Genghis Capital stapt over op werken op afstand om groei tijdens de pandemie te stimuleren

Genghis Capital stapt over op werken op afstand om groei tijdens de pandemie te stimuleren

Geplaatst op 01/03/2021 by vmwarenetherlands

De COVID-19-pandemie is voor veel bedrijven een ramp geweest. Het personeel moest thuisblijven, ze hadden geen toegang tot cruciale systemen en ze konden geen klanten helpen. Bij  de Keniaanse investeringsbank Genghis Capital ging dit heel anders. Het personeel kon blijven werken en klanten werden en worden nog steeds geholpen. Het bedrijf blijft groeien.

Dit is allemaal te danken aan de technologische transformatie die de investeringsbank in 2017 onderging, waarbij het de eerste investeringsbank in Kenia werd die voor 100 procent in de cloud werkt. Door het project stapte de bank over van een succesvolle on-premises VMware-omgeving naar VMware-services in de cloud op basis van VMware Workspace ONE.

Niet meer op kantoor werken
Genghis Capital, opgericht in 2008, biedt innovatieve en klantgerichte investeringsoplossingen aan klanten over de hele wereld. De services omvatten effectenmakelaardij, bedrijfsfinanciering, investeringsonderzoek en vermogensbeheer.

De investeringsbank begrijpt dat het belangrijk is om klanten hoogwaardige investeringsservices te bieden en om zijn medewerkers een comfortabele werkomgeving te bieden. Bij de transformatie in 2017 werd VMware Workspace ONE in gebruik genomen en ging het personeel over van Regular Desktops Infrastructure (RDI) naar Virtual Desktops Infrastructure (VDI) op Google Chromebooks. Applicaties werden gevirtualiseerd, zodat het personeel steeds meer buiten het kantoor kon werken. VMware Horizon Client werd gebruikt voor verificatie met eenmalige aanmelding. In 2019 werd een mobiele app geïmplementeerd, gebaseerd op Workspace ONE-technologie. Dankzij deze app kunnen klanten contact opnemen met Genghis Capital vanaf hun mobiele apparaat zonder een van de kantoren te bezoeken of te bellen.

Een naadloze overgang
Toen de pandemie toesloeg, zag Genghis Capital meteen de waarde van de investeringen in Workspace ONE. De medewerkers waren al vertrouwd met werken op afstand en schakelden snel over op thuiswerken. Ook thuis zijn ze zeer productief. Met de VDI in Workspace ONE kunnen ze zich op afstand aanmelden met beveiligde toegang om hun omgeving te bekijken, klanten helpen, andere afdelingen helpen en nieuwe klanten onboarden. Er kan nu worden vergaderd via digitale samenwerkingstools en het personeel kan transacties uitvoeren of klanten adviseren over alle informatie die nodig is om een proces af te ronden.

Door de beheerde VDI is er ook geen downtime meer. Support kan snel op problemen reageren zonder dat de medewerkers met hun apparaten naar kantoor hoeven te komen. Bovendien kunnen ze razendsnel nieuwe services of applicaties beschikbaar maken, allemaal via het VMware-platform.

Klanten profiteren van de VMware-technologie. Ze zijn enthousiast over de mobiele app, waarmee ze digitaal onboarden, gelden overdragen, handeldrijven en advies vragen en communiceren via chat, allemaal veilig vanuit hun eigen huis. De inkomsten van Genghis Capital uit de mobiele apps zijn enorm gestegen, net als het aantal klanten dat zich aanmeldde om de app te gebruiken sinds het begin van de pandemie.

En nu concurrenten in deze moeilijke tijden worstelen om hun klanten te helpen, heeft Genghis Capital juist zijn klantenbestand kunnen uitbreiden omdat het zijn hoge serviceniveau heeft kunnen vasthouden. Klanten stappen over van investeringsbanken die niet aan hun behoeften kunnen voldoen en kiezen voor het bedrijf dat alles goed heeft geregeld voor zowel het eigen personeel als de klanten.

Investeringsbankieren transformeren
Met toekomstbestendig personeel dat altijd klaarstaat om klanten te helpen, bekijkt Genghis Capital nu hoe de VMware-technologie kan bijdragen aan een duurzamere toekomst. De bank bekijkt nu hoe met Workspace ONE virtuele jaarlijkse algemene vergaderingen voor klanten en virtuele bestuursvergaderingen voor leidinggevenden kunnen worden gehouden. De VMware-technologie biedt binnenkort mogelijk ook een platform voor virtuele contracten, waardoor er geen papierwerk meer nodig is, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.


Categorie: Success Stories

Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 27/04/2020 door vmwarenetherlands

5 redenen om vForum online 2020 bij te wonen

Verandering is de enige constante in de technologiesector. Bij elke nieuwe ontwikkeling, innovatie of software-update moeten IT-professionals zich aanpassen. De medewerkers, klanten en partners van VMware hebben hier dagelijks mee te maken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om iedereen in de branche up-to-date te houden met de nieuwste kennis, advies en innovaties, […]

Geplaatst op 02/02/2019 door vmwarenetherlands

In de spotlights: De digitale werkomgeving versterken

De eerste maand van 2019 is alweer bijna achter de rug, maar we blikken graag nog even terug op een aantal belangrijke aankondigingen die we in 2018 hebben gedaan over de digitale werkomgeving. Wij willen onze klanten support bieden. Het gaat daarbij vooral om support voor de digitale transformatie van hun bedrijf: van infrastructuur, via […]

Geplaatst op 26/01/2021 door vmwarenetherlands

Gemeente Haarlem vijf jaar in de tijd vooruit dankzij VMware’s stabiel en veilig IT-fundament en workspace-oplossing

Hier staat meer informatie over de case, inclusief de uitgewerkte case. Ook gepubliceerd op Techzine, Dutch IT-channel en Executive People De gemeente Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Haarlem is een energieke stad met een actief bedrijfsleven, betrokken onderwijsinstellingen en initiatiefrijke bewoners. Om de ruim 160.000 inwoners optimale dienstverlening te bieden, is een […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy