Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Awards 2020

Dit zijn de nominaties voor VMware Partner Awards 2020

Geplaatst op 27/01/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Binnenkort is het weer tijd voor ons jaarlijkse VMware Partner Award-event! Het afgelopen jaar was wederom een mooi jaar, mede dankzij onze partners. Zo hebben we een aantal succesvolle projecten afgerond en slagen we er steeds meer in onze (gezamenlijke) klanten centraal te stellen en te helpen bij hun business-uitdagingen. We willen daarom onze partners opnieuw en expliciet bedanken voor de samenwerking. En dat doen we tijdens ons jaarlijkse VMware Partner Award-event! Samen kijken we terug op de successen van het afgelopen jaar en vooruit naar de toekomst: wat willen, en kunnen we samen nog meer bereiken? En op de kortere termijn: wie winnen de Partner Awards? 

Dit zijn de nominaties voor VMware Partner Awards 2020

13 februari, Mereveld
Tijdens ons VMware Partner Award-event kennen we een zevental awards toe aan partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze onderscheiden hebben. Ook dit jaar worden de awards uitgereikt op eventlocatie Mereveld, nabij Utrecht. Wij heten al onze partners van harte welkom op donderdag 13 februari. Het event zal om 13:00 uur starten en rond 19:00 uur eindigen. U kunt zich snel en gemakkelijk registreren via deze link

VMware Cloud Partner Program & VMware EMPOWER
Anders dan vorige jaren zullen we onze partners voor de uitreiking van de awards op 13 februari uitgebreid bijpraten over twee voor hen belangrijke topics. Enerzijds gaan we dieper in op het VMware Cloud Provider Program (VCPP), ons wereldwijde ecosysteem van Service Providers die VMware-technologie hosted aanbieden en customized hosted infrastructuuroplossingen bouwen voor gezamenlijke klanten. 

Verder geven we een preview van VMware EMPOWER 2020 Europe dat van 27 tot 30 april plaatsvindt in Lissabon en waar onze partners alles horen, leren en ontvangen wat ze nodig hebben om ook komend jaar succesvol te kunnen zijn.  

Shortlist genomineerde partners
Na veel wikken en wegen hebben wij voor elk van de zeven categorieën een shortlist samengesteld. Onderstaande partners maken kans om een award in ontvangst te nemen in de categorie waarin ze zijn genomineerd:

Most Promising Partner of the Year

 • RedLogic
 • ConoScenza
 • NTT (Dimension Data)
 • IT2Grow
 • Bconn


Managed Services Partner of the Year

 • CAM IT
 • SoftwareONE
 • PQR
 • Fondo
 • Login Consultants


Best Partner Success Story

 • Fondo
 • IT2Grow
 • SoftwareONE
 • Dell
 • PQR
 • RedLogic
 • CAM IT


Most Committed Partner of the Year

 • ITQ
 • Fondo
 • CAM IT
 • Insight (VCPP)
 • RedLogic
 • IT2Grow
 • Fundaments
 • Dell


Partner Personality of the Year

 • Patrick Louwe (IT2Grow)
 • Nick de Kuijer (Simac)
 • Alexander de Wit (RedLogic)
 • Ernst Sibilo (Dell)
 • Mirjam van Dam (Tech Data)
 • Joris Adriaanse (Fondo)
 • Christine Sampermans (Hitachi Vantara)
 • Peter Bosgraaf (KPN)


Most Innovative Cloud Partner of the Year

 • Fundaments
 • KPN
 • Simac
 • InterMax


Most Promising Cloud Partner of the Year

 • KPN
 • Uniserver
 • Simac
 • Equinix
 • InterMax


Dit zijn de nominaties voor VMware Partner Awards 2020

Wie winnen de VMware Partner Awards 2020?
We hopen graag dat al onze partners aanwezig zijn tijdens het event. Registreer vandaag nog om te zorgen dat u erbij bent. Lukt het niet om langs te komen de 13e of ben je gewoon benieuwd wie er met de prijzen vandoor gaat? Houd dan dit blog en ons Twitter-kanaal goed in de gaten! 


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 10/04/2019 door vmwarenetherlands

Waar kijken onze partners AnyLinQ, ON2IT en FlexVirtual naar uit dit jaar?

Waar kijken onze partners AnyLinQ, ON2IT en FlexVirtual naar uit dit jaar? Dat vertellen ze u in deze video.

Geplaatst op 16/03/2020 door vmwarenetherlands

VMware Partner Award event 2020 – SoftwareONE

Tijdens ons jaarlijkse VMware Partner Awards event op 13 februari spraken we met onze partner SoftwareONE. Hoe omarmen zij nieuwe technologie? Wat is hun visie op de hybrid cloud en welke rol speelt VMware daarin? Wat is de rol van managed services in hun portfolio? En wat zijn hun plannen met VMware voor 2020? Bekijk […]

Geplaatst op 14/04/2019 door vmwarenetherlands

Hoe zal VMware een rol spelen in het succes van FlexVirtual, AnyLinQ en ON2IT in 2019?

2018 was een succesvol jaar voor ons en onze partners. Hoe zal VMware dit jaar een rol spelen in het succes van FlexVirtual, AnyLinQ en ON2IT? Ontdek het in deze video:

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy