Slik støtter VMware Norge veldedighet

Publisert den 19/01/2018
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Se videointervjuet med VMware under:

Angeliqua Ramming-Gaden i VMware Norge er klar på en ting for 2018: De skal fortsette å støtte veldedig arbeid. Nå oppfordrer hun andre bedrifter til å gjøre det samme.

VMware setter av 40 timer i året per ansatt til veldedig arbeid. Derfor valgte VMware i fjor å støtte Make A Wish Foundation i Norge for andre året på rad. Gjengen fra Lysaker arangerte en veldedighetskveld i oktober som samlet inn nærmere 400.000 kroner.

  • Selv om vi er et stort amerikansk firma med fokus på gevinst, er det desto viktigere å sette fokus på de myke verdiene. Vi har støttet veldedighet siden starten, men hatt et ekstra sterkt fokus de siste to årene, sier Angeliqua Ramming-Gaden, country manager i VMware Norge.

Make A Wish Foundation jobber med å oppfylle ønsker for barn mellom tre og 18 år som har livstruende sykdommer. Den norske delen av denne internasjonale veldedighetsorganisasjonen ble etablert i 2015.

Les mer om Make A Wish her

  • Vi fikk kjempepositive tilbakemeldinger både fra Make a wish men også fra våre ansatte. Gjestene fra den kvelden hadde en fantastisk opplevelse. Vi satt der og var dypt rørte og glade, fordi vi fikk høre fra foreldre som hadde fått ønskene sine oppfylt fra året tidligere. Det var en utrolig givende kveld, sier Angeliqua.

Hun oppfordrer nå andre store bedrifter å gjøre det samme.

  • Vi skal uten tvil donere vår tid, kompetanse og penger i 2018 også. Jeg syns at man som en stor stor bedrift bør tilrettelegge for at de ansatte kan hjelpe veldedige organisasjoner. Da blir det enklere for alle å bidra. Enten det er å arrangere en kveld slik vi gjorde for Make A Wish, eller noe annet. Bare velg et formål og bidra!

Følg VMware Norway på facebook her

 


Kategori Business

Tags: , , , ,

Les også

Publisert den 07/12/2017 av blogsadmin

La de ansatte styre digitaliseringen

Ledelsen vet ikke alltid best. Medarbeidere bør få mer makt til å bestemme hvilke verktøy de selv vil bruke ifølge en ny undersøkelse fra Forbes Insight og VMware. Med stadig fler digitaliserte oppgaver vil det øke produktiviteten og inntjening for bedriftene. Det er en stor brist mellom hvordan ledelsen oppfatter suksessen til egne bedrifter og […]

2 minutt
Publisert den 09/05/2019 av Marius

Podcast: Bli bedre kjent med «Det største selskapet altfor få vet om»

Hvordan kan en så sosial dame som Angeliqua Ramming-Gaden velge å jobbe i et så nerdete firma som VMware? Hør hva hun svarte her, Angeliqua Ramming-Gaden fra VMware i Norge var nylig gjest i podcasten Lørn til Silvilja Seres. En av Norges største podcaster om teknologi. Ønsker du å lære mer om virtualisering og høre det […]

1 minutt
Publisert den 31/10/2018 av Marius

Stor enighet om å rekruttere flere kvinner i IT

Seminaret «Women in tech» samlet store deler av norsk IT-bransje til stor begeistring under Dell Technologies Forum på Ullevål i Oslo. Angeliqua Ramming-Gaden løftet frem VMwares engasjement rundt inkluderende arbeidsliv. I går samlet flere hundre mennesker og beslutningstakere fra norsk IT-bransje seg i konferansesenteret på Ullevål stadion i Oslo for å lære mer om hvordan […]

1 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy