INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Publisert den 13/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden.

Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. I datasenteret, i skyen, i sensorer og mer. Tradisjonelle nettverk basert på maskinvare begynner nå og nå sin fysiske begrensning for hva de kan levere og støtte.

Som svar på utviklingen finnes det nå virtuelle skynettverk, som kobler sammen sluttpunktene og leverer bedriftstjenestene ut til sluttbrukeren uansett hvor de befinner seg og hvilken enhet de har for hånd. Det kan være en smart bil, en fjernarbeider, en sensor i et vindmølleanlegg i Nordsjøen og mer. Det er uendelige muligheter.

Et virtuelt skynettverk behandler nettet som en universalklut som kan brukes til alt. Bare det har nettverkstilkobling. Det gir bedrifter den digitale grunnmuren som trengs for å finne opp nye ting fortere, utvikle seg med smidighet og beholde fokus på det de kan best.

Lær med om virtuelle skynettverk i infografikken under.

 


Kategori Nyheter

Tags: , , ,

Les også

Publisert den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativ adopsjon av VMware-teknologi i forbindelse med OL

Av Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg ble ansatt i VMware som en av de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over hvilken reise som ventet meg både rent menneskelig så vel som faglig. Min inngang til VMware, som fremdeles var en «startup», var stillingen som […]

5 minutt
Publisert den 02/06/2017 av blogsadmin

En programvaredrevet fremtid i skyen – VMware Solution Summit i Oslo

Nå handler det om en ny tilnærming til IT – Hva er de siste trendene innen forretningsmobilitet og sky-løsninger, og hvordan funker det i praksis? Hvem legger premissene – og hvem setter kravene for IT sin rolle i fremtiden? Onsdag 7. juni har VMware satt digital transformasjon, modernisering av datasenteret og sikkerhet i virtualiserte miljøer […]

1 minutt
Publisert den 28/02/2018 av blogsadmin

Helse Nord forklarer hvordan de bruker VMware

Teknologien fra VMware utgjør en viktig del av vår datasenterstrategi, sier Bjørn Tore Nikolaisen, leder for prosjektet Sentralt Kjøremiljø i Helse Nord IKT. De fleste av oss har et forhold til å bruke applikasjoner for ulike tjenester i samfunnet. Både på jobb og hjemme. Men før de i det hele tatt kan leveres til brukerne, […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy