En programvaredrevet fremtid i skyen – VMware Solution Summit i Oslo

Publisert den 02/06/2017
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Nå handler det om en ny tilnærming til IT – Hva er de siste trendene innen forretningsmobilitet og sky-løsninger, og hvordan funker det i praksis? Hvem legger premissene – og hvem setter kravene for IT sin rolle i fremtiden?

Onsdag 7. juni har VMware satt digital transformasjon, modernisering av datasenteret og sikkerhet i virtualiserte miljøer på agendaen. Gjør deg klar for VMware Solution Summit 2017!

Her blir det innspill, inspirasjon og klar tale fra ledende industrieksperter, IT-leverandører og kunder. Det vil presenteres spennende kundecaser og du vil få ny kunnskap om den siste teknologien av menneskene som skaper plattformene for framtiden.

Til konferansen kommer blant annet Bjørn Tore Nikolaisen, prosjektleder for Sentralt kjøremiljø (SKM) i Helse Nord IKT. Hos Helse Nord har de bygget noe helt nytt – et programvaredefinert datasenter sammen med VMware. Plattformen gir brukerne nye tjenester på en raskere og sikrere måte. Men: hvilke utfordringer står dagens helseforetak ovenfor, og hvilke andre muligheter ligger i denne plattformen? Hva er erfaringene så langt? Dette kommer Nikolaisen til å gå nærmere inn på!

Sikkerhet er et avgjørende aspekt og Roar Thon, fagdirektør innen sikkerhetskultur fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) kommer for å dele sitt verdensbilde ut i fra et IT-sikkerhetsperspektiv. Hvordan er situasjonen i Norge? Krever ny teknologi nye sikkerhetsstrategier og løsninger? Et spennende og svært vesentlig tema

For IT er i forandring.  Alltid og hele tiden – så er du klar for å se hva IT kan utrette nå og i framtiden?

Register deg nå!

 

Her kan du lese mer om konferansen.


Kategori Business

Tags: ,

Les også

Publisert den 19/10/2018 av Marius

Helse Nords toppmoderne datasenter gir pasienter lett tilgang til journalene

Nærmere en halv million innbyggere i Nord-Norge kan nå lese pasientjournalen sin på nett. Det kan de takke Helse Nords splitter nye programvaredefinerte datasenter for. Men det er bare toppen av isfjellet. Jobber som før tok flere uker har nå blitt redusert til drøye halvtimen for Helse Nord IKT. De leverer alt av digitale tjenester […]

2 minutt
Publisert den 09/08/2019 av Marius

Hvordan teknologi kan hjelpe oss med å løse noen av verdens største utfordringer 

Teknologi spiller en viktig rolle både i utfordringene verden står overfor, og i løsningene på problemene. Vi i VMware tror at vi har et delt ansvar for å bruke teknologien til å utrette noe positivt for miljøet, samfunnet og den globale økonomien.   Vi hadde nylig en meningsmåling blant Twitter-fellesskapet vårt om dette emnet, noe som ga […]

3 minutt
Publisert den 07/12/2017 av blogsadmin

La de ansatte styre digitaliseringen

Ledelsen vet ikke alltid best. Medarbeidere bør få mer makt til å bestemme hvilke verktøy de selv vil bruke ifølge en ny undersøkelse fra Forbes Insight og VMware. Med stadig fler digitaliserte oppgaver vil det øke produktiviteten og inntjening for bedriftene. Det er en stor brist mellom hvordan ledelsen oppfatter suksessen til egne bedrifter og […]

2 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy