Slik fikk Rentokil Initial 3000 prosent bedre båndbredde

Publisert den 02/01/2019
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Det globale selskapet innen skadedyrskontroll Rentokil Initial trengte et nettverk som kunne skaleres etter behov, var kostnadseffektivt og smidig i bruk på tvers av landegrensene. Løsningen var VMware NSX.

Ved å ta i bruk VMware NSX SD-Wan by Velocloud, sikret de selskapets omfattende nettverk en økning på 3000 prosent mer båndbredde. Den massive økningen kom i tillegg med en ekstra bonus på 50 prosent reduksjon av  kostnadene enkelte steder.

  • Vi trenger ikke å sende ut IT-folk mer. Eller alle disse dyre dataferdighetene rundt hele verden. Alt vi trenger er en eller to mennesker som kan være arkitekter i datasenteret og en sjekkliste som sier “dette må du gjøre for å få det på nett”, sier Ed Higgs, direktør for global tjenesteleveranse i Rentokil Initital.

 

Les hele historien om hvordan det globale selskapet tok i bruk VMware her.


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy