Airbnb til ditt multi-sky-miljø

Publisert den 23/10/2019

Av: Robert Jensen, Leder for skyadministrasjon

Uten skyen ville vi ikke hatt den samme innovasjonen innen teknologi som vi ser i dag. Uten skyen hadde vi ikke hatt de samme innovative oppstartsbedriftene som vi har i dag. Hvordan ville verden sett ut uten Netflix eller Spotify (oh my), eller en av de andre tjenestene vi benytter oss av hver dag uten å tenke over det? De siste årene har det vært en sky-krig mellom tilbyderne, og den har ført til økt konkurranse på tilbud og pris. Dette har gjort det attraktivt for både små og store bedrifter å kikke på sky-tilbudet. Skyen har virkelig fått fotfeste på verdensplan og her på berget. Til gjengjeld har det dukket opp en ny hindring som gjør det vanskelig å få overblikk over infrastrukturen. Hva det er, skal jeg fortelle om her.

Det regner skyer

Vi skal ikke bare forholde oss til én sky, men flere! Dette kan være utfordrende med tanke på den daglige administrasjonen, men også sikkerheten til skyen kan være en utfordring. Ikke bare for bedriften, men også for IT-avdelingen. Skyen må være effektiv og elastisk samt ha en god forretningsidé … på en og samme gang.

Vi samarbeider med alle de store sky-tilbyderne, og er en uavhengig samarbeidspartner som kan hjelpe deg med å få overblikk på tvers av de skyene du har valgt. Vi er en megler – en Airbnb for skyer. Det betyr at du kan få enda større verdi ut av din sky-strategi ved å velge det stedet som gir mest verdi til bedriften.

Hos VMware har vi smakt vår egen medisin, og vi likte den. Vi har markant effektivisert vår egen leveranse av programvare. Det har resultert i høyere kvalitet til en lavere kostnad. Dette har vi oppnådd ved å bruke vår egen programvare til å utvikle våre egne produkter.

Fem raske fakta om skyadministrasjon

Siden jeg har jobbet med skyen i så mange år, trodde jeg at alle visste hva vi har oppnådd med vår plattform for skyadministrasjon. Dette har vist seg å ikke være tilfellet, så her er fem raske (og kanskje overraskende!) fakta:

  1. Vi samarbeider med alle de store sky-tilbyderne: AWS, Azure og Google samt våre lokale sky-tilbydere.
  2. Du kan få ett komplett overblikk over kostnad og fakturering på tvers av skyene (både offentlig og privat).
  3. Vi integrerer med ditt favorittverktøy, som Ansible, Puppet m.m.
  4. Du får en egen portal for selvbetjening som gjelder for alle skyene dine.
  5. Vi har en hel markedsplass med ferdige applikasjoner, som du kan hente ned fra hyllene.

Se og hør om sky

Jeg har tatt opp en serie med ni videoer om skyadministrasjon fra VMware. Her viser jeg helt konkret hvordan administrasjonen kan se ut med verktøyet vårt. Du kan få et kort innblikk i hvordan vi for eksempel hjelper til med å automatisere og lage skreddersydde blueprints, eller integrerer de andre verktøyene dine, samt mye mer. Du kan se videoserien her

For litt over ett år siden lagde jeg en podkast med en av kundene våre, Simcorp. Her snakker vi om deres reise mot automatisering og skyen, samt hvilken forretningsverdi de har fått. Du kan lytte via den podkast-appen du liker best eller følge denne lenken.

Dersom du ønsker å prøve noen av løsningene våre, kan du besøke vår Hands on Labs. Det er gratis, og krever kun en nettleser. Du er i gang på få minutter

 

Det er også alltid anledning til å prøve produktene våre i 30 dager. Se mer her

For sjuende år på rad har VMware blitt kåret som den ledende plattformen for skyadministrasjon av IDC:

 

 


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Publisert den 08/11/2018 av Marius

PRESSEMELDING: VMware og Amazon Web Services med globalt løft til VMware Cloud

VMware Cloud on AWS kommer til flere datasentere i Europa og USA i Q4 Gir bedre muligheter for krisegjennoppretting, migrering av skytjenester, skybaserte virtuelle maskiner og kundestøtte innenfra tjenestene BARCELONA, Spania – 7. november 2018 – I dag under Vmworld Europa 2018 kunngjorde VMware (NYSE: VMW) sterkere ekspandering av VMware Cloud on AWS i Europa […]

2 minutt
Publisert den 23/11/2017 av blogsadmin

Slik vil digitaliseringen forandre bankbransjen

En ny undersøkelse fra VMware avdekker at banknæringen står foran en enorm teknologisk forandring de neste fem årene. Utviklingen i USA kan gi en indikasjon på hva som også skjer i Norge og Norden. Med nyheter om at Nordea skal kutte 6000 ansatte og DNB må effektivisere og kutte i kostnadene, er det viktig å […]

2 minutt
Publisert den 13/09/2018 av Marius

INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden. Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. […]

1 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy