Ta i bruk Kubernetes på enterprise-nivå med VMware Pivotal Container Service

Publisert den 29/12/2017
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

VMware og Pivotal lanserte denne måneden Pivotal Container Service for kunder som søker en Kubernetes-løsning på enterprisenivå. PKS er laget for å operasjonalisere Kubernetes til store bedrifter og tjenesteleverandører. Det forenkler igangsettelse og driften av Kubernetes-klynger.

PKS vil kunne brukes i datasentere med vSphere, i tillegg til Googles Cloud Plattform, og ble nylig sertifisert av Kubernetes Software Conformance Certification-programmet til organisasjonen Cloud Native Computing Foundation.

Pivotal Container Service

PKS er utviklet med utgangspunkt i hovedutgaven av Kubernetes som gir konstant funksjonalitet med Google Kubernetes Engine (GKE). Slik vil utviklere alltid ha tilgang til den siste stabile Kubernetes-utgaven. PKS vil løse utfordringene med dag en-igangsettelse og dag to-operasjoner ved å ta i bruk Cloud Foundry Container Runtime (CFCR), tidligere kjent som Kubernetes on BOSH, eller Kubo. Med kraften fra BOSH, vil PKS ikke bare forenkle igangsettelsen av Kubernetes-klynger ved hjelp av automasjon, men også gi helserapporter og selvhelbredelse av den underliggende infrastrukturen.

Følg VMware Norge på Facebook

Ved hjelp av BOSH, vil PKS kunne automatisere hele nettverkskonfigurasjonen som kreves av Kubernetes-klynger. Denne automasjonen eliminerer risikoen for manuelle feil, som kan føre til ytelsesproblemer eller enda verre – hull i sikkerheten.

Nettverking med NSX-T

PKS inkluderer VMware NSX-T, som tilbyr avansert nettverking og sikkerhetsløsninger for Kubernetes-klynger, Med NSX-T-integrering i PKS, vil store bedrifter kjapt kunne ta i bruk nettverk med mikrosegmentering og on-demand nettverksvisualisering uten å forstyrre utviklingssyklusen.

PKS vil la bedrifters IT-avdeling kunne elvere en full-stack CNCF-sertifisert Kubernetes-containerservice som inkluderer nettverking og lagringstjenester, et sikkert containerregister og service broker-muligheter.

Med NSX-T vil kundene få alle nettverksfuksjonene som trengs for Kubernetes. I tillegg til basisfunksjonene vil de også få avanserte muligheter, som sikkerhetspolicyer for nettverket og mer.

NSX-T vil tilby pod-nettverking med nettverksisolering og lokal balansering

Sikkert containerregister 

Harbor er et containerregister i åpen kildekode for store bedrifter. Med Harbor kan containerbilder trygt og sikkert lastes ned til Kubernetes-klynger for å taes i bruk av applikasjoner. Kundene kan trygt sende containerbilder inn i Harbor som del av deres automasjonsprosess for applikasjoner.

Dette gir utviklere en plattform for å starte applikasjoner kjapt, mens IT beholder kontroll og sørge for at containerbildene møter sikkerhetskravene til bedriften.

Harbor brukes til å ta i bruk bilder i Kubernetes-klynger styrt av PKS

Lær mer om Pivotal Container Service (PKS)

For å lese mer om Pivotal Container Service, besøk: https://cloud.vmware.com/pivotal-container-service

For å lære mer om NSX-T 2.1, besøk: http://blogs.vmware.com/networkvirtualization/2017/11/nsx-t-2-1.html/

For å lære mer om Pivotal Cloud Foundry 2.0, besøk: : https://content.pivotal.io/announcements/pivotal-unveils-expansion-of-pivotal-cloud-foundry-and-announces-serverless-computing-product


Kategori Virtualization

Tags: , , , , , , ,

Les også

Publisert den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativ adopsjon av VMware-teknologi i forbindelse med OL

Av Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg ble ansatt i VMware som en av de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over hvilken reise som ventet meg både rent menneskelig så vel som faglig. Min inngang til VMware, som fremdeles var en «startup», var stillingen som […]

5 minutt
Publisert den 28/02/2018 av blogsadmin

Helse Nord forklarer hvordan de bruker VMware

Teknologien fra VMware utgjør en viktig del av vår datasenterstrategi, sier Bjørn Tore Nikolaisen, leder for prosjektet Sentralt Kjøremiljø i Helse Nord IKT. De fleste av oss har et forhold til å bruke applikasjoner for ulike tjenester i samfunnet. Både på jobb og hjemme. Men før de i det hele tatt kan leveres til brukerne, […]

2 minutt
Publisert den 09/08/2019 av Marius

Hvordan teknologi kan hjelpe oss med å løse noen av verdens største utfordringer 

Teknologi spiller en viktig rolle både i utfordringene verden står overfor, og i løsningene på problemene. Vi i VMware tror at vi har et delt ansvar for å bruke teknologien til å utrette noe positivt for miljøet, samfunnet og den globale økonomien.   Vi hadde nylig en meningsmåling blant Twitter-fellesskapet vårt om dette emnet, noe som ga […]

3 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy