PRESSEMELDING: VMware og Amazon Web Services med globalt løft til VMware Cloud

Publisert den 08/11/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

VMware Cloud on AWS kommer til flere datasentere i Europa og USA i Q4

Gir bedre muligheter for krisegjennoppretting, migrering av skytjenester, skybaserte virtuelle maskiner og kundestøtte innenfra tjenestene

BARCELONA, Spania – 7. november 2018 – I dag under Vmworld Europa 2018 kunngjorde VMware (NYSE: VMW) sterkere ekspandering av VMware Cloud on AWS i Europa og USA. I Q4 kommer AWS EU til Irland, AWS West til Nord-California og AWS East til Ohio.

  • Det globale fotavtrykket til VMware Cloud on AWS blir bare større. For første gang lanserer vi samtidig i flere regioner og fortsetter innovasjonen for datasentre. VMware Cloud on AWS er snart det foretrukne valget for kunder som skal flytte VMware-baserte arbeidsflyter inn i skyen. Over 200 partnere har allerede god kompetanse på dette og  gjør vår industristøtte sterkere enn noensinne. Lanseringen i dag gir kundene sterkere muligheter for hybridsky-løsninger som støtter deres mest krevende applikasjonsbehov, inkludert bedre sikkerhet og skalerbarhet, sier Mark Lohmeyer, senior VP for Cloud Platform Business Unit i VMware.

VMware Cloud for Amazon Web Services bringer det programvaredefinerte datasenteret VMware er kjent for, til AWS. Denne hybride skytjenesten lar IT-avdelingene nå hurtig oppdage økt forretningsverdi fra å bruke AWS og VMwares hybride skyløsinger sammen.

  • Våre kunder kan nå migrere applikasjoner som SAP, Oracle og SQL Server mellom og på tvers av sine programvaredefinerte datasentre hurtigere og sikrere enn noensinne ved bruk av VMware HCX, VMware vMotion og VMware NSX integrert med AWS Direct Connect. AWS gleder seg over å være del av den kraftige og utrolig sikre løsningen som bruker Virtual Cloud Network for å stimulere til økt bruk av skytjenester og migrering av arbeidsprosesser, uten noen ekstra kostnader for maskinvare, sier Sandy Carter, VP for EC2 Windows Enterprise Workloads i Amazon Web Services.
Nyheter i VMware Cloud on AWS:

Forbedret katastrofegjennoppretting

Med Disaster recovery as a Service (DRaas) får kundene robust beskyttelse i stor skala for lagringsintensine arbeidsprosesser til sterkt reduserte kostnader. VMware Site Rec

 Hybride løsninger for virtuelle maskiner og applikasjoner

VMware Horizon 7 for VMware Cloud on AWS integreres nå sømløst mot hybride løsninger. Kundene kan nå spinne opp virtuelle maskiner på en-til-to sekunder.

Ny kundestøtteopplevelse

Kundene kjører sine forretningskritiske driftstjenester i VMware Cloud on AWS. Det resulterer i at teknisk støtte på høyt nivå blir essensielt. VMwares nye støttefunksjon tilbyr støtte via chat, saksbehandling, forumstøtte og intelligente søkefunksjoner fra innsiden av VMware-miljøet.

Les flere punkter og nyheter i VMware Cloud on AWS i den engelske pressemeldingen.

 


Kategori Nyheter

Tags: , , , , ,

Les også

Publisert den 23/12/2019 av Marius

Hvorfor skyen er essensiell for suksess i fremtidens helsevesen

Helsevesenet er noe av det som er vanskeligst å endre. Det har et stort antall gamle systemer med store mengder høysensitiv, personlig informasjon og er preget av budsjettutfordringer. Alt dette i et miljø hvor tidspress er en nøkkelfunksjon for å levere nøyaktig og trygg helsehjelp for å redde liv.  Skrevet av: Louise Fellows, direktør, offentlig sektor […]

4 minutt
Publisert den 13/09/2018 av Marius

INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden. Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. […]

1 minutt
Publisert den 23/10/2019 av blogadmin

Airbnb til ditt multi-sky-miljø

Av: Robert Jensen, Leder for skyadministrasjon Uten skyen ville vi ikke hatt den samme innovasjonen innen teknologi som vi ser i dag. Uten skyen hadde vi ikke hatt de samme innovative oppstartsbedriftene som vi har i dag. Hvordan ville verden sett ut uten Netflix eller Spotify (oh my), eller en av de andre tjenestene vi […]

3 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy