VMware wint twee Dutch IT-channel Awards: Networking Innovator of the Year en Cloud Vendor of the Year

Geplaatst op 25/03/2021 by vmwarenetherlands

Op 25 maart 2021 reikte de redactie van Dutch IT-channel weer zijn jaarlijkse Dutch IT-channel Awards uit. Dit keer niet met z’n allen op één locatie in feestelijk gala, maar in een interactief online event dat vanuit huis door honderden mensen werd bijgewoond. Er waren verrassende optredens, prominente gasten en een speciale aflevering van IT Inside waarin Sportverslaggever Pim Markering in gesprek ging met Johan Derksen. In totaal werden er eenentwintig awards uitgereikt aan bedrijven en personen. Net als vorig jaar viel VMware ook dit jaar weer in de prijzen.

VMware was genomineerd in maar liefst drie categorieën, namelijk ‘Cloud Vendor of the Year’, ‘IoT Innovator of the Year’ en ‘Networking Innovator of the Year’. Er zijn bijna 50.000 stemmen uitgebracht. Voor ons resulteerde dit, samen met het oordeel van de vakjury, in maar liefst twee awards: Networking Innovator of the Year en Cloud Vendor of the Year.

Cloud Vendor of the Year

Twee jaar geleden won VMware dankzij stemmen van de vakjury en het publiek de Cloud Innovator of the year award. En ook dit jaar hebben we weer de Cloud Vendor of the Year award in de wacht gesleept. Dankzij de inzet van VMware-technologie kunnen workloads in elk type cloud op een flexibele en veilige wijze gehost en eenvoudig verplaatst worden. Wij hebben strategische partnerships met toonaangevende private en public cloud leveranciers zoals AWS, IBM, KPN, Google, Microsoft en Oracle. Onlangs hebben we een nieuwe strategische alliantie met Oracle gesloten ter ondersteuning van de hybride cloudstrategieën van gemeenschappelijke klanten. Dankzij deze relatie bieden we een nieuwe service, aangeboden door Oracle, genaamd Oracle Cloud VMware Solution. En VMware Cloud voor AWS biedt eindgebruikers de mogelijkheid workloads transparant te plaatsen op zowel private als public clouds. Klanten zoals ADP, Adobe, Make-a-Wish foundation, T-Mobile, Accenture en William Hill vertrouwen volledig op VMware software.

William Hill heeft een tweejarenplan om al zijn applicaties naar de public cloud te verplaatsen. Het heeft gekozen voor VMware Cloud op AWS en de hybride cloudoplossingen van VMware, waardoor William Hill zijn workloads snel kan migreren. Sarah Lucas, Hoofd Platformen en Infrastructuur bij William Hill: “Door de cloud hoeven we niet meer te betalen voor diensten binnen traditionele datacenters waar we niet 24/7 mee werken. Hoe meer geld we kunnen besparen op onze dagelijkse activiteiten, hoe meer geld we hebben voor investeringen in andere markten en diensten.”

Networking Innovator of the Year

Software is de toekomst en VMware NSX biedt met netwerkvirtualisatie en een solide beveiligingsplatform de basis voor software-defined datacenters (SDDC). Belangrijke VMware partners in Nederland die zich op NSX richten zijn onder andere Axians, CAM IT, PQR, Telindus, Dimension Data, Software One en ITQ. In Nederland vertrouwen klanten als Rijkswaterstaat, Schuberg Philis en Novamedia op de netwerk virtualisatie-technologie van VMware. Zoals het hoofd van IT bij Novamedia zei: “Dingen kunnen gedaan worden binnen enkele seconden of minuten, in plaats van uren of dagen. Dat is een groot voordeel voor zo’n dynamische omgeving. Ik ben ervan overtuigd dat NSX een industriestandaard gaat worden.”

Dankzij deze innovatieve technologie en het ecosysteem heeft VMware dit jaar de Dutch IT-channel Award voor Networking Innovator of the Year gewonnen.

We willen alle winnaars van harte feliciteren met de mooie prijzen. En in het bijzonder felicitaties voor onze partners voor hun harde werk en het winnen van de awards!


Categorie: Nieuws

Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 11/02/2020 door vmwarenetherlands

IT-teams en bedrijfsleiders moeten effectief samenwerken om IT-beveiliging te verbeteren

Door: Leon de Werker, Senior Regional Director Benelux van VMware De hoeveelheid IT-dreigingen neemt toe en wordt steeds grootschaliger en geraffineerder. De huidige verdedigingsstrategieën zijn overduidelijk ontoereikend. Om samen succesvol te zijn moeten bedrijfsleiders de behoeften van hun IT- en beveiligingsteams begrijpen. Deze moeten vervolgens begrip ontwikkelen voor de hogere doelstellingen en bedrijfsprioriteiten. Uit onderzoek […]

Geplaatst op 25/11/2020 door vmwarenetherlands

Orange Business Services kan opslagproblemen sneller identificeren en oplossen met VMware

Orange Business Services (OBS) is een wereldwijde integrator van communicatieproducten en -services, waaronder cloud en IaaS (Infrastructure-as-a-Service). Het hoofdkantoor zit in Parijs. OBS is actief in vele landen wereldwijd en heeft meer dan 30.000 mensen in dienst. 70 procent van het klantenbestand bestaat uit financiële dienstverleners uit de Fortune 500-lijst. OBS evalueert en verbetert voortdurend […]

Geplaatst op 23/01/2020 door vmwarenetherlands

Klanten op de eerste plaats in een strategisch partnership – IBM en VMware

De beroemde dichter John Donne heeft ooit geschreven “no man is an island” (niemand is een eiland). Hetzelfde zou je kunnen zeggen over technologiebedrijven. De eisen van het digitale tijdperk zijn te groot en de eisen van klanten te uiteenlopend om hier alleen aan te kunnen voldoen.  Dit betekent dat het essentieel is om samen […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy