Ta i bruk Kubernetes på enterprise-nivå med VMware Pivotal Container Service

Publisert den 29/12/2017

VMware og Pivotal lanserte denne måneden Pivotal Container Service for kunder som søker en Kubernetes-løsning på enterprisenivå. PKS er laget for å operasjonalisere Kubernetes til store bedrifter og tjenesteleverandører. Det forenkler igangsettelse og driften av Kubernetes-klynger.

PKS vil kunne brukes i datasentere med vSphere, i tillegg til Googles Cloud Plattform, og ble nylig sertifisert av Kubernetes Software Conformance Certification-programmet til organisasjonen Cloud Native Computing Foundation.

Pivotal Container Service

PKS er utviklet med utgangspunkt i hovedutgaven av Kubernetes som gir konstant funksjonalitet med Google Kubernetes Engine (GKE). Slik vil utviklere alltid ha tilgang til den siste stabile Kubernetes-utgaven. PKS vil løse utfordringene med dag en-igangsettelse og dag to-operasjoner ved å ta i bruk Cloud Foundry Container Runtime (CFCR), tidligere kjent som Kubernetes on BOSH, eller Kubo. Med kraften fra BOSH, vil PKS ikke bare forenkle igangsettelsen av Kubernetes-klynger ved hjelp av automasjon, men også gi helserapporter og selvhelbredelse av den underliggende infrastrukturen.

Følg VMware Norge på Facebook

Ved hjelp av BOSH, vil PKS kunne automatisere hele nettverkskonfigurasjonen som kreves av Kubernetes-klynger. Denne automasjonen eliminerer risikoen for manuelle feil, som kan føre til ytelsesproblemer eller enda verre – hull i sikkerheten.

Nettverking med NSX-T

PKS inkluderer VMware NSX-T, som tilbyr avansert nettverking og sikkerhetsløsninger for Kubernetes-klynger, Med NSX-T-integrering i PKS, vil store bedrifter kjapt kunne ta i bruk nettverk med mikrosegmentering og on-demand nettverksvisualisering uten å forstyrre utviklingssyklusen.

PKS vil la bedrifters IT-avdeling kunne elvere en full-stack CNCF-sertifisert Kubernetes-containerservice som inkluderer nettverking og lagringstjenester, et sikkert containerregister og service broker-muligheter.

Med NSX-T vil kundene få alle nettverksfuksjonene som trengs for Kubernetes. I tillegg til basisfunksjonene vil de også få avanserte muligheter, som sikkerhetspolicyer for nettverket og mer.

NSX-T vil tilby pod-nettverking med nettverksisolering og lokal balansering

Sikkert containerregister 

Harbor er et containerregister i åpen kildekode for store bedrifter. Med Harbor kan containerbilder trygt og sikkert lastes ned til Kubernetes-klynger for å taes i bruk av applikasjoner. Kundene kan trygt sende containerbilder inn i Harbor som del av deres automasjonsprosess for applikasjoner.

Dette gir utviklere en plattform for å starte applikasjoner kjapt, mens IT beholder kontroll og sørge for at containerbildene møter sikkerhetskravene til bedriften.

Harbor brukes til å ta i bruk bilder i Kubernetes-klynger styrt av PKS

Lær mer om Pivotal Container Service (PKS)

For å lese mer om Pivotal Container Service, besøk: https://cloud.vmware.com/pivotal-container-service

For å lære mer om NSX-T 2.1, besøk: http://blogs.vmware.com/networkvirtualization/2017/11/nsx-t-2-1.html/

For å lære mer om Pivotal Cloud Foundry 2.0, besøk: : https://content.pivotal.io/announcements/pivotal-unveils-expansion-of-pivotal-cloud-foundry-and-announces-serverless-computing-product


Kategori Virtualization

Tags: , , , , , , ,

Les også

Publisert den 19/10/2018 av Marius

Helse Nords toppmoderne datasenter gir pasienter lett tilgang til journalene

Nærmere en halv million innbyggere i Nord-Norge kan nå lese pasientjournalen sin på nett. Det kan de takke Helse Nords splitter nye programvaredefinerte datasenter for. Men det er bare toppen av isfjellet. Jobber som før tok flere uker har nå blitt redusert til drøye halvtimen for Helse Nord IKT. De leverer alt av digitale tjenester […]

2 minutt
Publisert den 13/09/2018 av Marius

INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden. Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. […]

1 minutt
Publisert den 07/12/2017 av blogsadmin

La de ansatte styre digitaliseringen

Ledelsen vet ikke alltid best. Medarbeidere bør få mer makt til å bestemme hvilke verktøy de selv vil bruke ifølge en ny undersøkelse fra Forbes Insight og VMware. Med stadig fler digitaliserte oppgaver vil det øke produktiviteten og inntjening for bedriftene. Det er en stor brist mellom hvordan ledelsen oppfatter suksessen til egne bedrifter og […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy