Vi jobber for en mer bærekraftig VMworld 

Publisert den 30/08/2019

I år introduserer vi en rekke nye tiltak for å redusere avtrykket vårt på planeten.

I VMware forstår vi at alle deler av forretningen vår påvirker verden. Derfor er vi opptatt av å skape en bedre framtid – vi vil gi mer tilbake til miljøet, samfunnet og den globale økonomien enn vi tar. Som en del av dette engasjementet jobber vi for å gå foran med et godt eksempel når det kommer til miljømessig bærekraftige globale forretningspraksiser og operasjoner. 

Det er derfor vi gjør som vi sier, både når det kommer til vårt globale engasjement for fornybar energi til hvor mye teknologien vår reduserer energibruk og karbonutslipp innen IT.  

Men dette er bare starten. I 2016 etablerte vi vår visjon for VMware 2020, som skisserte engasjementet vårt for å innovere for det gode på tre forskjellige områder: 

  1. Produktene våre: Å skape innovativ teknologi som bidrar til langsiktig positive verdier for økosystemet av kunder og partnere.  
  2. Folkene våre: Å bygge plattformer for et mangfoldig og inkluderende miljø som gjør livet bedre på jobb, hjemme og ute i samfunnet, og inspirere våre ansatte til å gi mer enn de tar.  
  3. Planeten vår: Å gjøre mer enn vår andel for å gå foran med et godt eksempel når det kommer til miljømessig bærekraft i globale forretningspraksiser og operasjoner.
     

Visjonen vår omfattet å redusere karbonutslipp, et mål vi nådde to år før planen, da vi ble karbonnøytrale på tvers av alle operasjonene våre.  

Tidligere i år kunne vi med glede kunngjøre at 100 prosent av operasjonene våre nå henter strøm fra fornybar energi, nok en gang før planen. 

Vi er imidlertid klar over at det fortsatt gjenstår mye å gjøre, så det er viktig at vi ser på alle aspekter for å redusere avtrykket vårt.  

En mer bærekraftig VMworld 

Det er grunnen til at vi gjør vårt beste for å gjøre VMworld Europe mer bærekraftig i år.  

Vi går for eksempel over til digital signering og fokuserer på å være mindre avhengig av papir på begivenheten. Ved siden av at alt vi gjør handler om å hjelpe selskaper i å gå over til et digitalt fundament, vil det at vi oppmuntrer til bruk av VMworld-appen, bety slutten på papirkart, at flere varsler sendes elektronisk (mindre papir til flyere) og en mer intuitiv opplevelse. Vi deler heller ikke ut papirnotatbøker – alt som en del av planen for å redusere produksjonen av nye papirprodukter.  

Plast til engangsbruk er også et alvorlig problem. I år gir vi bort gjenfyllbare vannflasker og plasserer vannkjølere i området i stedet for å dele ut engangsflasker av plast. Vi har heller ikke plastsugerør, og vi oppmuntrer til bruk av bokser og glass når det er mulig, med tydelig markerte resirkuleringsstasjoner for å støtte resirkulering. 

Innovere lokalt 

Når vi snakker om resirkulering – i år er ryggsekkene våre laget av resirkulerte materialer. Vi vet at mange setter pris på sekkene sine, men vi tilbyr også muligheten til å donere ryggsekken til veldedighet i stedet. Det følger heller ikke med fysisk VMware-innhold i sekken, ettersom all litteraturen du sannsynligvis kommer til å trenge, vil være tilgjengelig på vmware.com. 

Vi kommer til å samle inn merker og nøkkelbånd ved slutten av begivenheten for å resirkulere dem, så når du har fått nok av spennende økter, informative workshoper og gode muligheter for nettverksbygging, må du huske å kaste nøkkelbåndene dine i de utplasserte resirkuleringsstasjonene den siste dagen.  

Maten er også et tema. Barcelona er berømt for mattradisjonene sine, og det vil vi benytte oss av samtidig som vi støtter lokalsamfunnet. Derfor kommer all maten til å være kortreist og sesongbasert. Vi ser også på muligheten for å dele mat med lokalsamfunnet for å redusere avfall. 

Redusere utslipp der vi kan 

Når du sender noen få tusen mennesker til en stor by som Barcelona, øker du de lokale karbonutslippene. Derfor går vi inn for å støtte bruken av offentlig transport og samkjøring når det er mulig. Fira Barcelona Gran Via er velplassert med et godt transportnett – du finner tre metro-ruter (en av dem fører deg rett til flyplassen) med en gåavstand på 20 minutter. 

For å støtte bruken av offentlig transport kan du få T10-billetter når du registrerer deg (gjelder 10 metro-, buss- og tog-reiser i Sone 1 i Barcelona). 

Et lite steg på reisen 

Årets VMworld er bare ett steg på reisen for å redusere avtrykket vårt og bli en kilde til noe godt i verden. Det er en prosess som aldri tar slutt – det er mye som gjenstår, og vi er fast bestemt på å fortsette. 


Kategori Nyheter

Tags: , , , , ,

Les også

Publisert den 09/08/2019 av Marius

Hvordan teknologi kan hjelpe oss med å løse noen av verdens største utfordringer 

Teknologi spiller en viktig rolle både i utfordringene verden står overfor, og i løsningene på problemene. Vi i VMware tror at vi har et delt ansvar for å bruke teknologien til å utrette noe positivt for miljøet, samfunnet og den globale økonomien.   Vi hadde nylig en meningsmåling blant Twitter-fellesskapet vårt om dette emnet, noe som ga […]

3 minutt
Publisert den 08/11/2018 av Marius

PRESSEMELDING: VMware og Amazon Web Services med globalt løft til VMware Cloud

VMware Cloud on AWS kommer til flere datasentere i Europa og USA i Q4 Gir bedre muligheter for krisegjennoppretting, migrering av skytjenester, skybaserte virtuelle maskiner og kundestøtte innenfra tjenestene BARCELONA, Spania – 7. november 2018 – I dag under Vmworld Europa 2018 kunngjorde VMware (NYSE: VMW) sterkere ekspandering av VMware Cloud on AWS i Europa […]

2 minutt
Publisert den 03/07/2019 av Marius

Det er på tide å skrive historie – meld deg på VMworld nå!

I dagens komplekse, digitaliserte multi-cloud-verden er det ikke alltid så lett å vite hvilke verktøy man skal bruke. Den teknologiske utviklingen går fort, så det er viktig å holde tritt med trendene og oppdateringene som betyr noe for organisasjonen din. Det er derfor vi investerer så mye i å hjelpe kundene og partnerne våre med […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy