Stor enighet om å rekruttere flere kvinner i IT

Publisert den 31/10/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Seminaret «Women in tech» samlet store deler av norsk IT-bransje til stor begeistring under Dell Technologies Forum på Ullevål i Oslo. Angeliqua Ramming-Gaden løftet frem VMwares engasjement rundt inkluderende arbeidsliv.

I går samlet flere hundre mennesker og beslutningstakere fra norsk IT-bransje seg i konferansesenteret på Ullevål stadion i Oslo for å lære mer om hvordan ledende bedrifter som Dell, Atea, Microsoft og andre, jobber for å få flere kvinner inn i sine organisasjoner.

  • Jeg ønsker å jobbe i en bedrift som har et konkurransefortrinn. Og vi vet at de organisasjonene med større mangfold er bedre på problemløsning og gjør det bedre enn de uten, sa Angeliqua Ramming-Gaden i VMware under sitt foredrag.

Aftenposten skrev nylig om hvordan VMware Norge jobber i tråd med den globale organisasjonens mål for å øke mangfoldet i bedriften. Det innebærer såkalt «unconscious biased»-trening , implementering av programmet Men Advocating Real Change (MARC) og flere andre tiltak.

Ifølge Microsoft viste ny forskning at hele 72 prosent av medarbeidere var villige til å skifte jobb for et mer inkluderende arbeidsmiljø.

 


Kategori Business

Tags: , , , ,

Les også

Publisert den 09/05/2019 av Marius

Podcast: Bli bedre kjent med «Det største selskapet altfor få vet om»

Hvordan kan en så sosial dame som Angeliqua Ramming-Gaden velge å jobbe i et så nerdete firma som VMware? Hør hva hun svarte her, Angeliqua Ramming-Gaden fra VMware i Norge var nylig gjest i podcasten Lørn til Silvilja Seres. En av Norges største podcaster om teknologi. Ønsker du å lære mer om virtualisering og høre det […]

1 minutt
Publisert den 07/12/2017 av blogsadmin

La de ansatte styre digitaliseringen

Ledelsen vet ikke alltid best. Medarbeidere bør få mer makt til å bestemme hvilke verktøy de selv vil bruke ifølge en ny undersøkelse fra Forbes Insight og VMware. Med stadig fler digitaliserte oppgaver vil det øke produktiviteten og inntjening for bedriftene. Det er en stor brist mellom hvordan ledelsen oppfatter suksessen til egne bedrifter og […]

2 minutt
Publisert den 19/01/2018 av blogsadmin

Slik støtter VMware Norge veldedighet

Se videointervjuet med VMware under: Angeliqua Ramming-Gaden i VMware Norge er klar på en ting for 2018: De skal fortsette å støtte veldedig arbeid. Nå oppfordrer hun andre bedrifter til å gjøre det samme. VMware setter av 40 timer i året per ansatt til veldedig arbeid. Derfor valgte VMware i fjor å støtte Make A […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy