INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Publisert den 13/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden.

Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. I datasenteret, i skyen, i sensorer og mer. Tradisjonelle nettverk basert på maskinvare begynner nå og nå sin fysiske begrensning for hva de kan levere og støtte.

Som svar på utviklingen finnes det nå virtuelle skynettverk, som kobler sammen sluttpunktene og leverer bedriftstjenestene ut til sluttbrukeren uansett hvor de befinner seg og hvilken enhet de har for hånd. Det kan være en smart bil, en fjernarbeider, en sensor i et vindmølleanlegg i Nordsjøen og mer. Det er uendelige muligheter.

Et virtuelt skynettverk behandler nettet som en universalklut som kan brukes til alt. Bare det har nettverkstilkobling. Det gir bedrifter den digitale grunnmuren som trengs for å finne opp nye ting fortere, utvikle seg med smidighet og beholde fokus på det de kan best.

Lær med om virtuelle skynettverk i infografikken under.

 


Kategori Nyheter

Tags: , , ,

Les også

Publisert den 02/06/2017 av blogsadmin

En programvaredrevet fremtid i skyen – VMware Solution Summit i Oslo

Nå handler det om en ny tilnærming til IT – Hva er de siste trendene innen forretningsmobilitet og sky-løsninger, og hvordan funker det i praksis? Hvem legger premissene – og hvem setter kravene for IT sin rolle i fremtiden? Onsdag 7. juni har VMware satt digital transformasjon, modernisering av datasenteret og sikkerhet i virtualiserte miljøer […]

1 minutt
Publisert den 07/12/2017 av blogsadmin

La de ansatte styre digitaliseringen

Ledelsen vet ikke alltid best. Medarbeidere bør få mer makt til å bestemme hvilke verktøy de selv vil bruke ifølge en ny undersøkelse fra Forbes Insight og VMware. Med stadig fler digitaliserte oppgaver vil det øke produktiviteten og inntjening for bedriftene. Det er en stor brist mellom hvordan ledelsen oppfatter suksessen til egne bedrifter og […]

2 minutt
Publisert den 29/12/2017 av blogsadmin

Ta i bruk Kubernetes på enterprise-nivå med VMware Pivotal Container Service

VMware og Pivotal lanserte denne måneden Pivotal Container Service for kunder som søker en Kubernetes-løsning på enterprisenivå. PKS er laget for å operasjonalisere Kubernetes til store bedrifter og tjenesteleverandører. Det forenkler igangsettelse og driften av Kubernetes-klynger. PKS vil kunne brukes i datasentere med vSphere, i tillegg til Googles Cloud Plattform, og ble nylig sertifisert av […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy