Glassdoor roept Pat Gelsinger uit tot CEO van het jaar

Glassdoor roept Pat Gelsinger uit tot CEO van het jaar

Geplaatst op 27/06/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Glassdoor heeft zijn jaarlijkse onderzoek van Top CEO’s gepubliceerd waarin het Pat Gelsinger, CEO van VMware, wordt gepositioneerd tot de beste CEO van grote Amerikaanse bedrijven.

Gelsinger kreeg een goedkeuringspercentage van 99% en steeg 77 posities ten opzichte van vorig jaar, wat een mooie waardering betekent vanuit de VMware-medewerkers die aan het onderzoek hebben deelgenomen. Voor het eerst in zijn carrière staat hij aan de top van de ranglijst. Zijn succes wordt in het rapport deels toegeschreven aan investeringen in de bedrijfscultuur en aan het feit dat hij innovatie voor ogen houdt.

Gelsinger: “Het bevorderen van een innovatieve bedrijfscultuur staat bij VMware voorop, vooral nu we onze volgende fase van groei ingaan. Bij VMware hebben we een zeldzame werkomgeving waar mensen begrijpen dat ze de mogelijkheid hebben om het onmogelijke te transformeren tot het essentiële.”

“Bij VMware streven we naar innovatie in alles wat we doen, en we zoeken kandidaten die die passie en dat enthousiasme voor het oplossen van de moeilijkste problemen voor onze klanten met ons delen. Samen vormen wij een groep mensen die de toekomst van technologie willen vormgeven.”

Lees hier het hele interview met Pat Gelsinger:
https://www.glassdoor.com/blog/vmware/

 


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy