NLVMUG 2019

NLVMUG 2019

Geplaatst op 28/02/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

NLVMUG 2019

Nadat Den Bosch enkele jaren de uitvalsbasis is geweest voor de NLVMUG-gebruikersconferentie, vormt Utrecht dit jaar het decor voor NLVMUG UserCon 2019. Op 21 maart opent evenementenlocatie ‘De Fabrique’ zijn deuren voor de grootste VMware-gebruikersconferentie die ooit in Nederland is georganiseerd.

Wat kun je verwachten die dag? Meer sessies vanuit de community, maar ook van VMware zelf, meer use cases, een mooie hackathon, en optimale mogelijkheden om te netwerken met en leren van andere gebruikers van VMware-technologie. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Vier redenen waarom Erik Scholten u graag ontmoet op de NLVMUG UserCon
Kit Colbert, de VP & CTO Cloud Platform BU van VMware komt speciaal voor dit event naar Nederland en trapt het programma af met een wervelende keynote. Iets waar Erik Scholten, Senior Cloud Specialist bij VMware ook dit jaar weer naar uitkijkt.

Erik bezoekt het event al jaren en geeft hier zijn vier belangrijkste redenen om het event te bezoeken:

  1. Dit jaar zijn er nog meer sessies gegeven door medewerkers van VMware zelf. Vanuit Nederland maar ook vanuit de België, de UK en VS, waarin de nieuwste oplossingen op het gebied van security, Infrastructure-as-Code, vSAN, Cloud Native Applicaties, End User Computing en Mobile Device Management uitgebreid besproken worden. Ik heb al dry-runs bijgewoond voor enkele sessies en wat ik tot nu toe gezien heb zijn stuk voor stuk erg goede sessies.
  2. Dit jaar is er een ‘What’s new track’. Als je deze track volgt weet je aan het einde van de dag alles over de nieuwste zaken op het gebied van de VMware-oplossingen. Van vSphere, tot Workspace ONE, tot onze nieuwste aanwinst Cloud Automation Services. Dit is echt een aanrader voor mensen die bijvoorbeeld afgelopen jaar niet op VMworld konden zijn.
  3. Ook dit jaar zal VMware R&D weer met een grote delegatie afreizen van Bulgarije naar Nederland. De product managers en specialisten van o.a. Cloud Automation Services, vSAN, SRM, VMware Site Recovery DRaaS, vSphere Replication zijn present in Utrecht. Heb je vragen, ideeën, feedback, technische problemen waar je altijd eens met VMware R&D over wilde sparren? Dan is dit DE mogelijkheid. Dichter bij de mensen die VMware-oplossingen ontwikkelen kun je bijna niet komen.
  4. Na het enorme success van vorig jaar, vindt in de middag/avond voor de NLVMUG UserCon (dus op 20 maart!), de NLVMUG Hackathon plaats. Een erg leuke en ongedwongen manier om met mede-techneuten lekker te hobby-en met allerlei VMware-oplossingen. Teams kunnen zich nog inschrijven via de site van de NLVMUG!

VMware Kennis Quiz
Tijdens de NLVMUG UserCon kun jij kans maken op een gratis toegangsticket voor VMworld 2019 Europe. Hoe? Dat is niet alleen heel eenvoudig, het is ook nog eens leerzaam! Kom langs bij de stand van VMware, daar staat een interactief scherm waarop je een kennisquiz kunt spelen. Test je kennis over VMware door het beantwoorden van enkele vragen over het bedrijf en de technologie. De deelnemer die de meeste punten scoort voor deze quiz wint een gratis ticket voor VMworld 2019 Europe! Daarbij krijgt de winnaar ook nog eens de mogelijkheid om zijn/haar ervaringen te vertellen in een verhaal, video, social media, of op een andere manier die we via de VMware-kanalen zullen delen!

Registreer voor de NLVMUG UserCon 2019
Dus kom langs op de stand van VMware en maakt kans op een gratis toegangsticket voor VMworld 2019 Europe. Maar first things first… Mocht je dat nog niet hebben gedaan, registreer je dan vandaag nog voor de NLVMUG UserCon. Check vooral ook de agenda om te zien wat er naast de mogelijkheid voor het winnen van een ticket voor VMworld 2019 Europe verder nog te beleven is.

Graag tot ziens op 21 maart in De Fabrique te Utrecht!

PS: Lees voor de volledigheid van tevoren nog even de spelregels voor de quiz door.

NLVMUG 2019


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy