Fredsprisvinneren deltok på VMworld

Publisert den 05/10/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Under årets VMworld i USA var Malala Yousafzai blant av hedersgjestene. Den pakistanske aktivisten holdt tale under årets største begivenhet for skytjenester og virtualisering.

VMware støtter Malala-fondet og hadde invitert flere hundre studenter og elever fra skoledistriktene i Las Vegas for å se talen til Malala Yousafzai. Den pakistanske aktivisten som i 2012 ble skutt av taliban på vei hjem fra skolen da hun bare var 15 år. I tiden etterpå har Malala fortsatt kampen for alle barns rett til å gå på skolen.

Hennes mot og engasjement har blant annet ført til at hun har mottatt en av verdens fremste hederspriser: Nobels fredspris. Hun ble den yngste mottakeren av denne utmerkelsen noensinne i 2014, sammen med den indiske kampanjen for barns rettigheter, Kailash Satyarthi. Malala ble også fremhevet som en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden av magasinet Time. Hun opprettet det globale Malala-fondet, for å fremme jenters utdanningsmuligheter i hele verden.

VMworld US er IT-bransjens største begivenhet for alt innen virtualisering og skytjenester. Under årets VMworld i USA kunngjorde også Dell Technologies at de skal donere datamaskiner til skoler området for å øke studentenes tilgang på teknologi og legge til rette for at teknologi brukes til positiv verdiskapning.

Teknologisk innovasjon snur i dag opp ned på hele bransjer. Derfor oppsøker mange av verdens ledende bedrifter VMworld, for å fordype seg i hvordan deres virksomhet får maksimert verdien av teknologisk nysatsning. VMwares CEO Pat Gelsinger og CTO Ray O’Farrell ga sine syn på hvordan bedrifter holder tritt med utviklingen innen skytjenester, sikkerhet, IOT, kunstig intelligens, maskinlæring og kvantedatamaskiner.

23.000 mennesker deltok på den amerikanske VMworld i Las Vegas i august. VMware feirer 20 år i år, og derfor blir deres største arrangement ekstra spesielt. Den 5-8. november, avholdes den Europeiske VMworld i Barcelona. Ønsker du å være i med kan du melde deg på her. 

 

 

 


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy