VMware - Cloud Foundation

Een digital business vraagt om een ‘Digital Foundation’

Geplaatst op 12/11/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Autonome voertuigen. Slimme gebouwen. Wearables. Commerciële drones. Nieuwe digitale betaalmogelijkheden. Wat kunnen ze voor uw bedrijf betekenen?

Technologie is − nu meer dan ooit − een belangrijke business enabler. Het kan de time-to-market voor nieuwe producten, diensten en gebruikerservaringen versnellen. Hoe kunt u de juiste technologieën identificeren en gebruiken zonder uw bedrijf te ontwrichten?

Bouw een veilige, flexibele digital foundation die al uw transformatieprojecten ondersteunt. Een nieuwe basisinfrastructuur waarmee u de technologieën van de toekomst kunt integreren en tegelijkertijd optimaal kunt profiteren van de technologieën die u vandaag al gebruikt.

Een digital foundation – wat is het en waarom heeft u er een nodig?

Een digital foundation is het fundamentele software-defined platform dat u helpt uw zakelijke doelen te bereiken:

  • Zet een cloudgebaseerde, virtuele infrastructuur op die het beste aansluit op uw toekomstige app- en bedrijfsbehoeften;
  • Bouw cyber-weerbaarheid op via een software-defined benadering van networking en security;
  • Stel medewerkers in staat hun beste werk te leveren en klantervaringen positief te transformeren.

Hoe een digital foundation uw overgang naar de cloud kan ondersteunen

Ongestructureerd gebruik van verschillende cloud-technologieën en -providers maakt dingen vaak complexer en moeilijker. Eenvoudige taken, zoals het verplaatsen van apps van uw datacenter naar de public cloud, kunnen hierdoor voor problemen zorgen. Ontwikkelingskosten voor ‘cloud-agnostische’ apps kunnen uit de hand lopen. Het hebben van meerdere teams voor verschillende cloud-platforms verspilt schaarse middelen en levert weinig rendement op.

Een effectieve digital foundation moet alle cloud-opties kunnen ondersteunen. Rekening houdend met de vereisten van al uw workloads, de balans tussen ‘owned’ en ‘rented’ infrastructuur, de vaardigheden binnen uw teams en de noodzaak om verschillende omgevingen te beheren.

 

 

Een digital foundation kan een platform bieden voor verandering. Maar plan uw reis…

Een digital foundation is het startpunt om te profiteren van nieuwe digitale transformatietechnologieën. Als u het verkeerd aanpakt kan dat kostbaar zijn.

Aan de andere kant, als u de juiste digital foundation-keuzes maakt zou u meer klanttevredenheid, snellere time-to-market, aanzienlijke kostenbesparingen, een enorme reductie van complexiteit en verbeterde beveiliging voor al uw apps tegemoet moeten kunnen zien.

Overweeg de voordelen van de hybride cloud

Hybride cloud-architecturen vormen een solide basis voor elke toekomstige digital foundation. Veel organisaties maken al gebruik van hyper converged-infrastructuren die computing-, opslag- en virtualisatie integreren in één systeem. Deze verschuiving alleen kan de kosten al drastisch verlagen en efficiëntie verhogen. Dit is vaak een eerste stap in de richting van een volledige adoptie van een hybride cloud.

All-in op Digital Foundation

Dat is exact wat het ‘Centre National de la Recherche Scientifique’ (CNRS) besloot te doen. Het CNRS is de grootste onderzoeksorganisatie van de Franse overheid en het grootste onderzoeksbureau voor fundamentele wetenschap in Europa. Met VMware Cloud Foundation heeft het CNRS een robuuste en uitgebreide digital foundation geïmplementeerd, met behulp van een private cloud om de tijd die nodig is voor implementatietaken te verminderen van weken tot minuten.

 

 

Ontdek meer

Wilt u meer weten over de VMware Cloud Foundation en hoe deze ook uw organisatie kan verrijken? Download dan deze whitepaper of bekijk onze on-demand webcast: Building a Hybrid Cloud with VMware Cloud Foundation.


Categorie: Nieuws

Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 01/03/2021 door vmwarenetherlands

Connected in the Clouds: belangrijke perspectieven van onze partners en klanten

Door Hervé Renault, Cloud Sales Chief, EMEA, VMware We gaan een nieuw tijdperk van strategische cloudacceptatie in. Een tijdperk waarin samenwerking en connectiviteit steeds belangrijker worden en waardoor bedrijfskritieke en revolutionaire applicaties, innovaties en ervaringen tot stand komen. Het is een spannende maar ook een complexe tijd met veel uitdagingen. 2020 was ook mijn tienjarig […]

Geplaatst op 30/03/2020 door vmwarenetherlands

Bedrijfscontinuïteit bij onverwachte gebeurtenissen: is uw organisatie hierop voorbereid?

We weten allemaal dat het leven onvoorspelbaar is. Bij ongeplande gebeurtenissen zoals natuurrampen, extreme weersomstandigheden, ziekte en reisbeperkingen is het vrijwel onmogelijk om  “business as usual” vol te houden. Is uw organisatie voorbereid op een langere periode van werken op afstand? Moet u afwegingen gaan maken tussen beveiliging en bedrijfscontinuïteit? Als u een digitale-werkplekoplossing overweegt […]

Geplaatst op 25/11/2020 door vmwarenetherlands

Orange Business Services kan opslagproblemen sneller identificeren en oplossen met VMware

Orange Business Services (OBS) is een wereldwijde integrator van communicatieproducten en -services, waaronder cloud en IaaS (Infrastructure-as-a-Service). Het hoofdkantoor zit in Parijs. OBS is actief in vele landen wereldwijd en heeft meer dan 30.000 mensen in dienst. 70 procent van het klantenbestand bestaat uit financiële dienstverleners uit de Fortune 500-lijst. OBS evalueert en verbetert voortdurend […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy