INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Publisert den 13/09/2018

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden.

Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. I datasenteret, i skyen, i sensorer og mer. Tradisjonelle nettverk basert på maskinvare begynner nå og nå sin fysiske begrensning for hva de kan levere og støtte.

Som svar på utviklingen finnes det nå virtuelle skynettverk, som kobler sammen sluttpunktene og leverer bedriftstjenestene ut til sluttbrukeren uansett hvor de befinner seg og hvilken enhet de har for hånd. Det kan være en smart bil, en fjernarbeider, en sensor i et vindmølleanlegg i Nordsjøen og mer. Det er uendelige muligheter.

Et virtuelt skynettverk behandler nettet som en universalklut som kan brukes til alt. Bare det har nettverkstilkobling. Det gir bedrifter den digitale grunnmuren som trengs for å finne opp nye ting fortere, utvikle seg med smidighet og beholde fokus på det de kan best.

Lær med om virtuelle skynettverk i infografikken under.

 


Kategori Nyheter

Tags: , , ,

Les også

Publisert den 08/11/2018 av Marius

PRESSEMELDING: VMware og Amazon Web Services med globalt løft til VMware Cloud

VMware Cloud on AWS kommer til flere datasentere i Europa og USA i Q4 Gir bedre muligheter for krisegjennoppretting, migrering av skytjenester, skybaserte virtuelle maskiner og kundestøtte innenfra tjenestene BARCELONA, Spania – 7. november 2018 – I dag under Vmworld Europa 2018 kunngjorde VMware (NYSE: VMW) sterkere ekspandering av VMware Cloud on AWS i Europa […]

2 minutt
Publisert den 13/05/2019 av blogadmin

CTO-AS-SERVICE – REISEN MOT HYBRYD CLOUD

Af Jakob Will Thomsen Senior, Cloud Provider Manager – VMware Danmark og Island I 2018 hadde databehandling i skyen vekst på 30 %, og ifølge Gartner vil markedet vokse ytterligere i 2019 . Det kan sammenlignes som å være i en labyrint for å finne verdien av de ulike skytjenestene, og som bedrift er det […]

3 minutt
Publisert den 02/06/2017 av blogsadmin

En programvaredrevet fremtid i skyen – VMware Solution Summit i Oslo

Nå handler det om en ny tilnærming til IT – Hva er de siste trendene innen forretningsmobilitet og sky-løsninger, og hvordan funker det i praksis? Hvem legger premissene – og hvem setter kravene for IT sin rolle i fremtiden? Onsdag 7. juni har VMware satt digital transformasjon, modernisering av datasenteret og sikkerhet i virtualiserte miljøer […]

1 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy