Transformer maskinvaren din med programvare

Publisert den 20/09/2019

Vi vet at mange av kundene våre er strategiske partnere med Cisco, i tillegg til VMware. I mange år har kundene våre fortalt oss at de vil bruke begge teknologiene – sammen. Og det kan de. 

 

Det er ingen hemmelighet at nettverk yter bedre når maskinvaren og programvaren fungerer sammen. Vi foreslår ikke at du kvitter deg med maskinvaren. Vi mener at fysisk infrastruktur fortsatt er viktig, men maskinvare alene kan ikke levere den proaktive sikkerhetstilnærmingen dataene dine trenger, eller etablere fremragende drift. Faktisk får du mer ut av eksisterende maskinvareinvesteringer ved å ha en tilnærming til nettverket hvor du ser på programvaren først – slik at du kan få det beste fra begge verdener. 

 

Du kan ikke møte dagens behov med gårsdagens tilnærming 

Tradisjonelle maskinvaresentriske nettverk gjør informasjonsteknologien utsatt fordi de hindrer produktivitet, ofte er utdaterte og gjør skyen mer kompleks. I takt med at antall endepunkter og miljøer vokser, blir jobben med å administrere dem stadig mer tidkrevende. Fysiske nettverk er ikke intuitive, noe som betyr at de må gjette hva programmene trenger. Og kanskje viktigst, sikkerheten til fysiske nettverk er reaktiv, ikke proaktiv, og setter dataene dine i fare. 

 

Nettverk som fokuserer på programvaren først 

Med et integrert nettverk som fokuserer på programvaren først, unngår du de tidkrevende, kostbare maskinvareoppdateringssyklusene. En VMware NSX-løsning gir ende-til-ende-sikkerhet for programmer og data, og hjelper deg med å være mer fleksibel og responsiv til forretningsbehov som hele tiden er i endring. Og i takt med at brukere, data og antall enheter fortsetter å vokse, kan en tilnærming med fokus på programvare tillate deg å håndtere dette uten å øke antall team eller overskride budsjettet. I tillegg sørger NSX-løsningene for fremragende drift ved å automatisere prosesser, reduserer risikoen for menneskelig feil og redusere tidkrevende gjentakende arbeid. 

Veiledningen vår ‘Network Virtualization for Dummies forklarer hvordan man migrerer til et distribuert nettverk som er mindre komplekst, mer fleksibelt og enklere å håndtere. Nei, du trenger ikke å kvitte deg med eksisterende maskinvare. Last ned veiledningen her. 


Kategori Nyheter

Tags: , , , , , ,

Les også

Publisert den 06/11/2019 av Marius

VMworld 2019 Europa dag én oppsummering

Vi har hatt en fantastisk start i Barcelona! Det har vært noen travle dager med over 13.000 registrerte deltakere. Dette skjedde under åpningsdagen: Dag én understreket VMwares visjon om en programvarebasert arkitektur som tilgjengeliggjør en hvilken som helst app, i en hvilken som helst sky, på en hvilken som helst enhet, ved å introdusere nye […]

3 minutt
Publisert den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativ adopsjon av VMware-teknologi i forbindelse med OL

Av Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg ble ansatt i VMware som en av de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over hvilken reise som ventet meg både rent menneskelig så vel som faglig. Min inngang til VMware, som fremdeles var en «startup», var stillingen som […]

5 minutt
Publisert den 19/10/2018 av Marius

Helse Nords toppmoderne datasenter gir pasienter lett tilgang til journalene

Nærmere en halv million innbyggere i Nord-Norge kan nå lese pasientjournalen sin på nett. Det kan de takke Helse Nords splitter nye programvaredefinerte datasenter for. Men det er bare toppen av isfjellet. Jobber som før tok flere uker har nå blitt redusert til drøye halvtimen for Helse Nord IKT. De leverer alt av digitale tjenester […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy