Din GPS for bedre kundeservice- og pasientopplevelser med VMware Workspace ONE

Publisert den 25/11/2019

Av Christian Nilsson, Senior Systems Engineer EUC

 EUC (End User Computing) er et felt som berører alle, både privat og på arbeidsplassen. Det er verktøy som må fungere når vi har bruk for dem. Alle kjenner til oppdateringer, som kommer i veien for applikasjoner og vi plutselig ikke har adgang til familiekalenderen som eller vi opplever nedetid på forretningskritiske applikasjoner. Vi er en mobil generasjon som trenger å få svar med en gang. Hva hjelper det med GPS, dersom den forteller deg du skal svinge 30 sekunder etter at den burde?

På noen områder betyr ventetid utilfredse kunder og på andre områder betyr ventetid et spørsmål om liv eller død. Ved å benytte fremtidens teknologier og vår kreativitet kan vi fjerne ventetiden og optimere opplevelsen både for kunder og pasienter.

Hos VMware er vi i en kontinuerlig kreativ prosess der vi gir våre kunder råd om nyskapende muligheter og konsepter, som hjelper til med å understøtte deres spesifikke behov. Jeg snakker med mange forskjellige kunder i alle deler av selskapet: både ledere, teknikere og sluttbrukere. Jeg har to eksempler som illustrerer fremtiden vi kan se frem til. Kanskje passer ikke historiene helt for deg, men du kan finne inspirasjon for å ta arbeidsplassen din et skritt videre på reisen til bedre mobile opplevelser for både interne og eksterne interessenter.

Livsviktige ressurser og prosesser

Der er konstant diskusjon om ventetider på behandling, effektivitet og mangel på pasientnærvær i mediene. Dersom du selv har prøvd eller en av dine nærmeste har vært i sykehuskø, så vet du også at man må smøre seg med tålmodighet. Vi forstår at leger, sykepleiere og andre medarbeidere har det travelt, men vi er allikevel ikke fornøyd med behandlingen vi mottar, både som mennesker og som pasienter. I tillegg til at ventetiden kan være uutholdelig, så kan det i noen tilfeller være et spørsmål om liv eller død, så effektivitet er viktig når det kommer til helsesektoren. Hos VMware har vi effektivisert helsevesen rundt i verden og bidratt for å få en mer dynamisk og sikker kommunikasjons- og dokumentasjonsform, slik at behandlings- og ventetid kan gå raskere.

Effektiv akutthjelp, når hvert sekund teller med EUC

Når en pasient blir hentet av ambulanse, starter behandlingen og ambulansearbeiderne kan umiddelbart starte med å registrere livsnødvendige opplysninger på sin mobile enhet. Informasjon om påkrevd behandling, medisin og status på pasientens tilstand blir sendt direkte til sykehuset sammen med ambulansens lokasjon. Sykehuset kan følge ambulansen i sanntid og vite forventet ankomst. Ved ankomsten er personalet klar til å overta og briefingen har allerede skjedd– viktige minutter er spart og riktig behandling kan starte. Når pasienten kommer inn for å motta rett behandling på sykehuset, kan personalet logge seg på hvilken som helst pc ved å benytte et smartkort. De får umiddelbart adgang til riktige applikasjoner og når de for eksempel skal til et annet rom eller operasjonsstue, logger PC-en seg automatisk av. I det nye rommet blir de logget på den samme sesjonen ved å benytte smartkortet og alle applikasjoner som er åpne blir tilgjengelig. Sikkerheten er helt topp med automatisk inn- og utlogging og personalet behøver ikke å huske et komplekst passord når tiden er livsviktig.

Gode funksjoner for å optimere pasientopplevelsen korte ned ventetiden med EUC

 • Ambulansearbeidere og leger kan dokumentere fra en hvilken som helst enhet: mobil eller stasjonær, på en sikker og enkel måte.
 • Samme velkjente brukersnitt uansett om journalen er på pc eller en bærbar enhet.
 • I stedet for en gammeldags tv på rommet, tilbys det personlige enheter:
  • Kalender for kommende samtaler, behandlinger m.m.
  • Tilby materiale, som f.eks videoer om diagnosen, behandling og prognose, slik at pasienter og pårørende er bedre informert.
  • Tilby underholdning som passer til målgruppen. F.eks. spill til barn, sosiale medier til tenåringer eller annet.
  • Sikker opprydding av enheten og rask implementering av enhet til neste pasient.
 • Bestilling av måltider fra sykesengen.

 

Du kan f.eks. lese denne saken fra Region Västra Götaland (VGR) om VMware i helsesektoren eller lese mer om akutthjelp hos Angel MedFlight.

Imponerende kundeopplevelse i fremtiden

Det er mange eksempler på selskaper som vil gi kundene sine en god opplevelse som løfter servicenivået.

Mange kjenner seg igjen i dette. Hele familien er med på shopping og allerede før du har gått inn i prøverommet, spør de om du snart er ferdig. Du tar med deg to bukser og noen topper inn i prøverommet, men størrelsen er feil. Da kan du enten skifte tilbake til egne klær eller gå ut av prøverommet med prislappene på, eller du kan ha flaks og få tilkalt en medarbeider. Hvor var det du fant den blå blusen?

Hva om du kunne ha gitt kundene adgang til å sjekke lagerbeholdningen fra prøverommet og evt. se på andre lignende muligheter? Hvilke farger og størrelser er tilgjengelige i butikken? Kanskje også mulighet for å kontakte en medarbeider om hvilken størrelse du trenger, uten å måtte gå ut av prøverommet?

Topp inspirasjonsmuligheter du kan tilby kundene i detaljhandel

 • Gi kundene adgang fra mobil i din butikk:
  • Adgang til lagerstatus på utvalgte produkter.
  • Tilby lignende varer til inspirasjon for kundene.
 • Giv kundene adgang til å tilkalle en medarbeider og varsle dem om hva slags hjelp de er behov for på forhånd(f.eks. andre størrelser eller fargevalg).
 • Tilbyd betaling fra prøverommet og utenfor køen til kassen (også en god idé i høytider som julehandelen).
 • Sikker levering og sletting av data på mobil.

 

Vi vil som vanlig gjerne fortelle mer om våres idéer på industritreff, så vi kan snakke om de unike mulighetene som kan løfte din bedrift. Men inntil vi ses i virkeligheten, kan du begynne reisen din her:

Du kan følge vår EUC blogg her. Du kan også læse denne artikelen om pasientopplevelser, lese mer på våres side om optimalisering av varehandelen eller oppleve våres løsninger ved å prøve vår gratis Hands-on-labs om Digital workspace. Eller selv avgjøre hvordan du kan komme i gang med EUC her.

 


Kategori Mobility

Tags: ,

Les også

Publisert den 18/11/2019 av Marius

IT som formes med virksomheten – Deutsche Telekom med ny løsning

Når det gjelder teknologi forventer dagens ansatte det samme nivået av bekvemmelighet, selvbetjening og fleksibilitet i yrkeslivet som i privatlivet. Altfor ofte innfris ikke disse høye forventningene, og i stedet for at IT tilpasser seg selskapets behov, er det forretningsbrukene som må inngå kompromisser og tilpasse seg disse IT-begrensningene.  IT-avdelinger har selvsagt stor interesse av […]

2 minutt
Publisert den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativ adopsjon av VMware-teknologi i forbindelse med OL

Av Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg ble ansatt i VMware som en av de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over hvilken reise som ventet meg både rent menneskelig så vel som faglig. Min inngang til VMware, som fremdeles var en «startup», var stillingen som […]

5 minutt
Publisert den 02/08/2019 av Marius

Det neste stadiet av et partnerskap i vekst – VMware på Google Cloud Next 2019

Google Cloud Next 2019 er et av verdens viktigste arrangementer for utviklingen innen cloud. Derfor er dette den perfekte anledningen til å kunngjøre betydelige utvidelser i partnerskapet vårt med Google, som dekker alt fra sluttbrukerbehandling til offentlig cloud.  Vi har samarbeidet med Google lenge, helt fra den gangen vi jobbet med sikkerhet og administrering av […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy