Orange Business Services kan opslagproblemen sneller identificeren en oplossen met VMware

Orange Business Services kan opslagproblemen sneller identificeren en oplossen met VMware

Geplaatst op 25/11/2020 by vmwarenetherlands

Orange Business Services (OBS) is een wereldwijde integrator van communicatieproducten en -services, waaronder cloud en IaaS (Infrastructure-as-a-Service). Het hoofdkantoor zit in Parijs. OBS is actief in vele landen wereldwijd en heeft meer dan 30.000 mensen in dienst. 70 procent van het klantenbestand bestaat uit financiële dienstverleners uit de Fortune 500-lijst. OBS evalueert en verbetert voortdurend de IT-processen om klanten de beste IT-services te kunnen bieden.

Analyse-uitdagingen voor IaaS
Om het cloud- en IaaS-aanbod te verbeteren, moest OBS de rapportage- en analysetools verbeteren en ervoor zorgen dat het minder tijd kostte om opslagproblemen op te sporen.

De IT-afdeling van het bedrijf gebruikt onder andere NetApp-opslag, uitgevoerd op VMware-virtualisatie. Voorheen moest OBS handmatig data ophalen vanuit de NetApp-omgeving, wat veel tijd kostte en beperkte informatie opleverde voor de klanten. Bovendien was het voor de IT-teams van OBS altijd een probleem om de hoofdoorzaak van vertragingen in virtuele machines (VM’s) te vinden.

Uitbreiding van het platform zorgt voor meer inzicht
Omdat OBS-systemen op VMware vRealize Suite worden uitgevoerd, nam het bedrijf contact op met VMware voor mogelijke oplossingen. VMware raadde het vRealize True Visibility Management Pack voor NetApp aan.

OBS kon nu niet alleen een betere service bieden aan de klanten, maar ook de druk op het IT-team van het bedrijf verlichten door de silo’s tussen de opslag- en virtualisatieteams weg te halen.

VMware zorgt voor beter zicht op het netwerk om downtime te beperken
Met het vRealize True Visibility Management Pack voor NetApp kan OBS sneller problemen detecteren die downtime veroorzaken. Richard Esteve, technisch leider bij Orange Business Services: “Dankzij de zichtbaarheid die we hebben gekregen met het vRealize True Visibility Management Pack voor NetApp, kunnen we nu de symptomen van downtime tussen 70 en 80 procent sneller ontdekken. Het minimaliseren van downtime is cruciaal voor het succes van zowel OBS als onze klanten, dus is dit een van onze belangrijkste doelstellingen. Het is geweldig om te zien dat de detectietijd zo is afgenomen”, zei hij.

De klanttevredenheid neemt ook toe dankzij de grotere hoeveelheid details in geautomatiseerde rapporten. Esteve: “Om hun IT-omgevingen effectief te beheren, moeten onze klanten inzicht hebben in wat er in de omgeving gebeurt. De kant-en-klare dashboards van VMware bieden precies dat, waardoor onze algehele klantervaring aanzienlijk verbetert. De dashboards zijn gebruiksvriendelijk en IT-teams kunnen hiermee reageren op de analyses en trends die worden gegenereerd.”


Categorie: Success Stories

Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 23/01/2020 door vmwarenetherlands

Klanten op de eerste plaats in een strategisch partnership – IBM en VMware

De beroemde dichter John Donne heeft ooit geschreven “no man is an island” (niemand is een eiland). Hetzelfde zou je kunnen zeggen over technologiebedrijven. De eisen van het digitale tijdperk zijn te groot en de eisen van klanten te uiteenlopend om hier alleen aan te kunnen voldoen.  Dit betekent dat het essentieel is om samen […]

Geplaatst op 31/01/2019 door vmwarenetherlands

In de spotlights: Public clouds integreren

Bedrijven hebben vaak een complexe mix van clouds en lokale systemen, maar ze moeten wel gegevens kunnen delen in al die omgevingen. Net als in 2018 blijven we ons daarom richten op de integratie van public clouds. Wij willen dat onze klanten een consistente, naadloze ervaring op al hun platforms hebben. In dit blog bespreken […]

Geplaatst op 24/02/2021 door vmwarenetherlands

Villeroy & Boch: een traditioneel bedrijf dat toonaangevend wordt in e-commerce

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van Villeroy & Boch gehoord. Dat is niet vreemd, want de afgelopen 270 jaar heeft de keramiekfabrikant zich ontwikkeld tot een gerenommeerd merk dat staat voor hoge kwaliteit en een goed design. Het bedrijf uit Saarland, dat is opgericht in 1748 in Mettlach, is nu een van de toonaangevende merken […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy