PRESSEMELDING: VMware styrker sin hybride sky med nye versjoner av vSphere og vSAN

PRESSEMELDING: VMware styrker sin hybride sky med nye versjoner av vSphere og vSAN

Publisert den 19/04/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.
VMware vSphere og VMware vSAN utgjør byggesteinene for digitale grunnmurer som tilrettelegger for et Common Operating Environment i lokale miljøer og offentlige skytjenester.
VMware vSphere 6.7 inkluderer forenklet styringskontroll, omfattende sikkerhet, moderne applikasjonsstøtte og forbedringer for hybride skyer.
VMware vSAN 6.7 forenkler styringsmulighetene, utvider applikasjonsrekkevidden og introduserer proaktiv kundestøtte.

OSLO, Norge, 18. april 2018 – VMware, Inc. (NYSE: VMW) kunngjør i dag nye utgaver av VMware vSphere og VMware vSAN, som skal styrke industriens ledende hyperkonvergente infrastrukturer (HCI). Det hjelper bedriftene å bruke sine forretningskritiske og moderne applikasjoner, i datasentere på en sikker måte. Både ved ytterpunktene, i offentlige skyer eller hybride skymiljøer. VMware vSphere 6.7 og VMware vSAN 6.7 kommer til å forbedre brukeropplevelsen, sikkerheten og kundestøtte for applikasjoner og styringskontroller for hybride skymiljøer.

Bedrifter møter stadig flere komplekse teknologiske utfordringer fra offentlige skytjenester, datasentere og endepunkter. For å imøtekomme disse utfordringene må bedrifter bygge ut sine digitale grunnmurer og sørge for en konsekvent infrastruktur og driftsoppgaver.

VMwares programvare legger grunnlaget for integrering mellom applikasjoner, tjenester og infrastruktur. For kundene gir det bred investeringsbeskyttelsen ved å tilrettelegge for et sikkert Common Operating Environment fra skyen til datasentere via ytterpunktene.

  • Den kontinuerlige innovasjonen i vår prisvinnende portefølge for HCI gjør hybridskyen til en attraktiv virkelighet for våre kunder. Den økende oppslutningen for vSAN, og anerkjente vSphere beviser hvor viktig en digital grunnmur som strekker seg fra lokale datasentere til skyen er, sier Rajiv Ramaswami, chief operating officer, Products and Cloud Services, VMware.
  • Både VMware vSAN og VMware vSphere har lederroller innen sine respektive industrier ifølge IDC.
  • CenturyLinks flere skyprodukter brukes i verdensledende løsninger. Alle bygget med VMware vSAN som grunnlag. vSan har nå skalert 11 petabyte av data gjennom høykapasitets flash-enheter uten problemer. De sørger for problemfrie brukeropplevelser i selv de mest krevende oppgavene. Den nye vSAN viser en god utvikling og vil bistå oss med leveransen av robuste plattformer med styrke og intelligens på entreprisenivå, sier Steve Nolen, senior produktsjef for private skyløsninger i CenturyLink.

For mer detaljert informasjon om nyhetene i VMware vSAN og VMware vSphere, vennligst se den engelske pressemeldingen her.

Pressekontakt

Marius Wærhaug Madsen

marius@navigator.no

977 23 199

OM VMware

VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy