttbrukerbehandling til offentlig cloud.  Vi har samarbeidet med Google lenge, helt fra den gangen vi jobbet med sikkerhet og administrering av […]

2 minutt
Publisert den 25/11/2019 av blogadmin

Din GPS for bedre kundeservice- og pasientopplevelser med VMware Workspace ONE

Av Christian Nilsson, Senior Systems Engineer EUC  EUC (End User Computing) er et felt som berører alle, både privat og på arbeidsplassen. Det er verktøy som må fungere når vi har bruk for dem. Alle kjenner til oppdateringer, som kommer i veien for applikasjoner og vi plutselig ikke har adgang til familiekalenderen som eller vi […]

4 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy