Beleef 48 uur aan non-stop innovatie tijdens VMworld 2020!

Beleef 48 uur aan non-stop innovatie tijdens VMworld 2020!

Geplaatst op 10/07/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Registreer nu

Possible together’ is het thema van VMworld 2020 dat op 30 september en 1 oktober 2020 volledig online plaats zal vinden. Dit thema verwoordt exact waar VMworld al jaren voor staat: Nieuwe mogelijkheden ontdekken, kansen zien en dat samen met duizenden experts en peers van over de hele wereld. Voor het eerst in de geschiedenis van VMware komt VMworld naar u toe. Het event vindt dit jaar geheel online plaats, waardoor er een breed scala aan nieuwe mogelijkheden ontstaat om informatie te vergaren en te delen met anderen. Een ander groot voordeel is dat de stap om deel te nemen aan een van de grootste technologie-events in de industrie nog nooit zo laag geweest is en dat er voor iedereen plek is in alle sessies! Deelname aan VMworld 2020 is helemaal gratis en de inschrijving is al geopend!

 

VMworld 2020:

  1. Vanuit huis te volgen
  2. Geen limiet op aantal deelnemers
  3. Gratis toegang tot 600+ live en on-demand sessies

Dit zijn de must-see sessies

De wereld verandert sneller dan ooit en op grotere schaal. Technologie speelt hierin een belangrijke rol en is voor elke organisatie van levensbelang om relevant te blijven. VMworld 2020 biedt u een unieke blik op de recente ontwikkelingen en neemt u bij de hand in de wereld van multi-clouds, moderne apps en digitale werkomgevingen met presentaties van tientallen internationale experts, interactieve sessies en tailor made trainingen die u helpen bij uw specifieke uitdagingen.

VMworld wordt even interessant en informatief als altijd. Gedurende 30 september en 1 oktober kunt u kosteloos deelnemen aan keynote-sessies van onder meer onze CEO Pat Gelsinger, live sessies met subject matter experts, interactieve workshops en u kunt uw kennis in de praktijk brengen door exclusieve toegang tot de hands-on labs van VMware Odyssey. En VMworld zou VMworld niet zijn als daar niet ook de nodige entertainment en verrassende elementen aan worden toegevoegd. Het event biedt alles wat u kent en leuk vindt aan VMworld en is eenvoudig te volgen vanaf uw eigen PC, laptop of mobiele device. Live en on-demand. Bent u benieuwd naar de verschillende tracks en sessies die u niet mag missen? Ontdek hier onze must-see sessies en de favorieten van VMware experts.

Ons hele programma staat nu online, vol met belangrijke onderwerpen zoals app-modernisering, intrinsieke beveiliging, Telco 5G, multi-cloud, digitale werkomgeving en meer. Of u nu alles wilt weten over ontwerppatronen (Modern Applications-track), u wilt verdiepen in de speciale interne firewall (Intrinsic Security-track) of de mening van deskundigen wilt horen in de Telco 5G-track: bij VMworld vindt u alles wat u nodig heeft om voorop te lopen op het gebied van innovatie.

Naar de Content Catalog

Deel uw enthousiasme!
VMware organiseert zijn VMworld-events in de Verenigde Staten en Europa al jaren. De meeste deelnemers aan het event zijn het erover eens dat de content en contacten die ze hebben opgedaan tijdens de events hen hebben geholpen om succesvol te zijn in hun werk.

Een face-to-face-ontmoeting zit er dit jaar helaas niet in, maar we vinden het toch erg leuk als u uw gezicht laat zien! Daarom vragen we iedereen die – net als wij – ook enthousiast is over VMworld om dat te vertellen in een korte video. Wanneer u die video met ons deelt maakt u kans op een mooi VMworld 2020-prijzenpakket met een knipoog naar het zonnige Barcelona dat we helaas dit jaar moeten missen.

Lees hier meer over deze actie, hoe u uw video kunt delen en zo direct kans maakt op deze leuke prijs!

Doe mee!

Registreer vandaag nog voor VMworld 2020
Registreren voor VMworld kan eenvoudig online en deelname is volledig gratis wanneer u de algemene tracks live of on-demand wilt volgen, de meer dan 500 on-demand VMworld-sessies wilt bekijken en een kijkje wilt nemen in de online Solutions Exchange. Voor 299 dollar verzekert u zichzelf met een Premier Pass van een front seat bij additionele live roundtables en hands-on labs tours en krijgt u korting op uw ticket voor VMworld 2021 Europe.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten tijdens VMworld 2020!

Registreer nu


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 22/05/2019 door vmwarenetherlands

It’s time to make your mark – de registratie voor VMworld Europe is geopend!

In deze complexe, gedigitaliseerde multi-cloud-wereld is het een hele uitdaging te achterhalen welke tools u nodig hebt. De technologische veranderingen volgen elkaar snel op, dus u moet alle trends en updates die van belang zijn voor uw organisatie op de voet volgen. Daarom willen we onze klanten en partners optimaal ondersteunen om hun kennis te vergroten – via trainingen, […]

Geplaatst op 01/08/2020 door vmwarenetherlands

Een gegarandeerde ervaring, waar je ook bent met een digitale werkomgeving

Deze rondtafeldiscussie is onderdeel van een reeks van vier. Ontdek ook de tweede, derde en vierde sessie. Kenmerkend voor de afgelopen maanden was dat organisaties grote veranderingen hebben doorgemaakt. Ze moesten proberen de bedrijfscontinuïteit te behouden en tegelijkertijd de veiligheid van gebruikers – werknemers, klanten of beiden – te garanderen. Pat Gelsinger, CEO van VMware, […]

Geplaatst op 25/11/2019 door vmwarenetherlands

Terugblik op VMworld 2019 Europe

Van 4 tot 7 november was het prachtige Barcelona de locatie voor ons jaarlijkse event VMworld Europe, dat door meer dan 13.000 mensen werd bezocht. Het thema was “Make your Mark” en het event was erop gericht om mensen te laten zien hoe ze hun reis naar de cloud kunnen versnellen en gelijke tred kunnen […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy