Det neste stadiet av et partnerskap i vekst – VMware på Google Cloud Next 2019

Publisert den 02/08/2019

Google Cloud Next 2019 er et av verdens viktigste arrangementer for utviklingen innen cloud. Derfor er dette den perfekte anledningen til å kunngjøre betydelige utvidelser i partnerskapet vårt med Google, som dekker alt fra sluttbrukerbehandling til offentlig cloud. 

Vi har samarbeidet med Google lenge, helt fra den gangen vi jobbet med sikkerhet og administrering av Chrome Books i selskapet. Siden da har relasjonen utviklet seg videre, slik at både deres og våre kunder har fått tilgang til ledende teknologi innen både digitale workspace og cloud-utrullinger.  

Vi er derfor glade for å støtte Google med Anthos, den nye multi-cloud-plattformen deres, ved å integrere VMware NSX Service Mesh og VMware SD-Wan by VeloCloud. Førstnevnte lar kundene kjøre distribuerte, cloud-native apper på Google Cloud og i lokale miljøer. Den andre bidrar til å utvide SD-WAN fra avdelingskontorer eller detaljbutikker til Google Cloud Platform (GCP) for tilgang til Google Cloud-tjenesten eller arbeidsbelastningen. 

På Google Cloud Next 2019 fikk deltagerne se hvordan de to integreringene fungerer. Teamet brukte eksemplet med en global detaljhandelkunde som vil migrere apper til Google Cloud samtidig som bedriften vokser og etablerer flere butikker, og de snakket om hvordan begge integreringene hjelper dem til å nå målene. Du kan lese om hvordan VMware og Google bruker VMware NSX Service Mesh i et lignende brukstilfelle, på VMware NSX Service Mesh Integration-bloggen. Og på VMware SD-WAN by VeloCloud-bloggen finner du flere detaljer om hvordan den på en sikker måte utvider lokal infrastruktur til GCP.  

Alt dette passer med satsningen på å tilby kundene våre konsekvent infrastruktur og operasjoner både for hybrid cloud og for native offentlig cloud-miljøer. Pere Monclus, direktør og IT-sjef i forretningsenheten for nettverksdrift og sikkerhet i VMware, sa: «Anthos integrert med VMware NSX Service Mesh gjør det mulig for kundene å digitalisere bedriften på en kostnadseffektiv måte ved å benytte moderne cloud-native- og åpen kildekode-teknologier for å utvikle nye apper og tjenester raskt.» 

Det er skyen. Når det kommer til support av sluttbrukerne, er fokuset på hvordan både Google og VMware kan hjelpe kundene med å sikre enhetene, endepunktene og appene sine på en måte som ikke hindrer innføringen av riktig fundament for de digitale initiativene. Vi skal gjøre dette gjennom dypere integrering av VMware Workspace One og Google Cloud.  

Det er kombinasjonen av lederskapet vårt innen samlet administrering av endepunkter (UEM) og Googles BeyondCorp-arkitektur som har hatt en radikal innvirkning på hvordan organisasjoner tenker om IT-sikkerhet. James Millington, direktør for produktmarkedsføring i VMware sa det treffende i et innlegg der han kunngjorde løsningen: «Med denne integreringen kan VMware- og Google Cloud-kundene benytte eksisterende investeringer i begge plattformer for å sørge for at enhetene er under kontroll og kompatible til å beskytte dataene. Ettersom BeyondCorp-metoden er å aldri stole på og alltid bekrefte, kommer Workspace ONE kontinuerlig til å gi informasjon om kompatibilitetsstatus til Google Clouds kontekstbevisste tilgangsmotor, noe som gjør at tilgangen kan inndras i det øyeblikket en enhet blir ikke-kompatibel. 

Kundene våre har mange ulike krav til teknologien, avhengig hvilke forretningsmål de har. Men alle vil ha det bredeste utvalget av de beste løsningene i markedet. Partnerskapet med Google Cloud gir slike selskaper akkurat det de trenger når de tar i bruk multi-cloud og prøver å gi de ansatte positive opplevelser samtidig som de tar vare på sikkerheten og kompatibiliteten.  


Kategori Nyheter

Tags: , , , , ,

Les også

Publisert den 21/05/2019 av Marius

Digital omstilling baner vei for bedre samhandling mellom kunder i CaixaBank

Digital omstilling er et stadig viktigere emne i alle bransjer og bankbransjen er intet unntak. CaixaBank er den ledende bankvirksomheten i Spania, med over 16 millioner kunder og ansett som en av de mest innovative i verden. Med en dekningsgrad på 32 % har banken den største digitale kundebasen i landet. For tiden samhandler 6,1 millioner […]

2 minutt
Publisert den 13/09/2018 av Marius

INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden. Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. […]

1 minutt
Publisert den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativ adopsjon av VMware-teknologi i forbindelse med OL

Av Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg ble ansatt i VMware som en av de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over hvilken reise som ventet meg både rent menneskelig så vel som faglig. Min inngang til VMware, som fremdeles var en «startup», var stillingen som […]

5 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy