PRESSEMELDING: VMware kunngjør ny internasjonal kanalsjef

Publisert den 06/04/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Industriveteranen Jenni Flinders skal lede Worldwide Channels for VMware.

OSLO, Norge, 4. april 2018 – VMware, Inc. (NYSE: VMW), kunngjør i dag ansettelsen av Jenni Flinders som visepresident for Worldwide Channels. Flinders vil i denne rollen fungere som VMwares globale kanalsjef og være ansvarlig for utvikling og igangsettelse av VMwares kanalstrategi og programmer for det globale økosystemet av løsningsleverandører og distributører, OEM-er og partnere innen telekommunikasjon. Flinders vil rapportere til Brandon Sweeney, senior visepresident for Worldwide Commercial and Channel sales i VMware.

  • Jenni har en lang rekke utmerkelser bak seg og en historikk fra å ha drevet innovasjon med et mangfoldig utvalg av partnere i IT-industrien. Vi er glade for at hun blir VMwares nye globale kanalsjef. Jeg er spent på hvordan Jenni vil jobbe tett med vårt økosystem av partnere i verdensklasse og la kundene bedre sine digitale omstillinger ved å integrere offentlige skytjenester og utvide sine bedrifter, sier Brandon Sweeney.

Flinders tar med seg en mengde industriekspertise til VMware som erfaren leder innen IT-sektoren. Inntil nylig var hun administrerende direktør for Daarlandt Partners, et konsulentselskap hvor hun jobbet med rådgivning om kanalstrategi. Tidligere var Jenni 15 år i Microsoft, med flere lederroller for salg og markedsføring i flere regioner og kundesegmenter. I tillegg er også Flinders styremedlem for Boys & Girls Club of Bellevue, Washington og Tateuchi Center.

  • Det er en stor ære å tjene VMware som deres nye globale kanalsjef. Jeg kan knapt vente på å jobbe med vårt kjente og robuste økosystem av partnere. De er nøkkelen til å bistå kundene i å realisere verdien av VMwares løsninger. Inkludert databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverking og sikkerhetstilbud. De utgjør en høyst viktig kilde av ekspertise til kundene i hele verden, sier Jenni Flinders, visepresident i Worldwide Channels, VMware.

Flere kilder

Pressekontakt

Marius Wærhaug Madsen

marius@navigator.no

Mobil: 977 23 199

OM VMware

VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html

 


Kategori Nyheter

Tags:

Les også

Fant ingen relaterte innlegg

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy