PRESSEMELDING: VMware avslører ny nettverksvisjon

Publisert den 08/05/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

VMware presenterer en ny visjon for enhetlig nettverksarkitektur som omfatter både det lokale datasenteret, filialer, tilkoblede enheter (IoT), og de fleste leverandører av skytjenester.

VMware, en ledende innovatør av entrepriseprogramvare, presenterer sin visjon for fremtidens nettverk og introduserer det som en del av Virtual Cloud Network. Løsningen gjør det mulig for bedrifter å koble sammen sikre applikasjoner, data og brukere over hele nettverket, i en hyperdistribuert verden.

VMware oppdaterer også sin portefølje av nettverks- og sikkerhetsløsninger, NSX. Den får nå flere løsninger som bidrar til at brukerne kan bygge ut Virtual Cloud Networks gjennom en programvaredefinert infrastruktur som er fleksibel, programmerbar og sikrere.

Satsingen får støtte fra flere ledende bransjeforetak, som Accenture, Deloitte, IBM og Microsoft.

  • Microsoft har en av de største skytjenestene i verden, noe gir oss god innsikt i å bygge og håndtere internasjonale, høyt ytende, tilgjengelige og sikre nettverk til kundene våre. Vi deler VMwares visjon om en framtid med programvaredefinerte nettverk og ser fram til å samarbeide om NSX Cloud for å realisere denne visjonen. NSX gir våre felles kunder en konsekvent nettverks- og sikkerhetsopplevelse av applikasjoner i både deres egne datasentre og i Azure. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med VMware for å utvikle denne kapasiteten videre, sier Albert Greenberg, leder for Azure Networking Development i Microsoft.

For mer info, vennligst les den engelske pressemeldingen i vedlegget.

Pressekontakt
Marius Wærhaug Madsen
marius@navigator.no
977 23 199

 

OM VMware

VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy