PRESSEMELDING: VMware leverer nestegenerasjons verktøy til 5G-nettet for teleselskaper

Publisert den 23/07/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.
  • VMware vCloud NFV 3.9-OpenStack Edition fremskynder telekombransjens utvikling

  • Den programvaredefinerte plattformen lar teleselskaper bygge distribuerte skybaserte løsninger etter åpne standarder

 OSLO (June 13, 2018)—VMware, Inc. (NYSE: VMW) kunngjorde i dag VMware vCloud NFV-OpenStack Edition 3.0. Neste generasjons virtualiseringsplattform for nettverksfunksjoner til telekomleverandører. Den inkluderer OpenStack-Carrier Edition 5.0 som gjør at VMware nå vil kunne levere banebrytende forbedringer innen både ytelse og båndbredde over mobilnettet. I tillegg til helt nye funksjoner som vil bidra med forbedring av totaløkonomien i 5G-nettet og multiskyløsninger etter åpne standarder.

  • VMwares NFV-løsning brukes av mer enn 50 telekomselskaper på verdensbasis. Den støtter et bredt utvalg bruksområder og når ut til over 300 millioner brukere. Når 5G kommer, er det samtidig nødvendig med ny tilnærming til mobilnett og skyløsninger. VMware vCloud NFV-OpenStack 3.0, lar teleselskaper nå bygge programvaredefinerte, høyt distribuerte skyløsninger via åpne standarder for å levere nye avanserte tjenester til forbrukerne. I tillegg til egne nettverkssegmenter for egne applikasjoner innen industrien, sier Shekar Ayyar, VP ved Telco NFV-gruppen i VMware.

VMware vCloud NFC har en 5G-klar NFV infrastruktur (NFVI) som støtter nestegenerasjons mobilnett, med lite forsinkelser og høy kapasitet. Den lar teleselskapene bygge programvarebasert nettverksarkitektur, med stor grad av tilkobling og innebygget sikkerhet for applikasjonene, hvor enn brukerne måtte befinne seg. Fra skyen til sluttpunktene (edge), helt uavhengig av den fysiske infrastrukturen.

  • Teleselskapene er nå under press for å levere nye og unike tjenester hurtigere enn i en on-demand forretningsmodell. Det stiller nye krav til arkitekturen for nettverkene. Derfor samarbeider VMware med Intel om å levere DPDK nettverksaksellerasjon til VMware vCloud NFV-OpenStack 3.0, for bedre ytelse i pakkebehandling og kunne imøtekomme kravene teleselskapene stiller i dag, sier Sandra Rivera, VP for Network Platforms Group i Intel.

Telia og VMware har samarbeidet i en ny white paper og skisserer utviklingen telekomindustrien står overfor:

  • Når man utvikler seg fra dagens infrastruktur til 5G, må teleselskapene endre sin infrastruktur, drift- og styringsmodeller fra slik de er i dag. Teleselskaper må bevege seg over i en skyfokusert og fullautomatisert infrastruktur med on-demand leveransekapasitet. Denne nye formen kaller vi Virtual Cloud Network, forklarer Mauro Costa, direktør for nettverk og infranett i Telia.

For mer informasjon om VMware vCloud NFV, vennligst les den engelske pressemeldingen. 

 Pressekontakt

Marius Wærhaug Madsen
marius@navigator.no

977 23 199

Om VMware

VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html


Kategori Mobility, Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy