En programvaredrevet fremtid i skyen – VMware Solution Summit i Oslo

Publisert den 02/06/2017
DISCLAIMER: Denne artikkelen er eldre enn ett år, og kan ikke være oppdatert med nyere hendelser eller nylig tilgjengelig informasjon.

Nå handler det om en ny tilnærming til IT – Hva er de siste trendene innen forretningsmobilitet og sky-løsninger, og hvordan funker det i praksis? Hvem legger premissene – og hvem setter kravene for IT sin rolle i fremtiden?

Onsdag 7. juni har VMware satt digital transformasjon, modernisering av datasenteret og sikkerhet i virtualiserte miljøer på agendaen. Gjør deg klar for VMware Solution Summit 2017!

Her blir det innspill, inspirasjon og klar tale fra ledende industrieksperter, IT-leverandører og kunder. Det vil presenteres spennende kundecaser og du vil få ny kunnskap om den siste teknologien av menneskene som skaper plattformene for framtiden.

Til konferansen kommer blant annet Bjørn Tore Nikolaisen, prosjektleder for Sentralt kjøremiljø (SKM) i Helse Nord IKT. Hos Helse Nord har de bygget noe helt nytt – et programvaredefinert datasenter sammen med VMware. Plattformen gir brukerne nye tjenester på en raskere og sikrere måte. Men: hvilke utfordringer står dagens helseforetak ovenfor, og hvilke andre muligheter ligger i denne plattformen? Hva er erfaringene så langt? Dette kommer Nikolaisen til å gå nærmere inn på!

Sikkerhet er et avgjørende aspekt og Roar Thon, fagdirektør innen sikkerhetskultur fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) kommer for å dele sitt verdensbilde ut i fra et IT-sikkerhetsperspektiv. Hvordan er situasjonen i Norge? Krever ny teknologi nye sikkerhetsstrategier og løsninger? Et spennende og svært vesentlig tema

For IT er i forandring.  Alltid og hele tiden – så er du klar for å se hva IT kan utrette nå og i framtiden?

Register deg nå!

 

Her kan du lese mer om konferansen.


Kategori Business

Tags: ,

Les også

Publisert den 13/09/2018 av Marius

INFOGRAFIKK: Dette kan virtuelle skynettverk gjøre for bedriften

Nettverket som fikk deg dit du er i dag er ikke det samme nettverket som vil ta deg med inn i framtiden. Nye kraftige applikasjoner har blitt en del av kjernevirksomheten for bedrifter i alle bransjer. Oppblomstringen av banebrytende teknologi som IOT og Edge-computing, betyr at applikasjoner og data nå eksisterer og er tilgjengelige overalt. […]

1 minutt
Publisert den 28/02/2018 av blogsadmin

Helse Nord forklarer hvordan de bruker VMware

Teknologien fra VMware utgjør en viktig del av vår datasenterstrategi, sier Bjørn Tore Nikolaisen, leder for prosjektet Sentralt Kjøremiljø i Helse Nord IKT. De fleste av oss har et forhold til å bruke applikasjoner for ulike tjenester i samfunnet. Både på jobb og hjemme. Men før de i det hele tatt kan leveres til brukerne, […]

2 minutt
Publisert den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativ adopsjon av VMware-teknologi i forbindelse med OL

Av Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg ble ansatt i VMware som en av de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over hvilken reise som ventet meg både rent menneskelig så vel som faglig. Min inngang til VMware, som fremdeles var en «startup», var stillingen som […]

5 minutt

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy