Det er på tide å skrive historie – meld deg på VMworld nå!

Publisert den 03/07/2019

I dagens komplekse, digitaliserte multi-cloud-verden er det ikke alltid så lett å vite hvilke verktøy man skal bruke. Den teknologiske utviklingen går fort, så det er viktig å holde tritt med trendene og oppdateringene som betyr noe for organisasjonen din. Det er derfor vi investerer så mye i å hjelpe kundene og partnerne våre med å styrke kunnskapene sine gjennom opplæring, workshoper, webinarer og – ikke minst – flaggskiparrangementene våre.

VMworld Europe, som i år arrangeres for 11. gang, er vår feiring av kundene og partnerne våre i EMEA-regionen. Arrangementet går av stabelen i Barcelona fra 4. til 7. november, og det er mulig å melde seg på allerede nå!

I år vil vi at du skal være med på å skrive historie. Vi vet at det finnes hundrevis av teknologiarrangementer, men det spesielle med VMworld Europe er at vi har lagt det opp som «intellektuell ladestasjon» for IT-fagfolk. Kundene og partnerne våre vil der finne informasjonen, verktøyene og partnerskapene de trenger for å ta teknologien – og mulighetene til å forme den etter eget behov – til et nytt nivå.

Selv om vi ikke entrer scenen i Barcelona før i starten av november, er det mulighet til å melde seg på allerede i dag. Det lønner seg dessuten å være tidlig ute: alle som melder seg på før 26. juli, får nemlig tidlig påmeldingsrabatt.

Problemene og utfordringene vi møter i dag

Stykket opp i bolker som tar for seg utviklingstrendene og temaene som definerer dagens forretningsvirksomhet og teknologi, er VMworld en ideell arena for å tilegne seg mer kunnskap, møte nye folk og høre mer om de nyeste og største innovasjonene fra ledende tenkere i næringslivet.

Fokuset vårt i år er temaer og trender som former og driver transformasjonen hos dagens bedrifter. Vi tar her for oss alt fra hybrid og multi-cloud til utvikling og administrering av moderne apper, nettverk og sikkerhet. Deretter ser vi nærmere på sluttbrukeropplevelsen med digitale arbeidsområder, og undersøker gryende trender som allerede er i ferd med å endre måten vi driver virksomhet på.

Spennet er mildt sagt stort: fra hva som er riktig sky for appene dine og hvordan du administrerer en kompleks blanding av miljøer, til hvordan du sikrer de forretningskritiske tjenestene dine – samt hvordan det ser ut for medarbeiderne og kundene dine – og hvordan kunstig intelligens og edge computing kommer til å snu totalt opp ned på livet ditt de neste tre til fem årene.

Ta en titt på våre høydepunkter fra VMworld Europe 2018 for å få en liten pekepinn på hva du kan forvente.

Ditt drømmearrangement begynner i dag

Det vil bli lagt til flere økter, workshoper og temaer i løpet av de kommende månedene, så pass på å registrere deg, slik at du ikke går glipp av de siste oppdateringene.

VMworld Europe starter kanskje ikke før 4. november, men det er ingen dum idé å starte forberedelsene allerede i dag. Meld deg på snarest, og vær med på å skrive historie.


Kategori Nyheter

Tags: ,

Les også

Publisert den 30/08/2019 av Marius

Vi jobber for en mer bærekraftig VMworld 

I år introduserer vi en rekke nye tiltak for å redusere avtrykket vårt på planeten. I VMware forstår vi at alle deler av forretningen vår påvirker verden. Derfor er vi opptatt av å skape en bedre framtid – vi vil gi mer tilbake til miljøet, samfunnet og den globale økonomien enn vi tar. Som en […]

3 minutt
Publisert den 08/11/2018 av Marius

PRESSEMELDING: VMware og Amazon Web Services med globalt løft til VMware Cloud

VMware Cloud on AWS kommer til flere datasentere i Europa og USA i Q4 Gir bedre muligheter for krisegjennoppretting, migrering av skytjenester, skybaserte virtuelle maskiner og kundestøtte innenfra tjenestene BARCELONA, Spania – 7. november 2018 – I dag under Vmworld Europa 2018 kunngjorde VMware (NYSE: VMW) sterkere ekspandering av VMware Cloud on AWS i Europa […]

2 minutt
Publisert den 06/11/2019 av Marius

VMworld 2019 Europa dag én oppsummering

Vi har hatt en fantastisk start i Barcelona! Det har vært noen travle dager med over 13.000 registrerte deltakere. Dette skjedde under åpningsdagen: Dag én understreket VMwares visjon om en programvarebasert arkitektur som tilgjengeliggjør en hvilken som helst app, i en hvilken som helst sky, på en hvilken som helst enhet, ved å introdusere nye […]

3 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy