Knallsuksess for vForum i Oslo

Publisert den 23/07/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

I starten av juni arrangerte VMware årets store begivenhet for digitalisering med stor suksess på Radisson Blu Plaza i Oslo. Noen av de største aktørene fra IT-Norge møtte opp på vForum 2018.

  • Hvorfor får jeg ikke like bra apper på jobben som jeg har på telefonen min? Det er der vi kommer inn. Vi må ta i bruk ny teknologi. Uten det, kommer vi oss ikke videre, åpnet country manager Angeliqua Ramming-Gaden, under vForum 2018.

VMware vForum er et multinasjonalt arrangement hvor noen av de største IT-bedriftene i landet samler seg. Her presenteres det siste innen utviklingen av skytjenester, infrastruktur og rett og slett innovasjon der det trengs. Av den typen store bedrifter har behov for. Dette er bedriftene som møtte opp med egen stand under arrangementet som varte en hel dag:

Dell EMC
Cohesity
Arrow
Hitchi Vantara
Proact
Vmug
Comvault
Techstep
Paessler
Fujitsu
Rubrik
IBM
Hewlett Packard
Intel

En av gjestene på scenen var Gabrielle Steinsvik, direktør for IT-services i Norkring. Hun forklarte hvordan de jobber med innovasjon innenfor sine satsningsområder; kringkasting, telemaster og mediatjenester.

  • Å ha fleksibilitet i plattformen er viktig for å kunne raskt utvikle nye tjenester, sier Steinsvik.

Flere datasentere i Norge trenger å modernisere. Både innen offentlig og privat sektor. Mange skal på et eller annet vis flytte over i skyen eller integrere det i sine bedrifter. Det byr på både muligheter for utvikling av tjenester, men også nye sikkerhetsutfordringer.

  • Når du har modernisert er det så mye lettere å ta i bruk skyløsninger. Alt blir bare mer og mer koblet sammen, enten det er Alexa eller TV-en din osv. Da må også sikkerheten være integrert, understrekte Ramming-Gaden.

Derfor har VMware gjort støre fremstøt den siste tiden for å tilby bedre sikkerhetsløsninger den siste tiden. Blant annet med identitetsløsningen fra Okta Identity Cloud. Også VMware 6.7 inneholder omfattende løft innen sikkerhet.

Les hva VMwares partnere tenker om sikkerhet

VMware vForum har hittill blitt arrangert i Finland, Island, Sverige, Danmark og Norge. Torsdag 14. juni går turen til Litauen.


Kategori Business

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy