Nye inntektskilder og økt sikkerhet med digitale arbeidsplasser

Publisert den 27/09/2017
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

VMware gjennomførte nylig en global undersøkelse som omhandlet digitale arbeidsplasser.

2000 bedriftsledere og IT sjefer verden over svarte på undersøkelsen. Undersøkelsen viste at mer enn halvparten (51 prosent) av bedriftene i EMEA regionen har økt sin evne til å raskt skape nye inntektskilder etter at de har iverksatt tiltak for å utvikle digitalisering av arbeidsplassen.
Undersøkelsen viser også at av bedriftene som har gjennomgått en digital transformasjon ser hele 57 prosent forbedringer for den mobile arbeidsstyrken, 54 prosent opplever en mer bedre brukeropplevelse og 47 prosent opplever en økt sikkerhet for digitale enheter og applikasjoner.
Omtrent halvparten av IT-sjefene (49 prosent) indikerer en mer kostnadseffektiv IT-håndtering og 52 prosent en generell effektivisering av virksomheten, etter en vellykket investering i digital arbeidsflate. Hovedårsakene til dette er raskere lansering av applikasjoner (34 prosent), sikrere enheter (29 prosent) og økt effektivitet blant brukerne (28 prosent).
Det største hinderet for benytte digitale arbeidsflater anslås å være sikkerhet (43 prosent mener dette), begrenset budsjett (38 prosent) og utilstrekkelig kompetanse (25 prosent)
Vil du lese mer om denne undersøkelsen? Les rapporten her


Kategori Business

Tags: ,

Les også

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy