Slik fikk Rentokil Initial 3000 prosent bedre båndbredde

Publisert den 02/01/2019

Det globale selskapet innen skadedyrskontroll Rentokil Initial trengte et nettverk som kunne skaleres etter behov, var kostnadseffektivt og smidig i bruk på tvers av landegrensene. Løsningen var VMware NSX.

Ved å ta i bruk VMware NSX SD-Wan by Velocloud, sikret de selskapets omfattende nettverk en økning på 3000 prosent mer båndbredde. Den massive økningen kom i tillegg med en ekstra bonus på 50 prosent reduksjon av  kostnadene enkelte steder.

  • Vi trenger ikke å sende ut IT-folk mer. Eller alle disse dyre dataferdighetene rundt hele verden. Alt vi trenger er en eller to mennesker som kan være arkitekter i datasenteret og en sjekkliste som sier “dette må du gjøre for å få det på nett”, sier Ed Higgs, direktør for global tjenesteleveranse i Rentokil Initital.

 

Les hele historien om hvordan det globale selskapet tok i bruk VMware her.


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy