Transformeer uw hardware met software

Transformeer uw hardware met software

Geplaatst op 28/03/2019
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

We weten dat veel van onze klanten strategische partners zijn van zowel Cisco als VMware. Klanten zeggen al jaren dat ze beide technologieën samen willen gebruiken. En dat kan.

Het is bekend dat netwerken beter presteren wanneer hardware en software goed samenwerken. We stellen dus niet voor om te stoppen met het gebruik van hardware. We geloven dat een fysieke infrastructuur nog steeds belangrijk is, maar hardware alleen kan niet de hoogwaardige operationele kwaliteit of de proactieve beveiliging bieden die uw gegevens nodig hebben. Sterker nog, u haalt meer uit uw bestaande hardware-investeringen door een softwaregerichte benadering, waardoor u het beste van twee werelden combineert.

U kunt niet voldoen aan de behoeften van vandaag met de methoden van gisteren
Met traditionele, hardwaregerichte netwerken is de kans groot dat IT een achterstand oploopt omdat ze de productiviteit beperken, vaak ouderwets zijn en de cloud complexer maken. Door het toenemende aantal endpoints en omgevingen kost het steeds meer tijd om deze netwerken te beheren. Fysieke netwerken zijn niet intuïtief, wat betekent dat ze moeten raden wat applicaties nodig hebben. En misschien wel het belangrijkste: fysieke netwerkbeveiliging is reactief, niet proactief, waardoor uw gegevens risico lopen.

Het softwaregerichte netwerk
Met een geïntegreerd, softwaregericht netwerk vermijdt u de tijdrovende, dure updatecyclus van hardware. Een VMware NSX-oplossing biedt end-to-end beveiliging voor apps en gegevens en helpt u flexibeler te zijn zodat u in kunt spelen op de steeds veranderende bedrijfsbehoeften. Met de softwaregerichte aanpak kunt u nu het aantal gebruikers, gegevens en apparaten blijft toenemen dit netwerk beheren zonder nieuwe teams toe te voegen of het budget te overschrijden. Bovendien zorgen NSX-oplossingen voor hoogwaardige operationele kwaliteit door processen te automatiseren, waardoor het risico op menselijke fouten wordt verminderd en er minder werk opnieuw moet worden gedaan.In onze handleiding ‘Software-Defined WAN For Dummies’ wordt uitgelegd hoe u kunt migreren naar een gedistribueerd netwerk dat minder complex, flexibeler en eenvoudiger te beheren is. De bestaande hardware kunt u gewoon blijven gebruiken. Klik hier om de handleiding te downloaden.


Categorie: Nieuws

Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 20/02/2020 door vmwarenetherlands

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Awards 2020

Op 13 februari zijn de jaarlijkse VMware Partner Awards uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in evenementenlocatie Mereveld bij Utrecht. Tijdens dit event vieren we samen met onze partners de successen van het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar het nieuwe jaar. Onze partners onmisbaar en we zetten hen dan ook graag in het zonnetje. […]

1 minute read
Geplaatst op 23/01/2020 door vmwarenetherlands

Klanten op de eerste plaats in een strategisch partnership – IBM en VMware

De beroemde dichter John Donne heeft ooit geschreven “no man is an island” (niemand is een eiland). Hetzelfde zou je kunnen zeggen over technologiebedrijven. De eisen van het digitale tijdperk zijn te groot en de eisen van klanten te uiteenlopend om hier alleen aan te kunnen voldoen.  Dit betekent dat het essentieel is om samen […]

2 minute read
Geplaatst op 01/05/2019 door vmwarenetherlands

Geluk als basis voor geweldige resultaten

Chief Happiness Officer spil in initiatieven voor gelukkige en productieve werknemers Door: Leon de Werker, Senior Regional Director Benelux & Chief Happiness Officer, VMware Het VMware-team in de Benelux heeft in de afgelopen jaren geweldige prestaties neergezet. Niet alleen de omzet, maar ook het aantal collega’s in de Benelux – nu al meer dan 150 […]

3 minute read

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy