VMware Partner Award Event 2019: De nominaties zijn bekend!

VMware Partner Award Event 2019: De nominaties zijn bekend!

Geplaatst op 29/01/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Het begin van het jaar staat bij VMware steevast in het teken van plannen maken en terugkijken naar het jaar dat achter ons ligt. We kunnen concluderen dat we in het jaar 2018, net als de jaren daarvoor, een forse groei hebben laten zien. Groei op het gebied van nieuwe klanten en medewerkers, maar ook in het aantal succesvolle projecten. Die groei hebben we echter alleen kunnen bereiken dankzij de intensieve samenwerking met onze partners. Dat is de reden dat we ook dit jaar weer een VMware Partner Award Event organiseren. Tijdens dit event vieren we samen met onze partners de successen van afgelopen jaar en kijken we wat komend jaar voor ons in petto heeft. Daarnaast reiken we enkele awards uit aan partners die zich afgelopen jaar op een bijzondere en positieve manier hebben onderscheiden.

VMware Partner Award Event 2019: De nominaties zijn bekend!

14 februari, Mereveld
Het VMware Partner Awards Event 2019 vindt ook dit jaar plaats in eventlocatie Mereveld vlak bij Utrecht. Op 14 februari zijn al onze partners welkom om samen met ons te netwerken en te toasten. Het event start om 16:00 uur en zal rond 19:00 uur eindigen. We nodigen voor dit evenemnt al onze partners uit om hierbij aanwezig te zijn. Registreren gaat eenvoudig en snel via deze link.

Shortlist genomineerde partners
We hebben dit jaar zeven categorieën waarin partners een award kunnen winnen. De afgelopen periode hebben we na een grondige inventarisatie in de brede organisatie voor elke categorie een shortlist opgesteld. Die ziet er als volgt uit:

MOST PROMISING VMWARE PARTNER OF THE YEAR

 • On2IT
 • Conoscenza
 • Videns
 • FONDO

VMWARE INNOVATOR PARTNER OF THE YEAR

 • AnylinQ
 • ITQ
 • Visolity
 • Intermax

BEST VMWARE PARTNER SUCCESS STORY

 • ITQ
 • FlexVirtual
 • PQR
 • HPE
 • Dell EMC
 • CSN Group

MOST COMMITTED VMWARE PARTNER OF THE YEAR

 • FONDO
 • ITQ
 • KPN
 • Tech Data NL
 • Fundaments

VMWARE PARTNER PERSONALITY OF THE YEAR

 • Ronald de Jong (PQR)
 • Johan van Amersfoort (ITQ)
 • Friso de Man (Dell EMC Benelux)
 • Noureddine Laoulichki (Tech Data)
 • Joris Adriaanse (FONDO)
 • Marco van den Helm (Insight)

MOST INNOVATIVE CLOUD VMWARE PARTNER OF THE YEAR

 • CSN Group
 • Fundaments
 • Intermax
 • Simac
 • Login Consultants
 • Skysource

BEST CLOUD VMWARE PARTNER OF THE YEAR

 • Equinix
 • InterConnect Services
 • KPN
 • Uniserver
 • Vancis

VMware Partner Award Event 2019: De nominaties zijn bekend!

Wie wint een VMware Partner Award?
Het Channel-team van VMware zal zich de komende weken bezinnen en aan de slag gaan met de lastige taak om uit alle genomineerden de uiteindelijke winnaars te selecteren. Benieuwd naar wie er uiteindelijk gaat winnen? Houd dan dit blog en ons Twitter-kanaal goed in de gaten voor de uitslag!

 


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 15/02/2019 door vmwarenetherlands

VMware Partner Award Event 2019: En de winnaars zijn…

De start van het nieuwe jaar staat bij VMware vooral in het teken van de successen van het afgelopen jaar vieren en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. En hoe kunnen we dit beter doen dan samen met onze partners tijdens het jaarlijkse VMware Partner Award event? Voor VMware zijn onze partners onmisbaar en we zetten […]

Geplaatst op 16/03/2020 door vmwarenetherlands

VMware Partner Award event 2020 – BCONN

Tijdens ons jaarlijkse VMware Partner Awards event op 13 februari spraken we met onze partner BCONN. Wat is hun visie op de hybrid cloud en welke rol speelt VMware daarin? Wat is de rol van managed services in hun portfolio? En hoe omarmen zij nieuwe technologie? Bekijk deze video voor de antwoorden.   Lees in […]

Geplaatst op 09/02/2018 door vmwarenetherlands

VMware Partner Awards 2018: En de winnaars zijn…

  Gisteravond was het zover: de uitreiking van de felbegeerde VMware NL Partner Awards! Samen met de genomineerden verzamelden we in het mooie Mereveld voor de bekendmaking van de winnaars van de Partner Awards 2018. Net als vorig jaar was het een mooie avond waarbij een groot deel van ons partnernetwerk samenkwam om successen van […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy