Digital omstilling baner vei for bedre samhandling mellom kunder i CaixaBank

Publisert den 21/05/2019

Digital omstilling er et stadig viktigere emne i alle bransjer og bankbransjen er intet unntak.

CaixaBank er den ledende bankvirksomheten i Spania, med over 16 millioner kunder og ansett som en av de mest innovative i verden. Med en dekningsgrad på 32 % har banken den største digitale kundebasen i landet. For tiden samhandler 6,1 millioner kunder med banken via bankens digitale kanaler – 58 % av det totale antallet kunder.

I denne forstand er konstant innovasjon avgjørende for å utvikle og opprettholde nye måter å samhandle med kundene på, tilføre verdi til de skreddersydde tjenestene CaixaBank tilbyr, og dekke kundenes behov.

For å styrke bankens tjenester overfor kundene, startet CaixaBank et prosjekt for å modernisere datasentrene ved hjelp av VMware.

Organisasjonens behov omfattet å ha kapasiteten til å flytte belastninger mellom forskjellige plasseringer, sømløs integrering av nye oppkjøp og ta i bruk nye tjenester raskt. Løsningen var å lage en IaaS-plattform, som støtter dagens og fremtidige apper.

Takket være et bredt spektrum av VMware-løsninger, fra VMware NSX® Data Center til VMware vRealize® Network Insight, kan organisasjonen nå levere apper på en raskere måte samt svare på forretningsbehov med økt fleksibilitet.

Denne fellesinnsatsen sammen med VMware er en del av et globalt prosjekt integrert i en selskapssomfattende digital transformasjonsstrategi med stor fokus på kvaliteten på egne nettjenester.

Takket være denne strategiske visjonen om digital transformasjon har CaixaBank blitt tildelt noen av de mest prestisjefylte internasjonale prisene, blant annet “Best Digital Bank in Western Europe” av Euromoney, “Most Innovative Application” av Bank Administration Institute og “Best Technological Project” i mobilkategorien av The Banker.

Ifølge CTO-en José Luis Romanos er «det å kunne matche digital og menneskelig transformasjon for å gi bedre service til kundene våre og samtidig oppnå en mer dynamisk og sikker organisasjon, uten tvil noe å være stolt av».

Hør mer fra Romanos om hvorfor kundesentrisk digital transformasjon betyr forskjellen på markedsvekst og selskapssvikt i dette Agents of Change-stykket.

 


Kategori Nyheter

Tags: , , ,

Les også

Publisert den 23/11/2017 av blogsadmin

Slik vil digitaliseringen forandre bankbransjen

En ny undersøkelse fra VMware avdekker at banknæringen står foran en enorm teknologisk forandring de neste fem årene. Utviklingen i USA kan gi en indikasjon på hva som også skjer i Norge og Norden. Med nyheter om at Nordea skal kutte 6000 ansatte og DNB må effektivisere og kutte i kostnadene, er det viktig å […]

2 minutt
Publisert den 12/12/2019 av blogadmin

Sikring av data med ny metode mot ondsinnede angrep

Av: Andreas Marqvardsen, Senior NSX Systems Engineer Min erfaring med infrastrukturer har ulike perspektiver; først som systemadministrator, deretter som konsulent, og videre hos en partner. Jeg startet hos VMware i mars 2019, og ble raskt grepet av VMware sin tilnærming til sikkerhet, som er annerledes enn andre på markedet. Våre data flyter dynamisk rundt og […]

3 minutt
Publisert den 13/06/2019 av Marius

Arrangerte gratis heldagsopplæring i Oslo

Nylig sendte VMware sin egen NSX-spesialist til Oslo for å tilby fagekspertise innen Virtual Cloud Network og hjelpe forskjellige IT-bedrifter få bedre forståelse for sikkerhet innen nettverkstrafikk. Visste du at VMware avholder flere helt åpne fagdager hvert år? Andreas Marqvardsen, ekspert på NSX tok turen til Felix Konferansesenter i Oslo før helgen for veilede IT-arbeidere […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy