Mye å vinne i skyen

Publisert den 14/09/2017
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Analysebyrået Radar utførte nylig undersøkelsen Cloud Maturity Index på vegne av VMware og Tieto. Undersøkelsen tok sikte på å finne ut hvor skymodne nordiske selskaper er. Undersøkelsen omfatter 268 bedrifter i Norge, Sverige og Finland.

Stadig flere organisasjoner – både private og offentlige har blitt modne for skyen. I løpet av de to siste årene er økningen 33 prosent. MEN dette er lave nivåer  – ser man nærmere på tallene er det bare 14 prosent av alle organisasjonene som ansees som modne for skytjenester.  En av ti (11 prosent) organisasjoner har fortsatt ikke startet skiftet til skyen, og ca. halvparten (46 prosent) er på et helt grunnleggende nivå viser undersøkelsen.

Spørsmålene vi stiller oss er:

  • Hvilke utfordringer står de som fortsatt ikke er modne for skyen ovenfor?
  • Hvorfor en skybasert organisasjon har lavere IT kostnader og større IT budsjett tilgjengelig for innovasjon og transformasjon?
  • Hvorfor bank- og finanssektoren  er best på å benytte seg av skyen?
  • Inn i spåkula: Hvordan ser utviklingen ut i bransjene som ligger dårligst an i denne statistikken – slik som offentlig sektor og produksjonsindustrien?

 

Hele rapporten kan du  laste ned her!


Kategori Mobility

Tags:

Les også

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy