Transformer maskinvaren din med programvare

Publisert den 20/09/2019

Vi vet at mange av kundene våre er strategiske partnere med Cisco, i tillegg til VMware. I mange år har kundene våre fortalt oss at de vil bruke begge teknologiene – sammen. Og det kan de. 

 

Det er ingen hemmelighet at nettverk yter bedre når maskinvaren og programvaren fungerer sammen. Vi foreslår ikke at du kvitter deg med maskinvaren. Vi mener at fysisk infrastruktur fortsatt er viktig, men maskinvare alene kan ikke levere den proaktive sikkerhetstilnærmingen dataene dine trenger, eller etablere fremragende drift. Faktisk får du mer ut av eksisterende maskinvareinvesteringer ved å ha en tilnærming til nettverket hvor du ser på programvaren først – slik at du kan få det beste fra begge verdener. 

 

Du kan ikke møte dagens behov med gårsdagens tilnærming 

Tradisjonelle maskinvaresentriske nettverk gjør informasjonsteknologien utsatt fordi de hindrer produktivitet, ofte er utdaterte og gjør skyen mer kompleks. I takt med at antall endepunkter og miljøer vokser, blir jobben med å administrere dem stadig mer tidkrevende. Fysiske nettverk er ikke intuitive, noe som betyr at de må gjette hva programmene trenger. Og kanskje viktigst, sikkerheten til fysiske nettverk er reaktiv, ikke proaktiv, og setter dataene dine i fare. 

 

Nettverk som fokuserer på programvaren først 

Med et integrert nettverk som fokuserer på programvaren først, unngår du de tidkrevende, kostbare maskinvareoppdateringssyklusene. En VMware NSX-løsning gir ende-til-ende-sikkerhet for programmer og data, og hjelper deg med å være mer fleksibel og responsiv til forretningsbehov som hele tiden er i endring. Og i takt med at brukere, data og antall enheter fortsetter å vokse, kan en tilnærming med fokus på programvare tillate deg å håndtere dette uten å øke antall team eller overskride budsjettet. I tillegg sørger NSX-løsningene for fremragende drift ved å automatisere prosesser, reduserer risikoen for menneskelig feil og redusere tidkrevende gjentakende arbeid. 

Veiledningen vår ‘Network Virtualization for Dummies forklarer hvordan man migrerer til et distribuert nettverk som er mindre komplekst, mer fleksibelt og enklere å håndtere. Nei, du trenger ikke å kvitte deg med eksisterende maskinvare. Last ned veiledningen her. 


Kategori Nyheter

Tags: , , , , , ,

Les også

Publisert den 07/12/2017 av blogsadmin

La de ansatte styre digitaliseringen

Ledelsen vet ikke alltid best. Medarbeidere bør få mer makt til å bestemme hvilke verktøy de selv vil bruke ifølge en ny undersøkelse fra Forbes Insight og VMware. Med stadig fler digitaliserte oppgaver vil det øke produktiviteten og inntjening for bedriftene. Det er en stor brist mellom hvordan ledelsen oppfatter suksessen til egne bedrifter og […]

2 minutt
Publisert den 06/11/2019 av Marius

VMworld 2019 Europa dag én oppsummering

Vi har hatt en fantastisk start i Barcelona! Det har vært noen travle dager med over 13.000 registrerte deltakere. Dette skjedde under åpningsdagen: Dag én understreket VMwares visjon om en programvarebasert arkitektur som tilgjengeliggjør en hvilken som helst app, i en hvilken som helst sky, på en hvilken som helst enhet, ved å introdusere nye […]

3 minutt
Publisert den 29/12/2017 av blogsadmin

Ta i bruk Kubernetes på enterprise-nivå med VMware Pivotal Container Service

VMware og Pivotal lanserte denne måneden Pivotal Container Service for kunder som søker en Kubernetes-løsning på enterprisenivå. PKS er laget for å operasjonalisere Kubernetes til store bedrifter og tjenesteleverandører. Det forenkler igangsettelse og driften av Kubernetes-klynger. PKS vil kunne brukes i datasentere med vSphere, i tillegg til Googles Cloud Plattform, og ble nylig sertifisert av […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy