VMware blir karbonnøytrale to år før planen

Publisert den 13/12/2018

VMware inviterer til diskusjon på sitt nye Discovery Center om teknologiens rolle for å møte FNs bærekraftige utviklingsmål. 

VMware, Inc. (VMW), en ledende innovatør innen programvare for bedrifter, kunngjorde i dag oppnåelsen av viktige milepæler i sitt arbeid med å drive positiv global påvirkning på tvers av mennesker, produkter og planeten. Ved åpningen av Discovery Center kunngjorde selskapets leder, Pat Gelsinger, at selskapet har blitt karbonfritt i sine globale operasjoner to år før det planlagte målet i 2020 og et partnerskap med byen Palo Alto for å utvikle «proof of concept» for et samfunn på mikronivå. 

VMware går foran 

Gjennom VMwares 20-årige historie har selskapet gått foran med løsninger som vil bidra til å bygge en lavkarbonøkonomi. I år ble VMware anerkjent som nr. 17 i Fortune Magazines “Change World “-liste for virkningen av selskapets virtualiseringsteknologier som har gjort IT-infrastruktur mer effektiv.

VMware-produkter og løsninger har hjulpet kunder med å unngå å slippe ut cirka 540 millioner tonn karbondioksid ut i atmosfæren, som er ekvivalenten til hva 68 prosent av amerikanske husholdninger trenger av kraft gjennom året. VMware implementerer bærekraft gjennom hele sin forretningspraksis og drift, og har som mål å ha en positiv innvirkning på global skala. 

– Som et innovativt selskap med bærekraft i kjernen, er vi begeistret for å kunngjøre vårt partnerskap med byen Palo Alto og anerkjenner vår oppnåelse av karbonnøytralitet to år foran 2020-målet, sier Pat Gelsinger, konsernsjef VMware.  

-Det nye Discovery Center, som har som hensikt å inspirere til mer økosamarbeid, er et spesielt passende sted for å feire disse milepælene og snakke om hvordan vi kan jobbe videre med teknologi og digital infrastruktur som kan hjelpe bransjen til å møte FNs 2030 mål, sier han. 

Slik gjorde de det 

VMware har oppnådd karbonnøytralitet i sin globale virksomhet gjennom en aggressiv kombinasjon av energieffektivitetsinitiativer, fornybar energi-prosjekter og innkjøp, samt satset på finansiering til lavkarbon/ bærekraftige utviklingsprosjekter. 

VMware og byen f Palo Alto har også kunngjort intensjoner om å gå sammen i en felles utforskning av en samfunnsorientert micogrid. Med oppstart som et «proof-of-concept» i VMwares hovedkontor, vil microgriden fungere som et testobjekt for å utforske kontroll av distribuerte energiressurser og integreringen av fornybar energi for å vedlikeholde  motstandsdyktighet på samfunns- og virksomhetsnivå.  

 


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy