PRESSEMELDING: VMware lanserer banebrytende ny teknologi under åpningen av VMworld Europa

Publisert den 07/11/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

 

Nettopp kunngjort: Betaversjoner av VMware Blockchain og Project Dimension

BARCELONA, SPANIA– November 6, 2018 – I dag på VMworld 2018 Europa, viste VMware, Inc. (NYSE: VMW) hvordan fremtiden blir innen skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet. På scenen i Barcelona ga CEO Pat Gelsinger og CTO Ray O’Farrell en forsmak på nye teknologiske innovasjoner – inkludert VMware Blockchain og Project Dimension.
  • Den teknologiske innovasjonen på tvers av Europa, Midt-Østen og Afrika leder veien og former fremtiden for 5G, IOT, smarte byer, datalagring og mer. Gjennom den digitale omstillingen som nå skjer i hele verden, blir kundene i økende grad avhengig av VMware som deres essensielle digitale grunnmur som tilrettelegger for videre omstilling, sier Pat Gelsinger, CEO i VMware.

Betaversjon av VMware Blockchain

Blockchain blir mer og mer populært i bedrifter verden rundt. Nå jobber organisasjoner for å finne ressurser til å ta i bruk og drifte blockchain og bistå i å passe denne teknologien inn i eksisterende IT-strategier. VMware Blockchain som ble kunngjort i dag, er en tjeneste som vil gi langt sikrere former for store bedrifter enn det offentlige blockchains gjør. VMware Blockchain vil legge grunnmuren for desentralisert tillit, men samtidig levere entreprisenivå av skalerbarhet, sikkerhet og brukerkontroll. Tjenesten bygges inn i eksisterende løsninger fra VMware for å bistå i å beskytte nettverket og databehandlingsfunksjoner som ligger under blockchain.

VMware Blockchain er designet for å løse tre hovedutfordringer:

Ekte desentralisert tillitt: Med mulighet for å ta i bruk noder på tvers av flere skymiljøer, inkludert on-premise styrte noder.

Robuste dag-to operasjoner: Støttet av VMware Blockchain og tilgjengelig som en styrt SAAS-plattform, grensesnitt og styring fra en enkelt skjerm og bedriftsmonitorering og revisjonsverktøy

Utviklervennlig tilbud: Inkludert verktøy for smart kontrakt CI/CD, rike utviklerguider, API-dokumentasjon og prøvekode for åpent kildekodegrunnlag i Project Concord.

VMware Blockchain kommer til å bli plattformen som løfter bedrifters blockchain-ambisjoner fra konsept till fullskala produksjon.

Betaversjon av Project Dimension

Project Dimension vil la kunder ta i bruk infrastrukturen som fysisk ligger i datasentrene, bransjer eller mot sluttpunktene, gjennom en skybasert tilnærming. Project Dimension vil støtte en rekke brukerfunksjoner ved sluttpunktene, datasenter og hybridskymiljøer.

Project Dimension vil utvide VMware Cloud til å levere et programvaredefinert datasenter (SDDC) i en hyperkonvergert appliance-as-a-service, ved å benytte hybrid arkitektur i skybaserte komponenter og hele VMware SDDC stack som kjører lokalt. Kundene kan dermed ta i bruk on-premise datasenterteknologi med maksimal enkelhet, fleksibilitet og sikkerhet, kombinert med full infrastruktur interoperabilitet som VMware er kjent for.

Mer bakgrunnsmateriale

 

OM VMware

VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html

 

Pressekontakt

Marius Wærhaug Madsen

Navigator Kommunikasjon

marius@navigator.no

Tlf: 977 23 199


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy