En programvaredrevet fremtid i skyen – VMware Solution Summit i Oslo

Publisert den 02/06/2017
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Nå handler det om en ny tilnærming til IT – Hva er de siste trendene innen forretningsmobilitet og sky-løsninger, og hvordan funker det i praksis? Hvem legger premissene – og hvem setter kravene for IT sin rolle i fremtiden?

Onsdag 7. juni har VMware satt digital transformasjon, modernisering av datasenteret og sikkerhet i virtualiserte miljøer på agendaen. Gjør deg klar for VMware Solution Summit 2017!

Her blir det innspill, inspirasjon og klar tale fra ledende industrieksperter, IT-leverandører og kunder. Det vil presenteres spennende kundecaser og du vil få ny kunnskap om den siste teknologien av menneskene som skaper plattformene for framtiden.

Til konferansen kommer blant annet Bjørn Tore Nikolaisen, prosjektleder for Sentralt kjøremiljø (SKM) i Helse Nord IKT. Hos Helse Nord har de bygget noe helt nytt – et programvaredefinert datasenter sammen med VMware. Plattformen gir brukerne nye tjenester på en raskere og sikrere måte. Men: hvilke utfordringer står dagens helseforetak ovenfor, og hvilke andre muligheter ligger i denne plattformen? Hva er erfaringene så langt? Dette kommer Nikolaisen til å gå nærmere inn på!

Sikkerhet er et avgjørende aspekt og Roar Thon, fagdirektør innen sikkerhetskultur fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) kommer for å dele sitt verdensbilde ut i fra et IT-sikkerhetsperspektiv. Hvordan er situasjonen i Norge? Krever ny teknologi nye sikkerhetsstrategier og løsninger? Et spennende og svært vesentlig tema

For IT er i forandring.  Alltid og hele tiden – så er du klar for å se hva IT kan utrette nå og i framtiden?

Register deg nå!

 

Her kan du lese mer om konferansen.


Kategori Business

Tags: ,

Les også

Publisert den 29/12/2017 av blogsadmin

Ta i bruk Kubernetes på enterprise-nivå med VMware Pivotal Container Service

VMware og Pivotal lanserte denne måneden Pivotal Container Service for kunder som søker en Kubernetes-løsning på enterprisenivå. PKS er laget for å operasjonalisere Kubernetes til store bedrifter og tjenesteleverandører. Det forenkler igangsettelse og driften av Kubernetes-klynger. PKS vil kunne brukes i datasentere med vSphere, i tillegg til Googles Cloud Plattform, og ble nylig sertifisert av […]

2 minutt
Publisert den 28/02/2018 av blogsadmin

Helse Nord forklarer hvordan de bruker VMware

Teknologien fra VMware utgjør en viktig del av vår datasenterstrategi, sier Bjørn Tore Nikolaisen, leder for prosjektet Sentralt Kjøremiljø i Helse Nord IKT. De fleste av oss har et forhold til å bruke applikasjoner for ulike tjenester i samfunnet. Både på jobb og hjemme. Men før de i det hele tatt kan leveres til brukerne, […]

2 minutt
Publisert den 19/10/2018 av Marius

Helse Nords toppmoderne datasenter gir pasienter lett tilgang til journalene

Nærmere en halv million innbyggere i Nord-Norge kan nå lese pasientjournalen sin på nett. Det kan de takke Helse Nords splitter nye programvaredefinerte datasenter for. Men det er bare toppen av isfjellet. Jobber som før tok flere uker har nå blitt redusert til drøye halvtimen for Helse Nord IKT. De leverer alt av digitale tjenester […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy