CTO-AS-SERVICE – REISEN MOT HYBRYD CLOUD

Publisert den 13/05/2019

Af Jakob Will Thomsen Senior, Cloud Provider Manager – VMware Danmark og Island

I 2018 hadde databehandling i skyen vekst på 30 %, og ifølge Gartner vil markedet vokse ytterligere i 2019 . Det kan sammenlignes som å være i en labyrint for å finne verdien av de ulike skytjenestene, og som bedrift er det kanskje ennå vanskeligere å få oversikt over hvilke samarbeidspartnere som passer til behovene man har.

I slutten av januar 2019 vant VMware CRNs “2018 Products of the Year” Award i hybrid cloud-kategorien. I forbindelse med overrekkelsen av prisen, la CRN blant annet vekt på sikkerhetsaspektene i VMwares Hybrid Cloud-løsning kombinert med fordelene ved å arbeide med de velkjente verktøyene i vCenter. Sikkerhetselementene og kompetansene blir forenet i en hybrid skyløsning i samarbeid med VMware Cloud on AWS.

Med 500 000 kunder på verdensbasis er VMware sterkt fokusert på videreutvikling av infrastruktur og å skape merverdi for datasentre over hele verden. Vi skiller oss ut i markedet ved å optimalisere datasenteret innenfra og deretter strekke det ut i en skyløsning, og vi mener at det er mulig å åpne dørene til «multi-cloud world» samtidig som man har kontroll over sine data og fortsatt har oversikt over egen infrastruktur.

Sammen med våre kunder er vi i dag ledende på reisen mot Software definert datasenter (SDDC), og stadig flere nordiske bedrifter tar i bruk våre programvaredefinerte løsninger for å optimalisere sikkerheten og gjøre sine datasentre mer skalerbare og dynamiske.

VALG AV RIKTIG SAMARBEIDSPARTNER

Et av elementene man skal fokusere på når man etablerer en skystrategi, er å finne en kompetent partner som har kunnskap om de enkelte områder virksomheten har behov for. Den rette partneren skal forstå virksomheten og hjelpe med å optimalisere og transformere på en måte som skaper et konkurransemessig fortrinn i markedet.

VMWARES PARTNERE ER KVALITETSSTEMPLET

For å samarbeide med VMware som Cloud Provider må man oppfylle en rekke krav til både utdanning og kompetanse. VMware sitt partnerlandskap består av både større og mindre partnere, som hver har sin egen markedsvinkling. Det er derfor mulig å finne en partner med en strategi innenfor enhver bransje.

Et nytt sertifikat for «VMware Cloud Verified» ble nylig lansert. Det er rettet mot de strategiske skyleverandørene. Ved å velge en Cloud Provider som oppfyller kravene for Cloud Verified Partner og dermed bærer VMware Cloud Verified-logoen, får man som kunde tilgang til alle VMwares infrastrukturmuligheter og verktøy. Det kan dermed bli en glidende overgang å trekke nåværende datasenter ut i skyen, samtidig som man beholder de samme velkjente verktøyene som infrastrukturen administreres med i dag.

TILFØRER KOMPETANSE OG VERKTØYER TIL VIRKSOMHETEN

En av merverdiene ved å samarbeide med en Cloud Provider, er at kundene, foruten å få tilført teknisk kompetanse, også får sparring fra et forretningsperspektiv. Flere Cloud Providere tilbyr sparring og rådgivning, som kalles CTO-as-a-service. Med denne rådgivningen får du:

  • Informasjon om nye teknologier som kan forvandle arbeidsprosesser og bryte ned ineffektive siloer i bedriften
  • Bevissthet om hvor driften eventuelt ikke er på linje med IT
  • Bli sikker på om en bestemt teknologi er relevant for virksomheten
  • Administrere samsvarsrisiko

 

Det er ikke bare teknologier som skaleres ved å velge en VMware Cloud Provider – man får også tilføyd kompetanse og forretning- og bransjekunnskap.

 

Ønsker du å vite mer om hvordan VMware Cloud Providere kan hjelpe deg, kan du se mer her: https://cloud.vmware.com/providers/

Hvis du vil finne ut mer om den forretningsmessige verdien av å samarbeide med en Cloud Provider, kan du høre denne podcasten fra Island i april 2019.

 

Via Apple-enheter: https://llk.dk/g1v4yo

Andre enheter:https://lnkd.in/d_23Mnp

 


Kategori Business, Nyheter

Tags: ,

Les også

Publisert den 09/08/2019 av Marius

Hvordan teknologi kan hjelpe oss med å løse noen av verdens største utfordringer 

Teknologi spiller en viktig rolle både i utfordringene verden står overfor, og i løsningene på problemene. Vi i VMware tror at vi har et delt ansvar for å bruke teknologien til å utrette noe positivt for miljøet, samfunnet og den globale økonomien.   Vi hadde nylig en meningsmåling blant Twitter-fellesskapet vårt om dette emnet, noe som ga […]

3 minutt
Publisert den 23/11/2017 av blogsadmin

Slik vil digitaliseringen forandre bankbransjen

En ny undersøkelse fra VMware avdekker at banknæringen står foran en enorm teknologisk forandring de neste fem årene. Utviklingen i USA kan gi en indikasjon på hva som også skjer i Norge og Norden. Med nyheter om at Nordea skal kutte 6000 ansatte og DNB må effektivisere og kutte i kostnadene, er det viktig å […]

2 minutt
Publisert den 13/09/2018 av Marius

INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden. Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. […]

1 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy