Workload-migratie naar VMware Cloud Foundation met VMware HCX

Workload-migratie naar VMware Cloud Foundation met VMware HCX

Geplaatst op 24/03/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Marek Zdrojewski, vExpert en Senior Consultant bij VMware: “De huidige versie van VMware Cloud Foundation ondersteunt alleen een greenfield-installatie, wat betekent dat de bestaande virtuele workloads die op oudere vSphere-versies draaien niet beheerd kunnen worden vanuit Cloud Foundation. Er zijn verschillende manieren om bestaande workloads te migreren, maar de meest veelzijdige manier is om VMware HCX te gebruiken.”

In een meerdelige blogserie laat Marek Zdrojewski u zien hoe u VMware HCX implementeert, configureert en hoe u de virtuele workload van uw oude omgeving naar Cloud Foundation kunt verplaatsen met de verschillende methoden die deze tool biedt.

Lees hier de drie blogs over ‘Workload Migration to VMware Cloud Foundation using VMware HCX’:


Categorie: Nieuws

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 26/01/2021 door vmwarenetherlands

Gemeente Haarlem vijf jaar in de tijd vooruit dankzij VMware’s stabiel en veilig IT-fundament en workspace-oplossing

Hier staat meer informatie over de case, inclusief de uitgewerkte case. Ook gepubliceerd op Techzine, Dutch IT-channel en Executive People De gemeente Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Haarlem is een energieke stad met een actief bedrijfsleven, betrokken onderwijsinstellingen en initiatiefrijke bewoners. Om de ruim 160.000 inwoners optimale dienstverlening te bieden, is een […]

Geplaatst op 28/09/2021 door sgauges

Anwendungsmodernisierung und Multi-Cloud-Portabilität mit VMware Tanzu

Michael Rebmann – Senior Solution Architect bei VMware und Teil des Solution Engineering Teams in der Schweiz. „Ich arbeite mit der VMware-Community und einigen der größten Kunden in der Schweiz zusammen.“ Es war 2019, als VMware Tanzu und Project Pacific ankündigte. Seitdem ist viel passiert und fast jeder spricht heute über Anwendungsmodernisierung. Mit meinem ausgeprägten […]

Geplaatst op 04/05/2020 door vmwarenetherlands

Tastbare bedrijfsresultaten realiseren met VMware Cloud Foundation

Door: Nick Cross, VP SDDC EMEA De vraag naar betere, snellere en krachtigere services zorgt voor een applicatie-explosie. Het aantal applicaties dat gemaakt is tussen 2018 en 2023 zal zelfs groter zijn dan het aantal dat in de afgelopen 40 jaar is gemaakt. We zien dat organisaties snel nieuwe services implementeren om te voldoen aan veranderende bedrijfsbehoeften. […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy