VMware Partner Award Event 2019: En de winnaars zijn...

VMware Partner Award Event 2019: En de winnaars zijn…

Geplaatst op 15/02/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

De start van het nieuwe jaar staat bij VMware vooral in het teken van de successen van het afgelopen jaar vieren en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. En hoe kunnen we dit beter doen dan samen met onze partners tijdens het jaarlijkse VMware Partner Award event?

Voor VMware zijn onze partners onmisbaar en we zetten hen dan ook graag in het zonnetje. Gisterenavond was het eindelijk tijd voor de uitreiking van de felbegeerde VMware NL Partner Awards. Samen met de genomineerden kwamen we bijeen in het mooie Mereveld voor de bekendmaking van de winnaars van de Partner Awards 2019!

En de winnaars zijn…

Most Promising VMware Partner of the Year – On2IT
ON2IT heeft dit jaar, onder andere met het behalen van de MSC Network Virtualization, laten zien dat zij voor VMware kiest en dat kennis en kunde hoog in het vaandel staan. Zo gaf ON2IT onlangs een interessante kennissessie rondom NSX (Lunch & Learn). Daarnaast ziet deze partner de unieke waarde in van de combinatie van Workspace ONE en NSX. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen over de verdere samenwerking me ON2IT.


VMware Innovator of the Year – ITQ

De manier van werken en de manier van denken bij ITQ is uniek in de markt en maakt ITQ één van de meest loyale VMware partners. ITQ heeft geholpen met de innovatie van het VMware partner programma, door input in de ontwikkelingen van de MSC. ITQ had als eerste in de wereld alle vier de MSC’s in huis en is ook al in de weer met de solutions van morgen (PKS en VMC on AWS). Met het Transform event, waar ITQ veel informatie over PKS heeft gedeeld, toont het zich Innovator, Enabler en Community Builder voor alle nieuwe VMware technologieën. Het Gemeente Haarlem project is een treffend voorbeeld van de waarde van ITQ in het groter en strategischer maken van een initieel kleine opportunity naar een all-inclusive deal.


Best VMware Partner Success Story – HPE

Bij het project rond De Lage Landen heeft HPE zich sterk onderscheiden in het goede begrip van de klantvraag en een outside-in benadering en bijbehorend plan, waardoor de eindklant zich sterk aangesproken voelde. Vanaf de oorsprong van de salescycle, was er pro-actief en nauw contact tussen HPE en het VMware sales team. Duidelijke kennis en begrip van de VMware oplossingen en het Enterprise License Agreement framework waren doorslaggevend in het succesvol afronden van dit project. Door het nauwe samenwerken van het HPE Account Team en dat van VMware, had DLL het vertrouwen om te investeren in een lange-termijn contract, waar de combinatie HPE en VMware zij aan zij De Lage Landen in haar secure digital journey bijstaat.


Most Committed VMware Partner of the Year – FONDO

FONDO, van oorsprong specialist op VMware Mobility Management, heeft in 2018 laten zien dat je met focus, commitment, kennis en kunde snel door kunt groeien tot de hoogste partnerstatus. Het heeft duidelijke focus en keuze gemaakt voor VMware Workspace One als leading technology. Was actieve deelnemer in VMware events als Partner Leadership Summit, Empower Technical en Sales, en de Inspiration days en Sponsor op VMworld Europe. Daarnaast heeft FONDO bijgedragen aan diverse customer events, waarbij ook het delen van kennis met de community centraal stond (o.a vEUC Techcon, met Comparex en Flexvirtual). En er was afgelopen jaar een nauwe samenwerking met VMware Nederland en de NEMEA organisatie.


VMware Partner Personality of the Year – Ronald de Jong van PQR

Ronald is de afgelopen drie jaar binnen PQR een man met een duidelijke missie geweest: VMware NSX een succes binnen PQR en de eindklanten te maken. Door zijn passie, drive en enthousiasme, wilden de traditionele networking engineers bij PQR simpelweg meer weten over dit “NSX ding”, de trainingen volgen en het examen halen. En inmiddels is NSX de defacto standaard voor Software Defined Networking in het PQR portfolio, en heeft de organisatie inmiddels diverse netwerk implementaties met goed gevolg afgerond. Ook commercieel heeft Ronald een belangrijke rol gespeeld in de realisatie van één van de grootste NSX licentie deal in Europe (voor AFAS). Ronald is vExpert NSX en zeer actief in de vCommunity.


Most Innovative VMware Cloud Partner of the Year – Simac

Hoewel ze al jaren een zeer gewaardeerde VCPP partner zijn heeft SIMAC de afgelopen twee jaar de samenwerking met VMware geïntensiveerd. Dit heeft geresulteerd in vertrouwder raken met meer nieuwe VMware technologie, waarmee ook de Simac Cloud is geëvolueerd. Simac heeft als eerste VCPP partner het VMware Cloud Provider Platform geïmplementeerd, wat hen de VMware Cloud Verified Badge heeft opgeleverd. Het Cloud Provider Platform maakt het SIMAC mogelijk om sneller en op een efficiënte manier eindklanten en partners te ondersteunen en nieuwe diensten te lanceren.


Best VMware Cloud Partner of the Year – KPN

KPN is al enkele jaren onderdeel van het VMware Cloud Showcase Programma en uit de intensieve samenwerking is een partnership gegroeid met draagvlak op de hoogste niveaus, zowel binnen VMware als binnen KPN. Het heeft zich gecommitteerd aan vrijwel de volledige suite aan VMware technologie, inclusief vCloud Director, vRealize Operations, vSAN en NSX. Dit helpt KPN haar platformen te rationaliseren en haar aanbod naar klanten te optimaliseren. Met de groei van de afgelopen jaren en de vooruitzichten voor de toekomst belooft dit partnership veel voor zowel KPN en VMware, alsook voor de Enterprise en mid-market in Nederland.


Categorie: Nieuws

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 16/03/2020 door vmwarenetherlands

VMware Partner Award event 2020 – Fundaments

Tijdens ons jaarlijkse VMware Partner Awards event op 13 februari spraken we met partner Fundaments, winnaar van de Most Innovative VMware Cloud Partner of the year 2019 award. Wat is hun visie op de hybrid cloud en welke rol speelt VMware daarin? Hoe helpen ze klanten en partners om de stap naar de cloud te […]

Geplaatst op 16/03/2020 door vmwarenetherlands

VMware Partner Award event 2020 – BCONN

Tijdens ons jaarlijkse VMware Partner Awards event op 13 februari spraken we met onze partner BCONN. Wat is hun visie op de hybrid cloud en welke rol speelt VMware daarin? Wat is de rol van managed services in hun portfolio? En hoe omarmen zij nieuwe technologie? Bekijk deze video voor de antwoorden.   Lees in […]

Geplaatst op 09/03/2021 door vmwarenetherlands

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards

Op 9 maart 2021 hebben we tijdens de jaarlijkse VMware Partner Update samen met onze partners de successen van het afgelopen jaar gevierd en we hebben vooruit gekeken naar wat 2021 voor ons in petto heeft. Tevens hebben we een aantal partners in het zonnetje gezet en hen beloond met een VMware Partner Appreciation Award. […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy