VMworld 2020: De 'must-see' sessies per track

VMworld 2020: De ‘must-see’ sessies per track

Geplaatst op 07/08/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Zoals u weet vindt VMworld 2020 Europe online plaats, het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om deel te nemen aan VMworld! Ontdek alles over het event in ons eerdere blog. En heeft u al meegedaan aan onze VMworld-give away?

Registreer nu voor VMworld 2020

VMworld 2020 is vanuit huis te volgen, dus waar u ook bent, u hebt altijd toegang tot honderden verschillende sessies verdeeld over een aantal tracks. Met deze tracks bent u op de hoogte van de onderwerpen die belangrijk zijn voor u en uw sector. Er zijn meer dan 600 sessies, dus misschien vindt u het lastig om te kiezen. Daarom hebben we vast per track de ‘must-see’ sessies geselecteerd en VMware-experts vertellen u wat u absoluut niet mag missen.

1. Digital Workspace-track
Deze track bevat alles wat u moet weten om uw infrastructuur te optimaliseren voor remote working, op de hoogte te blijven van het allernieuwste op het gebied van de digitale werkomgeving en om uw kennis van VMware Workspace ONE bij te spijkeren.

Sander Noordijk, EUC Specialist SE bij VMware, vertelt waarom hij naar deze track uitkijkt:

 

Neem de volgende sessies nu op in uw programma: ⬇


2. Emerging Trends-track
Wilt u uw bedrijf beter voorbereiden op de toekomst van IT? In deze track gaan we in op de trends die erg belangrijk zijn voor onze sector.

De volgende sessies mag u niet missen: ⬇


3. Modern Applications-track
De app-wereld verandert razendsnel – innovaties volgen elkaar in rap tempo op en we kunnen het ons niet veroorloven achter te blijven. Deze track biedt waardevolle inzichten van marktleiders over nieuwe ontwikkelingen. U maakt kennis met nieuwe concepten en manieren om meer apps sneller in productie te kunnen nemen. Verder kunt u de mogelijkheden verkennen van Kubernetes, microservices en de tools die nodig zijn om snel en veilig uw cloud-native apps te bouwen, draaien en beheren, of moderniseer uw bestaande apps-infrastructuur.

Bekijk onderstaande video om te horen waarom Rouven Besters, Director Sales Benelux & Nordics bij VMware Tanzu, uitkijkt naar de Modern Applications-track van VMworld 2020:

 

Ook Eddie van Ravesteijn, Senior Solutions Engineer bij VMware, is enthousiast over de Modern Applications-track. Waarom? Bekijk zijn video:

 

Dit zijn de sessies die u niet wilt missen: ⬇

 

Naar de Content Catalog


4. Multi-Cloud
Of u nu gespecialiseerd bent in hybride cloud of multi-cloud: alles wat u moet weten voor een optimale, efficiënte, veilige en innovatieve multi-cloudstrategie komt aan bod in deze track. Volg sessies uit deze track om te zien hoe VMware Multi-Cloud u in staat stelt uw applicaties te bouwen, draaien, beheren en verbinden in elke cloud.

Deze keynote en sessies zijn een must: ⬇


5. Telco 5G
In deze track ontdekt u hoe een gewone cloudgebaseerde architectuur 5G-netwerken flexibel kan maken – met praktijkvoorbeelden en veel, veel meer.

Topsessies voor in uw agenda: ⬇


6. Virtual Cloud Network
Bent u klaar voor het netwerk van de toekomst? De sessies in deze track gaan in op VMware NSX-technologie en laten zien hoe u uw business kunt versnellen met een netwerk dat volledig is gedefinieerd op basis van software. Sessies uit deze track bieden alle ins en outs op het gebied van cloud-scale networking en SD-WAN of netwerk-edge en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het Virtual Cloud Network.

Mis het niet: ⬇


7. Intrinsic Security-track
Beveiliging staat centraal bij alles wat we bij VMware doen. Leer hoe VMware’s enterprise security-oplossingen intrinsieke security en intelligente beveiliging bieden voor uw applicaties en gebruikers, van endpoint tot in de cloud. In deze track gaan we in op de mogelijkheden van de NSX Service-defined Firewall en de nieuwste innovaties op het gebied van end-to-end datacenterbeveiliging. Bovendien verkennen we een nieuwe aanpak voor workloadbeveiliging.

Siegfried Huijgen, Manager Networking & Security Benelux bij VMware, vertelt naar welke track hij uitkijkt:

 

Voeg deze sessies toe aan uw agenda: ⬇


Heeft u al zin in VMworld?

Plan uw eigen VMworld 2020-ervaring nu en ga naar de sessieplanner (vanaf 1 september beschikbaar) of blader door de Content Catalog met alle sessies.

We zien u graag op VMworld 2020!

Registreer nu voor VMworld 2020


Categorie: App-modernisering, Digitale werkomgeving, Intrinsieke beveiliging, Multi-cloud, Virtual Cloud Network, VMworld

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 25/11/2019 door vmwarenetherlands

Terugblik op VMworld 2019 Europe

Van 4 tot 7 november was het prachtige Barcelona de locatie voor ons jaarlijkse event VMworld Europe, dat door meer dan 13.000 mensen werd bezocht. Het thema was “Make your Mark” en het event was erop gericht om mensen te laten zien hoe ze hun reis naar de cloud kunnen versnellen en gelijke tred kunnen […]

Geplaatst op 10/07/2020 door vmwarenetherlands

Deel uw video of foto en maak kans op een VMworld 2020-pakket

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober is het weer tijd voor ons jaarlijkse event; VMworld 2020 Europe. Dit jaar een keer niet in Barcelona, maar voor het eerst online. Zo kunt u vanuit uw eigen huis toch alles meemaken: van inspirerende keynote-sessies tot interactieve workshops en hands-on labs. Het thema is niet voor […]

Geplaatst op 22/05/2019 door vmwarenetherlands

It’s time to make your mark – de registratie voor VMworld Europe is geopend!

In deze complexe, gedigitaliseerde multi-cloud-wereld is het een hele uitdaging te achterhalen welke tools u nodig hebt. De technologische veranderingen volgen elkaar snel op, dus u moet alle trends en updates die van belang zijn voor uw organisatie op de voet volgen. Daarom willen we onze klanten en partners optimaal ondersteunen om hun kennis te vergroten – via trainingen, […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy