VMware blir karbonnøytrale to år før planen

Publisert den 13/12/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

VMware inviterer til diskusjon på sitt nye Discovery Center om teknologiens rolle for å møte FNs bærekraftige utviklingsmål. 

VMware, Inc. (VMW), en ledende innovatør innen programvare for bedrifter, kunngjorde i dag oppnåelsen av viktige milepæler i sitt arbeid med å drive positiv global påvirkning på tvers av mennesker, produkter og planeten. Ved åpningen av Discovery Center kunngjorde selskapets leder, Pat Gelsinger, at selskapet har blitt karbonfritt i sine globale operasjoner to år før det planlagte målet i 2020 og et partnerskap med byen Palo Alto for å utvikle «proof of concept» for et samfunn på mikronivå. 

VMware går foran 

Gjennom VMwares 20-årige historie har selskapet gått foran med løsninger som vil bidra til å bygge en lavkarbonøkonomi. I år ble VMware anerkjent som nr. 17 i Fortune Magazines “Change World “-liste for virkningen av selskapets virtualiseringsteknologier som har gjort IT-infrastruktur mer effektiv.

VMware-produkter og løsninger har hjulpet kunder med å unngå å slippe ut cirka 540 millioner tonn karbondioksid ut i atmosfæren, som er ekvivalenten til hva 68 prosent av amerikanske husholdninger trenger av kraft gjennom året. VMware implementerer bærekraft gjennom hele sin forretningspraksis og drift, og har som mål å ha en positiv innvirkning på global skala. 

– Som et innovativt selskap med bærekraft i kjernen, er vi begeistret for å kunngjøre vårt partnerskap med byen Palo Alto og anerkjenner vår oppnåelse av karbonnøytralitet to år foran 2020-målet, sier Pat Gelsinger, konsernsjef VMware.  

-Det nye Discovery Center, som har som hensikt å inspirere til mer økosamarbeid, er et spesielt passende sted for å feire disse milepælene og snakke om hvordan vi kan jobbe videre med teknologi og digital infrastruktur som kan hjelpe bransjen til å møte FNs 2030 mål, sier han. 

Slik gjorde de det 

VMware har oppnådd karbonnøytralitet i sin globale virksomhet gjennom en aggressiv kombinasjon av energieffektivitetsinitiativer, fornybar energi-prosjekter og innkjøp, samt satset på finansiering til lavkarbon/ bærekraftige utviklingsprosjekter. 

VMware og byen f Palo Alto har også kunngjort intensjoner om å gå sammen i en felles utforskning av en samfunnsorientert micogrid. Med oppstart som et «proof-of-concept» i VMwares hovedkontor, vil microgriden fungere som et testobjekt for å utforske kontroll av distribuerte energiressurser og integreringen av fornybar energi for å vedlikeholde  motstandsdyktighet på samfunns- og virksomhetsnivå.  

 


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy