INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Publisert den 13/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden.

Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. I datasenteret, i skyen, i sensorer og mer. Tradisjonelle nettverk basert på maskinvare begynner nå og nå sin fysiske begrensning for hva de kan levere og støtte.

Som svar på utviklingen finnes det nå virtuelle skynettverk, som kobler sammen sluttpunktene og leverer bedriftstjenestene ut til sluttbrukeren uansett hvor de befinner seg og hvilken enhet de har for hånd. Det kan være en smart bil, en fjernarbeider, en sensor i et vindmølleanlegg i Nordsjøen og mer. Det er uendelige muligheter.

Et virtuelt skynettverk behandler nettet som en universalklut som kan brukes til alt. Bare det har nettverkstilkobling. Det gir bedrifter den digitale grunnmuren som trengs for å finne opp nye ting fortere, utvikle seg med smidighet og beholde fokus på det de kan best.

Lær med om virtuelle skynettverk i infografikken under.

 


Kategori Nyheter

Tags: , , ,

Les også

Publisert den 02/08/2019 av Marius

Det neste stadiet av et partnerskap i vekst – VMware på Google Cloud Next 2019

Google Cloud Next 2019 er et av verdens viktigste arrangementer for utviklingen innen cloud. Derfor er dette den perfekte anledningen til å kunngjøre betydelige utvidelser i partnerskapet vårt med Google, som dekker alt fra sluttbrukerbehandling til offentlig cloud.  Vi har samarbeidet med Google lenge, helt fra den gangen vi jobbet med sikkerhet og administrering av […]

2 minutt
Publisert den 09/08/2019 av Marius

Hvordan teknologi kan hjelpe oss med å løse noen av verdens største utfordringer 

Teknologi spiller en viktig rolle både i utfordringene verden står overfor, og i løsningene på problemene. Vi i VMware tror at vi har et delt ansvar for å bruke teknologien til å utrette noe positivt for miljøet, samfunnet og den globale økonomien.   Vi hadde nylig en meningsmåling blant Twitter-fellesskapet vårt om dette emnet, noe som ga […]

3 minutt
Publisert den 07/12/2017 av blogsadmin

La de ansatte styre digitaliseringen

Ledelsen vet ikke alltid best. Medarbeidere bør få mer makt til å bestemme hvilke verktøy de selv vil bruke ifølge en ny undersøkelse fra Forbes Insight og VMware. Med stadig fler digitaliserte oppgaver vil det øke produktiviteten og inntjening for bedriftene. Det er en stor brist mellom hvordan ledelsen oppfatter suksessen til egne bedrifter og […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy