De highlights van VMworld 2020

De highlights van VMworld 2020

Geplaatst op 13/10/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Op persoonlijk en professioneel gebied hebben we dit jaar te maken gehad met nieuwe uitdagingen voor onze gezondheid, ons werk, het onderwijs en het leven zoals we dat kennen. Technologie speelt een sleutelrol in hoe we ons blijven aanpassen en vooruit kunnen gaan. Het is nu noodzaak dat organisaties zich snel aan kunnen passen. In deze context kwamen flexibiliteit en behendigheid op de voorgrond als belangrijke ontwerpprincipes. We moeten verandering verwachten. Daar paste het thema van VMworld 2020 goed bij: “Together, Anything is Possible.”

De aankondigingen die we bekend gemaakt hebben tijdens de eerste digitale VMworld, hebben betrekking op het hele technologieportfolio van VMware, met een focus op de overtuiging dat applicaties een belangrijke succesfactor zijn om klanten gepersonaliseerde digitale ervaringen te bieden. Ook benadrukken de aankondigingen dat een flexibele digitale basis noodzakelijk is om organisaties te ondersteunen in deze uitdagende tijden.

Dit zijn de belangrijkste nieuwsaankondigingen die bekend gemaakt zijn tijdens VMworld 2020:

Future-Ready Workforce-oplossingen om te voorzien in de behoeften van de gedistribueerde workforce

  • Verouderde networking- en security-benaderingen missen de automatisering, cloud-schaal en intrinsieke beveiliging die nodig zijn om apps, data en gebruikers met elkaar te verbinden en te beschermen in een wereldwijd gedistribueerde bedrijfsstructuur.
  • Het VMware SASE-platform combineert cloud networking, cloud security en Zero Trust-netwerktoegang met nieuwe partnerships op het gebied van webbeveiliging om organisaties van elke omvang flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden.
  • Het is een cloud-first-aanbod dat kwaliteitsborging van applicaties, intrinsieke beveiliging en operationele eenvoud biedt, en het is ideaal voor organisaties die hun mensen de mogelijkheid willen bieden om op elke plek te kunnen werken.

 

Project Monterey: de hybrid cloud-architectuur opnieuw uitgevonden om next-gen-applicaties te ondersteunen

  • Terwijl organisaties bestaande apps moderniseren en nieuwe applicaties uitrollen, worden traditionele IT-architecturen tot het uiterste gedreven om aan de eisen van die apps te voldoen.
  • De volgende generatie apps (met onder andere 5G-transformatie, cloud native, data-centric, machine learning, multi-cloud en hybride apps die verspreid zijn over verschillende omgevingen) brengt nieuwe uitdagingen voor IT-organisaties met zich mee.
  • In Project Monterey gaat VMware samenwerkingsverbanden aan met ecosysteem-partners om oplossingen te leveren op basis van Project Monterey, waaronder Intel, NVIDIA en Pensando, en bedrijven als Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Lenovo.

Daarnaast heeft VMware een reeks aankondigingen gedaan die laten zien hoe één digitaal platform organisaties kan helpen gedijen in een onvoorspelbare wereld, door de levering van next gen-apps te vereenvoudigen, waaronder:


Applicatie modernisering vereenvoudigen met Tanzu Editions
VMware is bezig om Kubernetes “enterprise consumable” te maken, zodat het gemakkelijk te implementeren is, en kondigt vandaag de introductie aan van nieuwe developer-ready mogelijkheden om de acceptatie van Kubernetes door de klant te stroomlijnen en stateful applicaties te ondersteunen, evenals functies om de schaalbaarheid en operations te verbeteren.


Het multi-cloudplatform van de toekomst
Elke organisatie is nu bezig met een multi-cloudreis om app-modernisering te ondersteunen. VMware presenteert hoe ze de eerste fase van hun unieke multi-cloudstrategie hebben gerealiseerd – dat VMware Cloud Foundation nu beschikbaar is op alle Hyperscalers (AWS, Azure, Google Cloud, IBM Cloud, Oracle Cloud, Alibaba Cloud).

VMware’s Virtual Cloud Network levert een toekomstbestendig netwerk
Het Virtual Cloud Network vereenvoudigt networking en security, het bespaart klanten tijd en geld en versnelt digitale innovatie. VMware kondigt nieuwe VCN-innovaties aan op vier gebieden – de public cloud-ervaring on premises leveren, het ontwerpen van het ‘work from anywhere’-netwerk; moderne apps verbinden en beschermen; network security heruitvinden.


Een organisatie creëren die klaar is voor de toekomst met nieuwe beveiligingsoplossingen 

  • In 2020 heeft er een massale verschuiving plaatsgevonden naar gedistribueerde workforces, een grotere acceptatie van clouddiensten en als gevolg daarvan een toename van data in de cloud- en mobiele infrastructuur.
  • Om organisaties te helpen hun veranderende organisatie in deze onvoorspelbare wereld te beveiligen, onthult VMware geavanceerde beveiligingsoplossingen om de gedistribueerde workforce intrinsiek te beveiligen; private en public clouds te beveiligen; en analyses voor cloud en mobiel te beveiligen.

Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 01/08/2020 door vmwarenetherlands

Een toekomstbestendig platform bouwen om veerkracht te garanderen

Deze rondtafeldiscussie is onderdeel van een reeks van vier. Ontdek ook de eerste, tweede en vierde sessie. Er heeft waarschijnlijk nog nooit eerder in zo’n korte tijd zo’n ingrijpende verandering plaatsgevonden op het gebied van werken. In de eerste helft van 2020 ging het percentage van mensen die op afstand werkten van ongeveer 10% naar […]

Geplaatst op 22/05/2019 door vmwarenetherlands

It’s time to make your mark – de registratie voor VMworld Europe is geopend!

In deze complexe, gedigitaliseerde multi-cloud-wereld is het een hele uitdaging te achterhalen welke tools u nodig hebt. De technologische veranderingen volgen elkaar snel op, dus u moet alle trends en updates die van belang zijn voor uw organisatie op de voet volgen. Daarom willen we onze klanten en partners optimaal ondersteunen om hun kennis te vergroten – via trainingen, […]

Geplaatst op 10/07/2020 door vmwarenetherlands

Deel uw video of foto en maak kans op een VMworld 2020-pakket

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober is het weer tijd voor ons jaarlijkse event; VMworld 2020 Europe. Dit jaar een keer niet in Barcelona, maar voor het eerst online. Zo kunt u vanuit uw eigen huis toch alles meemaken: van inspirerende keynote-sessies tot interactieve workshops en hands-on labs. Het thema is niet voor […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy