PRESSEMELDING: Okta og VMware kunngjør nytt samarbeid

Publisert den 24/05/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Okta og VMware kunngjør nytt samarbeid

Skal levere avanserte identitetsfunksjoner til Digital Workspace.

Ny integrering tilbyr avansert sikkerhet og bedre brukeropplevelser

OSLO, Norge — 24. mai 2018 — Okta, Inc. (NASDAQ:OKTA), en ledende leverandør av identitetsløsninger for bedriftsmarkedet og VMware, Inc. (NYSE: VMW), kunngjør i dag sitt nye samarbeid og integrering mellom VMware Workspace ONE og Okta Identity Cloud.

I dag må bedrifter legge til rette for at ansatte kan jobbe hvor som helst, på en hvilken som helst enhet. Ettersom bruken av forskjellige applikasjoner og enheter øker, må man også sikre ansatte tilgang til dataene de trenger, etter å ha validert både brukeren, enheten, applikasjonen og nettverket. Forutsetningen er derfor null tillitt. Da må bedrifter tenke nytt om hvordan man beskytter data, samtidig som de unngår å gjøre det vanskelig for sine ansatte.

  • Bedriftene må gi ansatte de beste verktøyene og sikre dataene deres samtidig. IT-sjefer må i dag koble flere applikasjoner sammen til sine datasentere, men også balansere mellom brukervennlighet og sikkerhet. Det er akkurat derfor bedrifter i alle størrelser benytter våre produkter for å løse disse utfordringene. Med VMware kan vi tilby våre felles kunder en total digital arbeidsplass, som lar bedriftene tilpasse seg og sikre teknologiene de bruker til å gjøre sitt sitt arbeid, sier Todd McKinnon, CEO og grunnlegger av Okta.
  • En digital arbeidsplattform kan sørge for frihet og effektivitet til sine ansatte til å velge hvordan og hvor de vil jobbe. Men å levere bra brukeropplevelser kombinert med sikkerhet på tvers av enheter er en utfordringer. Vi gleder oss til å samarbeide med Okta i å levere avanserte identitetsfunksjoner til våre digitale arbeidsplasser. I VMware tror vi at å levere ledende løsninger til våre kunder i denne svært kompliserte og sammensatte virkeligheten, lar våre felles kunder få det beste fra begge verdener, sier Noah Wasmer, senior VP og daglig leder for End-User Computer i VMware.

Les mer om funksjonene Okta og VMware samarbeider om, i den engelske pressemeldingen.

Pressekontakt
Marius Wærhaug Madsen
marius@navigator.no – 97723199

OM VMware
VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy