Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards

Geplaatst op 09/03/2021 by vmwarenetherlands

Op 9 maart 2021 hebben we tijdens de jaarlijkse VMware Partner Update samen met onze partners de successen van het afgelopen jaar gevierd en we hebben vooruit gekeken naar wat 2021 voor ons in petto heeft. Tevens hebben we een aantal partners in het zonnetje gezet en hen beloond met een VMware Partner Appreciation Award.

En de winnaars zijn…

In totaal hebben we zeven VMware Partner Appreciation Awards overhandigd aan partners en individuen die in het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben neergezet. Eerder dit jaar maakten we de genomineerden bekend in de zeven categorieën waarin we awards uitreiken. Het Benelux channel-team van VMware heeft vervolgens in elke categorie de uiteindelijke winnaar geselecteerd.

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards 2020:

  • Great Collaboration Award – Software ONE
  • Act to Impact Award – Fondo
  • Commit to Grit Award – KPN Product Management 
  • Best Technology Partner – ITQ
  • Partner Personality of the Year – Francisco Perez van der Oord (ITQ)
  • Most Impactful Success Story – SLTN
  • Power of Partnership Award – Uniserver
Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards

Kenneth del Rio van Heese, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux van VMware: “Uiteraard hebben we de VMware Partner Appreciation Awards dit jaar – weliswaar in aangepaste vorm – gewoon door laten gaan. Ondanks de grote veranderingen in het afgelopen jaar hebben onze partners geweldig werk verricht en een essentiële bijdrage geleverd om klanten en hun gebruikers krachtige en toekomstvaste oplossingen te bieden. Ik wil graag de zeven winnaars van onze VMware Partner Appreciation Awards feliciteren. Ook wil ik al onze partners in Nederland bedanken voor de fijne samenwerking en hun waardevolle bijdrage aan het wereldwijde VMware partnerprogramma.”


Categorie: Nieuws

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 27/01/2020 door vmwarenetherlands

Dit zijn de nominaties voor VMware Partner Awards 2020

Binnenkort is het weer tijd voor ons jaarlijkse VMware Partner Award-event! Het afgelopen jaar was wederom een mooi jaar, mede dankzij onze partners. Zo hebben we een aantal succesvolle projecten afgerond en slagen we er steeds meer in onze (gezamenlijke) klanten centraal te stellen en te helpen bij hun business-uitdagingen. We willen daarom onze partners […]

Geplaatst op 16/03/2020 door vmwarenetherlands

VMware Partner Award event 2020 – BCONN

Tijdens ons jaarlijkse VMware Partner Awards event op 13 februari spraken we met onze partner BCONN. Wat is hun visie op de hybrid cloud en welke rol speelt VMware daarin? Wat is de rol van managed services in hun portfolio? En hoe omarmen zij nieuwe technologie? Bekijk deze video voor de antwoorden.   Lees in […]

Geplaatst op 14/04/2019 door vmwarenetherlands

Hoe zal VMware een rol spelen in het succes van FlexVirtual, AnyLinQ en ON2IT in 2019?

2018 was een succesvol jaar voor ons en onze partners. Hoe zal VMware dit jaar een rol spelen in het succes van FlexVirtual, AnyLinQ en ON2IT? Ontdek het in deze video:

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy