PRESSEMELDING: VMware skyter fart i 5G-utviklingen med oppkjøp av Dell EMC Service Assurance Suite

Publisert den 14/08/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

VMware vil levere service-sikring til teleskaper når de tar i bruk sine nye verktøy til det eksisterende mobilnettet og fremtidige 5G-nettet.

OSLO, Norge, 14. august – VMware, Inc. (NYSE: VMW) kunngjør i dag avtalen om anskaffelse av teknologien og staben bak Dell EMC Service Assurance Suite. Inkludert programvare innen nettverkshelse, ytelsesovervåking og kjerneårsaksanalyse for teleselskaper og deres kunder. Når teknologien blir del av VMwares Telco NFV-portefølje, får teleselskaper muligheten til å overvåke driftsintegritet i deres kjernenettverk, skytjenester og IT-tjenester på tvers av fysiske og virtuelle infrastrukturer. Som resultat kan de raskere levere konkurransedyktige tjenester.

  • Samtidig som teleselskapene gjør klart for 5G, øker de bruk av virtualiseringsteknologi for sluttpunkter og kjernenettverk, med funksjonsvirtualisering eller NFV. En sikker tjenesteleveranse er avgjørende for ett hvilket som helst nettverk. Dell EMC Service Assurance Suites programvare, kombinert med VMware kjente innovasjon, lar teleselskap modernisere og aksellerere utviklingen av sine nettverk. Teamet bak er klare til å styrke NFV-porteføljen og sørge for enestående service-sikkerhet, sier Shekar Ayyar, daglig leder av Telco NFV Group i VMware.

Over 50 teleselskaper verden rundt benytter Dell EMC Service Assurance Suite for å tilgjengeliggjøre nye tjenester for sine kunder. Inkludert myndigheter, lokale politiske institusjoner og store organisasjoner i næringslivet. Etter overdragelsen planlegger VMware å investere ytterligere i plattformen som nøkkelkomponent i sin egen Telco NFV-portefølje,  med fokus på modernisering og intelligent automasjon. Kundene til Dell EMC vil fortsatt ha tilgang til Dell EMC Service Assurance Suites løsninger, gjennom en kommersiell videresalgsavtale mellom VMware og Dell EMC. 

For mer informasjon, vennligst lest den engelske pressemeldingen.

 

Pressekontakt

Marius Wærhaug Madsen

marius@navigator.no

Tlf: 977 23 199

 

Om VMware

VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html


Kategori Business

Tags: , , , , , ,

Les også

Publisert den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativ adopsjon av VMware-teknologi i forbindelse med OL

Av Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg ble ansatt i VMware som en av de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over hvilken reise som ventet meg både rent menneskelig så vel som faglig. Min inngang til VMware, som fremdeles var en «startup», var stillingen som […]

5 minutt
Publisert den 25/07/2018 av Marius

VMware og Telia forvandler mobilnettet med virtualisering og skytjenester

Mobil og trådløs teknologi har gjennomgått flere generasjonsskifter de siste tiårene. Neste oppdatering heter 5G og er mer enn bare et nytt tall. Det blir et betydelig fremskritt med helt nye muligheter for forbrukere og bedrifter. Med bedre kapasitet, sikkerhet og nye lagringsalternativer, vil 5G etablere en bedre digital grunnmur for trådløs teknologi. Den vil […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy