PRESSEMELDING: Uavhengig analysebyrå kårer VMware til lederen av styringssystemer for hybride skyløsninger i 2018

Publisert den 23/07/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Oslo – Norge, 26. juni, 2018 – VMware, Inc. (NYSE: VMW) ble i dag utnevnt som en leder av The Forrester Wave for Hybrid Cloud Management Q2 2018. Ifølge deres rapport har VMware oppnådd høyest mulig poeng innen skymonitorering, produktvisjoner, tilnærming til markedet og kravene til partnernettverk.

«VMwares vRealize Suite utvider de gode kontrollpanelene fra vSphere og vCloud-baserte miljøer til AWS og Azure. Fordelene med vRealize er blant annet kundemassen, maler og arbeidsflytdesign, kapasitetsovervåking, partnernett og på forhånd utviklede integrasjoner» skriver The Forrester Wave.

VMware lar kundene selv velge hvordan de skal benytte deres tjenester. Enten det er gjennom en abonnementsmodell, eller lokal installasjon med lisens. VMware Cloud Services tilbyr en forent tilnærming til hvordan man styrer en skyinstallasjon, med oversikt over forbruk, kostnader og analyse på tvers av både åpne skytjenester og lukkede on-premise miljøer.

  • Vi er fornøyde med at Forrester har anerkjent VMware som en leder av styringssystemer for hybrid skymiljøer. Vi tror det henger sammen med vår størrelse og reflekterer vår innsats i innovasjon på tvers av hele porteføljen av forskjellige skytjenester, som alle lar kundene omstille seg digitalt hurtigere enn noen gang, sier Ajay Singh, senior VP for Cloud Management Business Unit i VMware.

VMware vRealize Suite kan styre hybride skilmiljøer på tvers av private og offentlige skytjenester. Den øker hastigheten på leveranse av IT-tjenester ved hjelp av automasjon og forhåndsdefinerte poliser, med høy grad av fleksibilitet for utviklere og bedrifter.

Les mer her

Pressekontakt
Marius Wærhaug Madsen
marius@navigator.no

OM VMware

VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy