5 redenen om vForum online 2020 bij te wonen

Geplaatst op 27/04/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Verandering is de enige constante in de technologiesector.

Bij elke nieuwe ontwikkeling, innovatie of software-update moeten IT-professionals zich aanpassen. De medewerkers, klanten en partners van VMware hebben hier dagelijks mee te maken.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om iedereen in de branche up-to-date te houden met de nieuwste kennis, advies en innovaties, van geavanceerde technologie tot interessante nieuwe softwareontwikkelingen. Om dit te kunnen blijven doen zal vForum dit jaar digitaal plaatsvinden.

Met trots kondigen we aan dat we, in samenwerking met Dell Technologies en Intel, vForum in 2020 online organiseren.

vForum Online 2020 is een volledig virtueel evenement waaraan u kunt deelnemen zonder de deur uit te hoeven. Het event begint op 13 mei en bestaat uit een reeks sessies in mei en juni.

vForum Online 2020 is ontworpen voor IT-professionals en bevat alles wat u zou verwachten van het in-person event. Denk bijvoorbeeld aan interessante keynotes en sessies over belangrijke uitdagingen waar IT vandaag de dag voor staat, plus mogelijkheden om naar experts te luisteren en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

IT-professionals die in de toekomst succesvol willen zijn, moeten vandaag actie ondernemen en vForum Online biedt de ondersteuning die u hiervoor nodig hebt. Maar dat is niet alles. Lees hier in het kort wat u kunt verwachten:

1. De nieuwste en beste technologie-updates
Het event zorgt ervoor dat u voorop loopt met de geavanceerde softwareoplossingen van VMware. De beste specialisten van VMware geven u tips waarmee u het gebruik van bestaande oplossingen en roadmaps kunt verbeteren om aan nieuwe zakelijke vereisten te voldoen.

2. Het gemak van web-based
Een exclusieve serie overzichtelijke online sessies van 60 minuten bieden u de kennis die u nodig hebt om uw IT-reis voort te zetten. U krijgt demo’s, video’s en roadmaps te zien en hoort verhalen van klanten. Het enige wat u nodig hebt is een computer en internetverbinding

3. Uitgebreide, zeer actuele content
Onze sessies gaan over de grote IT-uitdagingen waar u nu voor staat en helpen u bij het plannen van de toekomst. Bekijk onze vier themasessies:

  • Remote working: Ontdek praktische oplossingen voor het leveren van een externe digitale werkplek.
  • Multi-clouds: Hoe staan we ervoor met het gebruik van multi-cloud? En hoe kan dit worden geleverd en aangestuurd door het besturingsmodel voor clouds van VMware?
  • Virtual Cloud Network: Wat zijn de mogelijkheden van een Virtual Cloud Network, hoe realiseert u hiermee een public cloudervaring met één klik en zorgt u voor intrinsieke beveiliging?
  • Applicaties moderniseren: een antwoord op drie met elkaar verbonden vragen: welke applicaties voer ik uit? Waar voer ik ze uit? En waarom, wat is het resultaat?

4. Q&A sessies met de experts
Dit is uw kans om zoveel mogelijk informatie te krijgen van onze experts − of het nu gaat om een oplossing, een methode, een ontwerp of een product − zodat u verder kunt met uw planning of uitvoering.

5. Hands-on Labs
De zeer gewilde HOL zijn beschikbaar na afloop van vForum, met een extra twist. In onze nieuwe Hands-on Labs Odyssey-competitie kunt u uw kennis van vForum Online testen, het opnemen tegen collega’s en geweldige prijzen winnen.

Registreer vandaag nog voor vForum Online 2020 en loop voorop als het gaat om het maken, uitvoeren, beheren, verbinden en intrinsiek beveiligen van elke app, in elke cloud, op elk apparaat.


Categorie: Nieuws

Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 12/05/2020 door vmwarenetherlands

Leer alles over de laatste ontwikkelingen tijdens VMware vForum 2020 Online

De komende twee maanden organiseert VMware een serie van vier online events onder de naam vForum 2020 Online. Deze online sessies zijn speciaal voor iedereen die op de hoogte wil blijven van technologische ontwikkelingen in de markt en de ontwikkelingen bij VMware in het bijzonder. Ontdek in dit blog waarom u dit event niet wilt […]

Geplaatst op 01/04/2020 door vmwarenetherlands

11 tips voor succesvol ‘remote-first’ werken

Het leven is onvoorspelbaar en met alles wat er op dit moment gebeurt zijn de effecten ook duidelijk zichtbaar en voelbaar voor veel organisaties. Een groot aantal organisaties annuleert evenementen en vergaderingen op kantoor en ontwikkelt een tijdelijk thuiswerkbeleid. Ze komen er nu snel achter in hoeverre ze echt voorbereid zijn op onverwachte gebeurtenissen. In […]

Geplaatst op 12/05/2020 door vmwarenetherlands

Registreer vandaag nog voor VMware vForum 2020 Online!

Wellicht meer dan ooit tevoren is het vandaag essentieel dat organisaties de flexibiliteit hebben om op elk moment de juiste IT-diensten te kunnen leveren ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Daarom organiseert VMware in samenwerking met Intel VMware vForum 2020 Online, een serie van vier inspirerende en leerzame deepdives die door klanten, partners en iedereen die meer […]

Reacties

Nog geen reacties

Voeg een opmerking toe

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy