Arrangerte gratis heldagsopplæring i Oslo

Publisert den 13/06/2019

Nylig sendte VMware sin egen NSX-spesialist til Oslo for å tilby fagekspertise innen Virtual Cloud Network og hjelpe forskjellige IT-bedrifter få bedre forståelse for sikkerhet innen nettverkstrafikk.

Visste du at VMware avholder flere helt åpne fagdager hvert år? Andreas Marqvardsen, ekspert på NSX tok turen til Felix Konferansesenter i Oslo før helgen for veilede IT-arbeidere fra alle mulige bedrifter som trengte litt oppdatering.

  • Du kan nesten ikke gå rundt og si du er god på VMware lenger, siden det har blitt så stort. Nettverkssikkerhet er hovedfokuset i dag. Og når det gjelder å kontrollere hvor trafikken kommer fra, er NSX helt unikt, åpnet Marqvardsen.

Selv har han jobbet i VMware som senior NSX systemingeniør siden 2015 og har tidligere bakgrunn fra Atea og Dell. Under fagdagen fikk de oppmøtte innføring i hvordan NSX blant annet kan spore applikasjoner som har droppet brannmur og enkelt diagnostisere hvorfor de slutter å virke.

Følg VMware Norge på Facebook for informasjon om neste fagdager

NSX står for “Network Virtualization and Security Software” og er et bransjeledende verktøy som blant annet muliggjør mikrosegmentering av applikasjoner for økt sikkerhet og automatiserer en rekke viktige oppgaver. En av disse er for eksempel en mekanisme for å lage sikkerhetsgrupper og logger for applikasjoner. Når man vet hva en applikasjon får lov til og ikke får lov til, blir det dermed lettere å unngå at de oppfører seg uventet, som for eksempel et virus ville ha gjort. En av de fremmøtte var teamleder Dag Atle Nettum fra Innit i Hamar.

  • Vi skal utvide fra ett til to datasentere i løpet av sommeren. En av de tingene vi lærte om i dag er at multisite er mulig. Det vil si å å ha to datasentere og flytte data mellom de to helt automatisert gjør at vi klarer å gjøre ting mer strømlinjeformet, sier Nettum.

 

 


Kategori Nyheter

Tags: , , , , ,

Les også

Publisert den 09/07/2019 av Marius

Alt du kan om datasikkerhet er sannsynligvis feil

Sikkerhetstruslene øker og det er bare et spørsmål om tid før bedriften din blir angrepet. Likevel bruker vi mer penger enn noensinne på sikkerhet. Hvordan er det mulig? Denne situasjonen beskriver sjefen i VMware, Pat Gelsinger, som fundamentalt feil. Han peker på at sikkerheten alltid henger etter når stadig større deler av livene våre kommer […]

2 minutt
Publisert den 20/09/2019 av Marius

Transformer maskinvaren din med programvare

Vi vet at mange av kundene våre er strategiske partnere med Cisco, i tillegg til VMware. I mange år har kundene våre fortalt oss at de vil bruke begge teknologiene – sammen. Og det kan de.    Det er ingen hemmelighet at nettverk yter bedre når maskinvaren og programvaren fungerer sammen. Vi foreslår ikke at […]

2 minutt
Publisert den 02/08/2019 av Marius

Det neste stadiet av et partnerskap i vekst – VMware på Google Cloud Next 2019

Google Cloud Next 2019 er et av verdens viktigste arrangementer for utviklingen innen cloud. Derfor er dette den perfekte anledningen til å kunngjøre betydelige utvidelser i partnerskapet vårt med Google, som dekker alt fra sluttbrukerbehandling til offentlig cloud.  Vi har samarbeidet med Google lenge, helt fra den gangen vi jobbet med sikkerhet og administrering av […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy