VMworld 2020: De 'must-see' sessies per track

Deel uw video of foto en maak kans op een VMworld 2020-pakket

Geplaatst op 10/07/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober is het weer tijd voor ons jaarlijkse event; VMworld 2020 Europe. Dit jaar een keer niet in Barcelona, maar voor het eerst online. Zo kunt u vanuit uw eigen huis toch alles meemaken: van inspirerende keynote-sessies tot interactieve workshops en hands-on labs. Het thema is niet voor niets ‘Possible together’; samen met duizenden experts en peers van over de hele wereld kunt u leren, kennis uitwisselen en geniet u ook van de informele momenten. Ontdek meer in ons VMworld 2020 hoofdblog. En in dit blog leest u wat de must-see sessies zijn volgens ons en VMware experts.

Registreer nu

VMworld 2020 Europe: waar kijkt ú naar uit?
VMworld 2020 Europe vindt dit jaar online plaats, we ontmoeten elkaar dus even niet fysiek. Omdat we erg veel waarde hechten aan onze trouwe community, hebben we een manier bedacht om VMworld 2020 Europe toch wat persoonlijker te maken.

Doet u mee?

  1. Neem een video op (max. 15 seconden) of maak een foto waarin u vertelt of laat zien waarom u uitkijkt naar VMworld 2020. Dat mag van alles zijn, dus wees creatief!
  2. Deel uw video met ons via mail of WhatsApp of reageer onder onze post op Twitter en Facebook.
  3. Houd onze social kanalen in de gaten om te zien of u gewonnen hebt

Deel uw video via e-mail   Deel uw video via WhatsApp

Give away!
U doet natuurlijk mee voor alle andere geïnteresseerden uit de VMware-community en mensen die VMworld 2020 Europe niet willen missen, maar we hebben ook een toffe give away.

Onder alle deelnemers verloten we een VMworld 2020-pakket, bestaande uit een fles wijn, nootjes, tapenade en een voetbalshirt van FC Barcelona. Zo haalt u Barcelona toch een beetje in huis! Meedoen kan tot 23 september. Na deze datum zal de winnaar via onze Twitter en Facebook bekend worden gemaakt.

Win

Alle video’s verschijnen bovendien op ons YouTube-kanaal, zodat al het enthousiasme vanuit de community daar bij elkaar komt in aanloop naar VMworld 2020 Europe.

We hopen dat veel mensen ons laten weten waarom ze VMworld 2020 Europe niet willen missen. Heeft u zich nog niet geregistreerd? Doe dat dan hier.

Registreer nu


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 01/08/2020 door vmwarenetherlands

Een toekomstbestendig platform bouwen om veerkracht te garanderen

Deze rondtafeldiscussie is onderdeel van een reeks van vier. Ontdek ook de eerste, tweede en vierde sessie. Er heeft waarschijnlijk nog nooit eerder in zo’n korte tijd zo’n ingrijpende verandering plaatsgevonden op het gebied van werken. In de eerste helft van 2020 ging het percentage van mensen die op afstand werkten van ongeveer 10% naar […]

Geplaatst op 25/11/2019 door vmwarenetherlands

Terugblik op VMworld 2019 Europe

Van 4 tot 7 november was het prachtige Barcelona de locatie voor ons jaarlijkse event VMworld Europe, dat door meer dan 13.000 mensen werd bezocht. Het thema was “Make your Mark” en het event was erop gericht om mensen te laten zien hoe ze hun reis naar de cloud kunnen versnellen en gelijke tred kunnen […]

Geplaatst op 22/05/2019 door vmwarenetherlands

It’s time to make your mark – de registratie voor VMworld Europe is geopend!

In deze complexe, gedigitaliseerde multi-cloud-wereld is het een hele uitdaging te achterhalen welke tools u nodig hebt. De technologische veranderingen volgen elkaar snel op, dus u moet alle trends en updates die van belang zijn voor uw organisatie op de voet volgen. Daarom willen we onze klanten en partners optimaal ondersteunen om hun kennis te vergroten – via trainingen, […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy